Архив Рейтинг

„Под прикритие" 4 - №1 в ефира в неделя вечер

Добави коментар

Спиращи дъха екшън сцени, романтика на сурови мъже и атмосфера на космополитен Истанбул, приковаха зрителското внимание още в първия епизод на „Под прикритие” 4.

Спиращи дъха екшън сцени, романтика на сурови мъже и атмосфера на космополитен Истанбул, приковаха зрителското внимание още в първия епизод на „Под прикритие” 4.

Любимият български сериал, който стартира снощи в ефира на БНТ 1, привлече най-младите и активни зрители  в трите основни таргет групи – 18 – 34, 18-49 и 25-54 години. Това превърна БНТ в лидер спрямо комерсиалните телевизии в праймтайма. Над 18 000 от зрителите, гледаха на живо онлайн първата серия от четвърти сезон, която за по-малко от 24 часа събра близо 100 000  гледания в мрежата.

Над 3000 души минаха по червения килим, за да гледат на живо в неделя вечерта премиерата на „Под прикритие” 4 на специално представяне, при което първият епизод беше прожектиран на три огромни екрана едновременно. Феновете не пропуснаха да вземат автограф и да се снимат с продуцентите и любимите си актьори.

Публичната прожекция премина сред редуващи се изригващи възгласи и смразяваща тишина, с реакции на одобрение, подкрепени с аплодисменти и силно изразени емоции. Владимир Пенев (в ролята на Попов) пожела на феновете приятно гледане, а след финалните надписи Мариан Вълев (в ролята на Куката), поздрави гостите с думите: „Киното е 24 кадъра любов в една секунда. Благодаря ви, че гледахме заедно старта на новия сезон”. Той покани на сцената целия екип на култовия сериал.

„Мисията на една обществена телевизия не се определя от жанра на сериала или филма, който правиш, а от качеството. „Под прикритие” в момента се гледа в изключително много страни по света, благодарение на труда и усилията на всички тези хора. Благодаря ви!”, каза генералния директор на БНТ Вяра Анкова.

„Под прикритие” промени БНТ” призна пред всички в залата програмният директор на БНТ 1 Севда Шишманова.

„Сериалът се превърна в хит, върна младите и активни  зрители, позиционира обществената телевизия като медията, която налага тенденции  на телевизионния пазар и я направи атрактивна за работа с най-добрите продуцентски компании като СИА и „Камера”.

Четвъртият сезон трябваше да бъде последен. Но интересът на зрителите, както и международната дистрибуция и продажбата на сериала, ни накараха в средата на трети сезон да започнем трансформирането на сюжета така, че той да има потенциал за развитие. Много е важно Сезон 4 да бъде успешен и всеки епизод ще чака  оценката на публиката, защото от това зависи дали ще продължи сериалът.”

„Кино никога не се прави лесно, то се прави от добри професионалисти, Благодаря на целия ни екип, който е съставен само от такива хора. Лично аз смятам, че „Под прикритие” е най-добрият сериал в България, а той се доказа и по света”, бяха думите на продуцента и режисьор от „Камера” Димитър Митовски.

Новият сезон на най-гледания български сериал е посветен на актьора Чочо Попйорданов.

Гледайте „Под прикритие” всяка неделя от 20:45 ч. по БНТ1!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Под прикритие

Юлиан Вергов влиза в „Под прикритие“

Сериалът „Под прикритие“ тръгва от 9 декември

Филмов маратон с “Под прикритие”

“Под прикритие” вече и в Италия

Сложни каскади и много екшън в новия сезон на „Под прикритие”