Актуално В програмата

”Факторът Кошлуков” вече и в събота, и в неделя

Добави коментар

Предаването ”Факторът Кошлуков” започва своя 5-ти сезон по TV7 с половин час повече и с неделно издание

Предаването ”Факторът Кошлуков” започва своя 5-ти сезон по TV7 с половин час повече и с неделно издание

”Факторът Кошлуков” - Събота, 6 септември от 9 ч.:

Проф. Андрей Пантев ще бъде специалният гост и заедно с доц. Орхан Исмаилов, член на комисията по досиетата, историкът ще припомни и анализира уроците на историята, свързани със Съединението на България и 129-та годишнина от него.

На старта на предизборната кампания, в студиото около кръглата маса ще седнат социологът Кольо Колев, политологът от „Галъп Интернешънъл“ Димитър Ганев и политическият психолог Антоанета Христова. Те ще коментират предстоящата политическа надпревара и ще дадат своите прогнози за парламентарния вот на 5 октомври.

За войната в Източна Украйна в спор ще влязат Светлана Шаренкова, издател на в. „Земя“ и Александър Йорданов, председател от СДС на 36-то Народно събрание.

На финала на летния туристически сезон, първо обобщение на резултатите ще направят Румен Драганов от Института за анализи и оценки в туризма и Поли Карастоянова от Националния борд по туризъм. Те ще представят пред зрителите и своите очаквания за зимния туристически сезон.

”Факторът Кошлуков” - Неделя, 7 септември от 9 ч.:

Отстраненият с решение на Министерския съвет член на ДКЕВР Еленко Божков ще бъде гост в първото неделно издание на предаването.

От какво са продиктувани последните промени в енергийния регулатор, как ще се отразят те върху работата му и върху цената на електроенергията, независим или политически орган е ДКЕВР и на чии интереси служи той са само част от темите, които ще бъдат разисквани в студиото с Еленко Божков.

Водачът на листата на коалиция „БСП лява България“ в 23 МИР в столицата Жельо Бойчев ще представи приоритетите на своята политическа формация в битката за левия вот на предстоящите на 5 октомври предсрочни парламентарни избори.

Изборната тема ще продължи с участието на един от лидерите на коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Красимир Каракачанов. Той ще каже каква алтернатива вижда за ГЕРБ и БСП.

След спасяването на театралния сезон с допълнителни държавни средства директорът на Народния театър „Иван Вазов“ Павел Васев ще изкаже своето мнение по въпроса къде е мястото на културата във времена на криза. Той ще представи пред зрителите програмата на театъра и своите очаквания за новия театрален сезон.

Около кръглата маса ще седнат лидерът на сирийската опозиция в България Мохамад Ал Бармауи, блогърът и председател на неправителствената организация „Форум за арабска култура“ Руслан Трад и арабистът проф. Владимир Чуков. Те ще обсъдят ситуацията в Близкия изток и гражданските войни в Сирия и Ирак. Събеседниците ще се спрат и на публичните екзекуции на журналисти с цел политически натиск.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Факторът Кошлуков

Каква е равносметката на МВР за трагедията в Лясковец във „Факторът Кошлуков“

Драмата в Лясковец извънредно във „Факторът Кошлуков“

Сергей Игнатов проговаря във „Факторът Кошлуков”

Слаш смени цилиндъра с калпак

Договорът с Газпром и казусът „Делов” във „Факторът Кошлуков”