Актуално Господари на ефира

Репортерът на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов пропя

Добави коментар

Боби Ваклинов, репортерът, който връчва „Златния скункс“ в шоуто „Господари на ефира“, е готов с видеоклипа към дебютния си сингъл „Големият взрив“.
Боби Ваклинов, репортерът, който връчва „Златния скункс“ в шоуто „Господари на ефира“, е готов с видеоклипа към дебютния си сингъл „Големият взрив“

Парчето е с подчертано денс звучене, като текстът е на самия Боби, а музиката и аранжиментът са дело на студио „Бъстър“. Женските вокали изпълнява младата певица Боряна Бонева. Зад видео реализацията на песента стои успешният екип на NEW BREED PRODUCTIONS  и Мартин Райковски, чието име се свързва с някои от най-популярните видеопроекти от изминалата година.

Боби Ваклинов е репортера,  преследвал и гонил немалко известни ( и не само) личности със златната статуетка. Във видеото обаче той от гонещ се превръща в гонен. Сюжетът отразява преследването на пропелия репортер от страна на съблазнителния модел Ина Вучкова, която се превъплъщава в негова луда фенка, от която той не може да се измъкне. Ина, която е „Най-секси българка Зима 2011“, не оставя Боби да си поеме дъх, гонейки го из софийските  улици. Финалът на клипа проследява страстния танц помежду им, за да се окаже накрая, че всичко е било само…сън! А перфектно заснетото танцово изпълнение от талантливия млад оператор Бедрос Халваджиян нямаше да бъде реализирано без съдействието на Нов български университет.

Боби Ваклинов се занимава с музика от ранна тийнейджърска възраст, като досега има немалко записани песни. За свой първи сингъл обаче избира песента с многозначителното заглавие „Големият взрив“. Определя стила си като електро поп рап, като залага на закачливи текстове и денс звучене.

Младият режисьор Мартин Райковски завършва режисура в НБУ.
Негов идол е  Стивън Спилбърг. Страстта му към киното се проявява още в ранна детска възраст. Решава да учи режисура и да се занимава с кино и телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на ефира

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно