Сериали Теленовели

С вкус на любов

Добави коментар

Непростимо предателство... Едно семейство с финансови затруднения... Два ужасни обрата на съдбата водят до голямата любов в живота!

Sabor a Ti, 2004, Венецуела

В ролите: Adrián Delgado, Amilcar Rivero, Ana Karina Manco, Astrid Carolina Herrera, Belén Peláez, Betzabeth Duque, Chelo Rodríguez, Claudia La Gatta, Eduardo Luna, Eileen Abad

Непростимо предателство...
Едно семейство с финансови затруднения...
Два ужасни обрата на съдбата водят до голямата любов в живота!

Завръщайки се вкъщи от командировка, преуспяващият инженер Леонардо Ломбарди заварва обичната си съпруга – Раиса, в леглото с най-добрия си приятел. Това ужасно неочаквано събитие променя драстично Леонардо от чувствителен, добър и мил в озлобен и враждебен човек, който няма доверие на никой, особено на жените.

Въпреки че най-съкровената мечта на Миранда Валадарес е да стане педиатър, тя няма друг избор освен да изостави медицината, за да помогне на бедното си семейство. На ръба на нищетата, те са на път да изгубят жилището си.

С вкус на любов / Sabor a Ti

Минаващи през труден период, Миранда и Леонардо се запознават, когато той става собственик на сградата, в която семейство Валадарес живее. Тя отчаяно се опитва да спаси дома си. Затова, когато Леонардо ѝ предлага работа в къщата си да гледа децата му и дядо му, Миранда приема. Никой от тях, обаче, не подозира, че точно този момент чертае началото на една невероятна страст.

Нещата далеч не са розови за Миранда в дома на Ломбарди. Мъката на Леонардо... негодуването на злата му снаха... и завръщането на самата Раиса, която манипулира Леонардо със своята теория, че дъщерите им преживяват емоционална криза с цел да стане отново част от живота му и да си го извоюва обратно, като същевременно остро напада Миранда, в която вижда опасна съперница... Всичко и всички заговорничат срещу Миранда, което усложнява живота ѝ в дома.

С вкус на любов / Sabor a Ti

Единствено непоклатимата привързаност на Раймундо – дядото на Леонардо, и двете му деца – Карлитос и Карина, дават сили на Миранда да остане на работа. В края на краищата Леонардо открива вътре в себе си нежност, която е забравил. Внезапно той вижда в Миранда жената, която може да го направи щастлив отново. Тя чувства същото, но не смее да го признае.

Много събития ще се състоят преди Миранда и Леонардо да се отдадат свободно на любовта си. Но накрая съдбата, която ги е събрала насред сериозни лични проблеми, ще ги дари с щастието, което заслужават.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: С вкус на любов