Актуално В програмата

Драмата в Лясковец извънредно във „Факторът Кошлуков“

Добави коментар

Кървавата драма в Лясковец, в която загина полицай, а други трима бяха ранени, ще влезе извънредно в предаването „Факторът Кошлуков“

Кървавата драма в Лясковец, в която загина полицай, а други трима бяха ранени, ще влезе извънредно в предаването „Факторът Кошлуков“ тази събота. Как се е стигнало до трагедията психично болен човек да стреля срещу полицаи – по този въпрос в разговора в студиото ще участва ген. Васил Василев, бивш ръководител на Национална служба „Полиция“, по телефона ще се включи председателят на ПП „България без цензура“ Николай Бареков.

Председателят на Комисията по труда и социалната политика в 42-рото Народно събрание Корнелия Нинова също ще гостува в предаването. Тя ще обясни на зрителите каква е връзката между социалната политика на България и предстоящите избори за Европейски парламент.

Бившият министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров, който до неотдавна оглавяваше софийската организация на БСП, пък ще се спре на темата за енергетиката, доставките на газ и диверсификацията. Той ще каже дали вижда полезни енергийни ходове за България в контекста на кризата в Украйна.

Какви промени да очакваме в режима за забрана на тютюнопушенето – облекчение или нови рестрикции? Този въпрос ще обсъдят около кръглата маса Атанас Димитров, член УС на Българска асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, социологът Андрей Райчев и Румен Драганов, член на Националния борд по туризъм.

В разговор за монополите, икономиката и повишаването на доходите ще вземат участие Рада Коджабашева, зам.-председател на ПП „България без цензура“ и Николай Александров, депутат от ПП „Атака“.

Гледайте „Факторът Кошлуков“ в събота от 9:00 часа, само по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Факторът Кошлуков

”Факторът Кошлуков” вече и в събота, и в неделя

Каква е равносметката на МВР за трагедията в Лясковец във „Факторът Кошлуков“

Сергей Игнатов проговаря във „Факторът Кошлуков”

Слаш смени цилиндъра с калпак

Договорът с Газпром и казусът „Делов” във „Факторът Кошлуков”