Актуално Господари на ефира

„Господари на ефира“ разкриха схема за злоупотреба с гориво от полицаи

Добави коментар

След продължило близо 10 месеца разследване, „Господари на ефира“ разкри схема за злоупотреба с гориво, закупено с държавни средства

След продължило близо 10 месеца разследване, „Господари на ефира“ разкри схема за злоупотреба с гориво, закупено с държавни средства от голям брой полицейски служители в град Павликени.

Арестите започнаха в понеделник сутринта около 8,30 часа, когато в сградата на районното управление нахлули служители от „Вътрешна сигурност“ на МВР и цялото ръководство на Областната дирекция на силовото ведомство във Велико Търново.

До момента са задържани четирима служители, сред които са командирът на отделението Георги Едрев, огнярът Бисер Йорданов, домакинът Ангел Стефанов и началникът на полицейския участък на Сухиндол – Румен Стойчев.

„Господари на ефира“ разкриха схема за злоупотреба с гориво от полицаи

В резултат на тези разкрития, в момента в града се провежда мащабна полицейска акция и обиски по домовете на задържаните. Въпросните лица са били изобличени след като екип на „Господари на ефира“ дълго време работи по сигнал, че служителите наливали на бензиностанция част от горивото в резервоарите на патрулките, а останалите литри в пластмасови туби от минерална вода. Тепърва ще се установява дали краденото гориво е било използвано за личните автомобили на полицейските служители или е продаване на други лица.

Не пропускайте да научите повече подробности в първия от серията репортажи по случая в „Господари на ефира“, който ще се излъчи тази вечер от 23 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на ефира

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно