Актуално В програмата

„Съдби на кръстопът” - документално риалити стартира от октомври

1 коментар

„Съдби на кръстопът” е най-новият проект на Нова ТВ в който се представят истории по действителен случай

„Съдби на кръстопът” е най-новият проект на Нова ТВ в който истински истории - по действителен случай, ще бъдат представени на зрителя във възможно най-реалния си вид - така, както могат и се случват на всеки от нас.

Форматът няма аналог в българския телевизионен ефир и е интересен микс от риалити и документалистика. Предаването вече се радва на изключителен успех в над 37 страни по света, а в България ще бъде реализирано от Красимир Ванков, продуцент е Нова ТВ.

Всеки епизод на документалното риалити разказва отделна лична, драматична история, заснета по действителен случай. Това са историите на хора, изправени на кръстопът в живота си. Те трябва да вземат сериозни решения в тежки ситуации. Понякога те са толкова критични, че героите имат нужда и от външна подкрепа, включително и от съдействието на държавните институции. В отделни случаи зрителите ще видят в действие истински служители на българските институции. Тези истории са изпитание както за конкретната личност, така и за реакцията на институциите.

„В „Съдби на кръстопът” ще бъдат разказани истински истории, заснети точно така, както са се случили в живота. Този риалити елемент допълва близкото до зрителя усещане. Няма нагласеност, пудра и игра със зрителя - историите са по действителни случаи.” – издава продуцентът на предаването Краси Ванков и допълва:

„Документалният момент във формата позволява да се видят историите от всички гледни точки и да се влезе в проблема отвътре. Става въпрос за онези много лични, болезнени моменти в живота, срещу които застраховка няма. Те или ни правят по-силни и зрели, или ни смачкват изцяло. Темите са много близки до всеки зрител и са пресъздадени съвсем естествено - така, сякаш се случват в този момент пред нас. Сигурен съм, че някои от тези теми ще провокират дискусии, защото са представени противоположни гледни точки. Всяка страна от проблема разказва личната си истина.”

Какви ще бъдат първите „Съдби на кръстопът” и как зрителите ще припознаят в тях своите лични страхове и надежди ще стане ясно още в първия епизод на документалното риалити, което стартира в ефира на Нова ТВ в началото на октомври.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съдби на кръстопът

"Съдби на кръстопът" се завръща с нов сезон от 13 октомври по NOVA

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Майка учи собствените си деца да крадат – в „Съдби на кръстопът” по Нова

16-годишна ученичка изоставя бебето си във влака

„Съдби на кръстопът” с нови епизоди и четири дни в седмицата от 10-и юни