Архив Жените с Марта Вачкова

Мода за абитуренти- 30 март, понеделник

Добави коментар

Темата в „Жените” на 30 март, понеделник, е модата при абитуриентските рокли и костюми за този сезон.


Мода за абитуренти- 30 март, понеделникТемата в „Жените” на 30 март, понеделник, е модата при абитуриентските рокли и костюми за този сезон. Каква дължина да е роклята, кои са актуалните цветове, с какво деколте да е, дали да има обръчи, кринолин или пък да е по-семпла?

Какви костюми да изберат момчетата, така че да са елегантни и в същото време да се чувстват удобно – това са само част от въпросите, на които гостите в студиото ще отговарят пред кандидат-абитуриентите. Своите експертни мнения и препоръки в предаването в понеделнк ще споделят изявените специалисти по мода - Йорданка Арнаудова - дизайнер на модна къща „Агресия”, Евелина Петкова – моделиер и управител на шоурум на модна къща „Агресия”, Гергана Симеонова - дизайнер от ателие „Симон”, Ива Славчева - моден редактор.

Дизайнерът Йорданка Арнаудова ще обясни, че този сезон са актуални материите от коприна и памук, мокрият ефект при платовете, вталените сака и лачените обувки.

Гергана Симеонова ще допълни, че модерни за сезона пролет-лято ще бъдат високата талия и голият гръб при жените, както и сатенените материи.

Ива Славчева препоръчва да се избягват черните цветове при мъжките костюми, ръкавите да бъдат скъсени, за да могат ръцете да се движат по-лесно и свободно.

Тя е на мнение, че в тоалета на дамите рябва да има закачка и елегантно намигване. Според Ива разумната цена за една красива абитуриентска рокля е от 600 до 1000 лв.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жените с Марта Вачкова , Жените

"Жените с Марта Вачкова", 29 април от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 10 февруари от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 9 февруари от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 28 януари 2010 от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 14 януари 2010 от 11:00 часа по БНТ1