Актуално Други

„Размяна на съпруги 2” подарява апартамент и кола

Добави коментар

От днес стартира кастингът за втория сезон на „Размяна на съпруги”, участниците в новия сезон ще получават по 2000 лева
 „Размяна на съпруги 2” подарява апартамент и колаОт днес стартира кастингът за втория сезон на „Размяна на съпруги”, участниците в новия сезон ще получават по 2000 лева

„Размяна на съпруги 2” ще подари апартамент и кола на участници в новия сезон на риалитито на ТВ2. Това е една от новостите, с които ще се отличава вторият сезон на предаването.

„Първият сезон беше много успешен, както за нас като продуценти на формата, така и за телевизията. Това е и една от причините да започнем веднага подготовката на втория сезон, защото стана ясно, че зрителите имат нужда от подобно предаване е ефира”, споделя Стойчо Керев, главен продуцент на ТВ2.

Първият сезон на предаването беше от 8 епизода, в които зрителите видяха размени на двойки от София, Страшимирово, Ловеч, Самоков, Пловдив, Орешак, Русе. Участие взеха хора с месечни бюджети над 10 000 лева, както и такива, които успяват да се оправят с 250 лева на месец.

Освен това в размяната се включиха семейството на тенисистката Сесил Каратанчева, както и това на певецa Искрен Пецов. „В първия сезон успяхме да покажем различни семейства, живеещи с различни ценности и имащи различни проблеми.

Семейството в България вече не е същото, защото ние успяхме да влезем в него и да го покажем така, както никой не го беше виждал до сега. С втория сезон ще се опитаме да стигнем още по-навътре в семействата, отношенията и проблемите на Българите, защото видяхме, че много неща не се казват или се крият между двойките”, разказва Керев. Вторият сезон на шоуто ще е с двойно повече епизоди – 16.

Освен, че участниците в предаването ще имат шанса да спечелят апартамент и кола, всяко семейство, което бъде одобрено да участва ще получи и 2000 лева, като компенсация, за времето, в което екипът ще го ангажира.

Желаещите да участват в предаването могат да се запишат като се обадят на тел: 9 657 722 , пишат на адрес: София 1407, бул. “Черни връх” 47, бизнес център завод „Витоша” или на мейл: razmiana@tv2.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Размяна на съпруги

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”

Кралица на красотата попада в занемарен дом в "Размяна на съпруги” 3

Орхан Мурад разменя съпругата си в „Размяна на съпруги” 3

„Размяна на съпруги” 3 сбъдна мечтата на глухо дете от Козлодуй - събота, 1 май от 19:45

Мир и хармония срещу патриархат в „Размяна на съпруги” 3