Актуално Господари на ефира

Зрителите на X Factor се разделиха с Иван Димитров през изминалата вечер

Добави коментар

След една от най-оспорваните битки за сезона Вирджиния запази мястото си в шоуто по NOVA

Четвъртият лайв на X Factor се раздели с Иван Димитров след една от най-тежките битки за сезона.  

„Вирджиния заслужава да бъде тук. Ако има някой, който трябва да остане в това шоу, то това е тя“, сподели развълнуваният Иван, минути преди да напусне сцената на музикалното шоу. 

За своя спасяваща песен той избра Breathe Easy на Blue, а Вирджиния заложи на Son of a preacher man. 


Лирични изпълнения и любовни откровения увенчаха сцената на X Factor в нощта на любовта. Концертът беше открит с една от най-взискателните песни в съвременната популярна музика – парчето Stone cold на Demi Lovato в изпълнение на Вирджиния.

 

Добави описание

 

„Силните емоции дават на артистите възможност да правят изкуство. Използвай музиката, мисля, че тя може да те спаси в този момент“, беше съветът на Любо Киров към Джини, която успя да надмогне раздялата с половинката си и да даде най-доброто от себе си на сцената.

 

С впечатляваща постановка и Hurts на Emeli Sande, Йоана получи от журито оценката „безпощадно пеене“. Под блясъка на стотици светлини на сцената и сред публиката 4Magic изпяха Flashlight на Jessy J, допълвани от Бон-бон. Теодор изправи на крака публиката с емблематичната балада на The Rolling Stones – Angie. Мирослава направи джаз прочит на John Legend, а Милена обра овациите с поредна оригинална поява с Wish you were here.

 

Въпреки че Марио и Виктория се почувстваха комфортно с песента на Il Divo и Mariah Carey, двамата не успяха да убедят Криско в емоциите на сцената. Хип-хоп изпълнителят се противопостави на колегите си, заявявайки, че не е успял да повярва в любовта по време на това изпълнение. Въпреки опасенията на Ева да се потопи в песен на Адел, изпълнението ѝ беше последвано от бурни овации.


По време на петия лайв на шоуто в неделя вечер, от 20:00 ч. по NOVA, зрителите ще чуят някои от големите филмови хитове.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor