Архив Жените с Марта Вачкова

Марта Вачкова и „Жените”на посещение в Москва

Добави коментар

Ексбрадърките Лиляна и Зейнеб и певицата Емануела обсъждат истинските мъже в "Жените" утре, 9 март


Марта Вачкова и „Жените”на посещение в Москва

По повод 8-ми март и българските културни дни в Русия женското токшоу по БНТ1 и неговата водеща Марта Вачкова са на специално посещение в Москва по покана на Българския културен център.

В рамките на едноседмичната визита обаятелната водеща се срещна с най-елитните дами на родния и руския бизнес в руската столица, с успели представителки от Българския индустриален център там.

Марта и Армен Джигарханян


Актрисата беше на официална вечеря с големия арменски актьор, режисьор и продуцент - Армен Джигарханян. „Напомняш ми на Ела Фицджералд”, споделил Джигарханян пред Марта. Днес предстои среща с известната певица Лолита Милявская, водеща на едно от най-популярните женски предавания – „Лолита.

Без комплекси”, което се излъчва по руския ”Първи канал”. Вачкова ще се срещне и с руската киноактриса Вера Глаголева.

Как празнуват руските дами своя празник, по-успели и по-уверени ли са от българските представителки на нежния пол - ще стане ясно в някое от следващите издания на „Жените”.

Темата в предаването утре, 9 март, е за мъжете и техните качества като силен пол. Дали наистина всички свестни мъже са гейове? Какъв трябва да е истинският мъж, какво очаква съвременната българка от един мъж?

Какви са нейните изисквания към партньора, как самата тя възпитава синовете си? И по-малко жени ли се чувстваме от това, че мъжете напоследък у нас са по-скоро изнежени лигльовц – са само част от въпросите, на които гостите в студиото на „Жените” ще търсят отговори. За истинските мъже Марта ще си говори с ексбрадърките Зейнеб и Лиляна, с певицата  Емануела, с психоложката Соня Китова и със Зоя Попангелова, съпруга на скиора Петър Попангелов.

„За мен е най-важно мъжът да бъде отговорен. Не е задължително да е богат, но да бъде глава на семейството. Мъжете още малко и ще поискат ние да ги издържаме. Щом един мъж няма пари, значи е безотговорен.

Може да работи и като таксиметров шофьор, но да се грижи за семейството си”, е на мнение Лили от Big Brother 3. Тя споделя още, че в основата на една връзка е мъжът да бъде стабилен и в леглото. Категотичен пример за Лиляна за истински мъж е  Слави Трифонов

 

“Истинският мъж е мъжът, в който да се влюбиш безумно”, споделя Зейнеб Маджурова от първия сезон на Big Brother. Бургазлийката обяснява, че не бива мъжът да е по-глезен от жената. Тя е на мнение, че мъжете напоследък са се „разлигавили и искат дамите им свалят  звезди и да ги обгрижват”.

„Скоро на 8-ми март ние ще започнем да им подаряваме цветя”, е малко крайна в изказването си Зейнеб. Тя разказва, че джентълмените вече не са на почит и че материалният свят доста е ограбил някои от представителите на силния пол. Блондинката счита, че колкото по-богат е един мъж, толкова по-беден е емоционално. „Радвам се, когато видя някой мъж да покаже емоция, да се разплаче. За съжаление в живота ми в момента няма истински мъж”, доверява Зейнеб.

“Мисля, че съм докопала един истински мъж, който горе-долу отговаря на критериите ми”, откровено споделя попфолк изпълнителката Емануела. Тя разказва, че съвременните мъже не виждат положителен пример от бащите си, а българските майки са прекалено обсебващи и натрапчиво се месят в живота на своите синове.

Психоложката Соня Китова споделя, че е имала истински мъж до себе си, но го е изгубила. Тя изповядва, че е истински щастлива, защото все пак го е срещнала и че той я е карал да се чувства значима. „Най-много ме притеснява мекушавостта на съвременните мъже”, заявява Соня. Според нея има жени, които не могат да понесат джентълменско отношение към тях и наричат мъжете с обноски „лигльовци”. „Критериите на жените станаха прекалено високи и българските мъже не могат да ги следват”, е на мнение псиложката.

“Най-важните качества за един мъж са чест и достойнство”, казва Зоя Попангелова. „Българинът не може да играе голф, защото това е джентълменска игра”, споделя за финал съпругата на известния скиор.

Женското ток-шоу по БНТ1 с водещ Марта Вачкова се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа преди обяд.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жените с Марта Вачкова , Жените

"Жените с Марта Вачкова", 29 април от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 10 февруари от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 9 февруари от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 28 януари 2010 от 11:00 часа по БНТ1

"Жените с Марта Вачкова", 14 януари 2010 от 11:00 часа по БНТ1