Актуално Господари на ефира

Герасим Георгиев – Геро сменя Ненчо Балабанов като водещ на „Господари не ефира“

Добави коментар

Герасим Георгиев – Геро сменя Ненчо Балабанов като водещ на „Господари не ефира“. Това е факт от 4-ти април (понеделник).

Герасим Георгиев – Геро сменя Ненчо Балабанов като водещ на „Господари не ефира“. Това е факт от 4-ти април (понеделник). От известно време в предаването тече шега между Малин Кръстев и Ненчо, в която ветеранът непрекъснато мърмори как иска да води с дългогодишния си колега и приятел Геро.

Е, сценарната закачка между двамата стана реалност благодарение на регулярните ротации на водещите, които продуцентът Джуди Халваджиян извършва по няколко пъти в годината. Той сподели обаче, че Геро и Малин няма да са последната двойка водещи до края на телевизионния сезон през лятото.

Междувременно Геро ще се изправи пред предизвикателството да съчетава Господарите с участието си в „Като две капки вода“, така че няма да учудващо ако някоя вечер до Малин седне недоразгримирана световна звезда. А до завръщането на Ненчо в ефира на най-любимото предаване, милионите му фенове могат да го гледат в мюзикълите „Рибарят и неговата душа“ и „Аладин“, както и в някои негови нови проекти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на ефира

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно