Архив Жените с Марта Вачкова

Попфолк певицата Теодора коментира лесните жени в предаването на Марта Вачкова утре

1 коментар

Попфолк певицата Теодора коментира лесните жени в предаването на Марта Вачкова утре, 28 януари

Утрешното издание на дамското токшоу по БНТ1 “Жените” обсъжда темата за „лесните” жени.

Попфолк певицата Теодора коментира лесните жени в предаването на Марта Вачкова утре

 

Гости в студито на Марта Вачкова на 28 януари ще бъдат – попфолк певицата Теодора, психоложката Ина Бранева и една дама с хомосексуална ориентация – Елия. Кои са „леките” жени, по какво се различават от останалите – може би по начина, по който се смеят, по дрехите, които обличат или по нещата, които казват и правят... Повече ли са харесвани от мъжете или това просто е мит, склонни ли са господата да се женят за „лесни” дами; адекватно ли е да се говори за „лесни” жени в модерния свят на 21 век или ценностите вече се изменят и е твърде старомодно да се слагат подобни етикети.

Най-дългата връзка на Патриция Христова-Елия с жена е 3 години.
Тя споделя, че се дразни на “леки” жени и според нея много по-важни и интересни в едни отношения са флиртът и играта. “Лесните жени са като вещите за еднократно ползване, употребяват се и после се изхвърлят”, е на мнение Елия.

Специален гост на ”Жените” в сряда, 28 януари, ще бъде попфолк изпълнителката Теодора. Тя обяснява, че много пъти се е възмущавала на начина, по който се държат лесните жени. Има възможност да наблюдава интересни ситуации по заведенията и  според нея 70% от жените са лесни. “Лесните жени искат просто да бъдат любовници на баровци. По клубовете има специални ложи, където всичко е с 50 % по-скъпо, и това отделя по-платежоспособните клиенти от останалите. Точно към тези мъже се опитват да се  насочат лесните жени”, убедена е Теодора.

Според фолкдивата лесните жени са “ловджийки”, които са длъжни да пробват и всяка от тях е сигурна, че ще успее да спечели обекта на своите желания. “Ако е хубав, пък и ако има възможности”, е идеалният вариант за всяка лесна жена според Теодора. “Ако мъжът е богат, то влюбването ще дойде с времето”, заявява гласовитата дама.

“В България мъжете или са малко, или са женени”, категотична е Теодора и разказва, че има доста приятели мъже, които не биха избрали жена, която е правила секс с тях още първата вече. Тя е на мнение, че една жена не трябва да си даде телефонния номер от първия път и обобщава, че “най-лесните жени взимат най-хубавите мъже”.

В края на предаването за финал психоложката Ина Бранева обяснява, че без значение дали жените са ”леки” или не, “всички търсят любов”.

Женското ток-шоу по БНТ1 с водещ Марта Вачкова се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа преди обяд.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жените

"ЖЕНИТЕ” за героизма на обикновените хора

В какво вярваме днес – 13 април, понеделник

„Жените”: ЗА ароматерапията – 31 март, вторник

Мода за абитуренти- 30 март, понеделник

Марта Вачкова и „Жените”на посещение в Москва