ТВ анонси ТВ анонси

Романтичната комедия Мечта за Марс е ексклузивно в HBO Max

Добави коментар

Мечта за Марс е очарователно, неочаквано приключение на двама звездни мечтатели. Историята проследява студентите Софи (Кондор) и Уолт (Спраус), които се стремят да си помогнат да се съберат отново със своите половинки. Когато Софи отпътува до Марс, за да отиде при гаджето си Калвин (Мейсън Гудинг), Уолт действа импулсивно и се вмъква в совалката, която ще откара и двама им на мисия на Марс за 32 дни.

Софи и Уолт имат динамика на „стара двойка“. От самото начало се чувства, че могат да имат много комфортни отношения. Мисля, че героите са наистина симпатични и забавни. И двамата активно преследват мечтите си, което според мен е наистина вдъхновяващо. А мечтите са нещо динамично във времето. Героите ни мотивират да си позволим да признаем, че няма нищо лошо да променяме визията за живота си и това, към което се стремим.", коментира Коул Спраус.

Подобно на много 20-годишни на нейната възраст, Софи (Лана Кондор) е изправена пред избор – семейство или кариера, праволинейност или повече емоция. Тя има план и скала за преценка на правилните неща и хора в живота си, но достатъчно ли е това, за да е щастлива?

Тя е с Кевин (Мейсън Гудинг) от осем години и той покрива всички критерии, които има за мъжа до себе си. Кевин получава предложение за работа на Марс, което от краткосрочно се превръща в постоянно, а за Софи връзката от разстояние започва все повече да тежи.

Уолт (Коул Спраус) работи в кафене и макар без ясен план за бъдещето си е изправен пред избори. И неговата връзка пада в плен на дистанцията, а създалото се приятелство със Софи е причина да вземе внезапно решение, което го прави нелегален член на екипа за мисията на Марс.

Обичам комедиите и много ми хареса метафората за преследване на връзка някъде в негостоприемно място, когато сърцето ти подсказва, че не това е правилният избор, че щастието е тук, на Земята и тя е идеалното място, което е било под носа ни през цялото това време. Именно това ме привлече към проекта.“, споделя режисьора Кристофър Винтербауер.

Филмът е под бранда Made for Max movies. Режисиран е от Кристофър Винтербауер по сценарий, написан от Макс Такс. Продуциран е от New Line Cinema, HBO Max, Berlanti Schechter Films и Entertainment 360.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: HBO MAX , Стрийминг

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон

WARNER BROS. DISCOVERY ще стартира MAX в България на 21 май