Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.82 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда изненадва Серкан в самолета за Париж, като му прави изкушаващо предложение, което въобще не се харесва на баба ѝ, когато разбира за него. Вижте какво още ще се случи в епизод 82 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 септември 2022 по bTV Lady.

В епизод 81 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Семиха, Мелих и Еда се засичат на вечеря в един и същи ресторант със Серкан и Балджа. Еда ревнува Серкан, а Серкан ревнува Еда, затова кани Балджа в Париж, където на следващия ден заминава по работа.


Какво се случва в еп.81 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 септември 2022 по bTV Lady.

Серкан кани Еда в Париж и ѝ казва, че ще помоли Балджа да не идва. Еда моли Серкан за време и той ѝ дава време, докато се върне от Париж.

Балджа лъже Серкан, че предната вечер е нацапала роклята си при него, затова е взела назаем риза от неговите, а Еда не е разбрала, когато е пристигнала. Серкан съобщава на Балджа, че отива сам в Париж, и Балджа е много разочарован. По-късно Семиха я обвинява, че не е успял да раздели Еда и Серкан.

Еда изненадва Серкан в самолета за Париж, като му прави изкушаващо предложение.

Еда се сблъсква с Балджа, която отново се опитва да разстрои Еда, като заявява, че Еда трябва да осъзнае, че вече няма връзка със Серкан. Тя се хвали, че Серкан я е поканил да отиде с него за Париж още същата вечер - признание, което радва Балджа, но шокира Еда.

Текст от potv.bg

Еда веднага отива при Серкан, за да му съобщи тази новина. Той ѝ казва, че тя също може да дойде. Еда казва, че не е забавно, тя, Серкан и Балджа в Париж. Серкан казва, че ще отиде сам. Защо тогава си мисли, че Балджа ще отиде? Серкан отговаря, че я е поканил, защото я ревнувал от Мелих и ядосал, но ще ѝ каже, че не може да дойде с него. Серкан казва на Еда, че не му е харесало да я види да танцува с Мелих на вечерята и че не вярва на този човек. Еда му отговаря, че знае какво прави и никой не може да я манипулира, дори Мелих. Тя просто има нужда той да ѝ се довери и да ѝ даде малко време. Серкан казва, че тази вечер ще отиде в Париж и когато се върне на следващия ден, тя трябва да е готова да обясни всичко.

Текст от potv.bg

Еда среща Мело и Джерен в салона и моли Мело да ѝ помогне да вземе червената тетрадка на баба ѝ, за да намери комбинацията за сейфа - задача, с която Мело се заема с удоволствие.

Текст от potv.bg

Междувременно Балджа отива при Серкан с преработената си рекламна кампания. Тя обяснява, че е взела назаем една от ризите му, когато е разляла кафе върху роклята си, Еда е дошла и я е видяла, а сега си мисли, че може да се е случило нещо палаво. Серкан не е разстроен и ѝ благодари, че му е помогнала. Балджан му казва, че е приготвила чанта за нощувка, за да тръгне с него до Париж, но Серкан ѝ казва, че път тя не може да тръгне с него, защото трябва да отиде сам.

Текст от potv.bg

Мело се опитва да накара Мелих, който е дошъл в офиса, и госпожа Семиха да слязат долу, за да пият кафе или чай - покана, която Мелих приема с удоволствие, а госпожа Семиха тръгва след него. Точно когато стигат до вратата, госпожа Семиха се връща, за да вземе червената тетрадка от бюрото и така планът на Мело да се докопа до червената тетрадка, се проваля. Мелих се задържа, за да поговори с Балджа и Пъръл, които са очаровани от разказите му, че е играл поло в Оксфорд.

Текст от potv.bg

След като забавлява момичетата, Мелих посещава Серкан в кабинета му. Серкан му казва, че не иска да го вижда около Еда или някое от момичетата, които смята за свои приятели и близки. Всъщност той казва на Мелих, че изобщо не иска да го вижда в живота си и не е добре дошъл в офиса. Еда дочува и прекъсва Серкан. Мелих си тръгва.... На горния етаж в кабинета на госпожа Семиха Балджа се оплаква, че Еда я е изхвърлила снощи, а Серкан днес е студен към нея. Сега той е отменил поканата си, да отиде с него в Париж. Госпожа Семиха не е съпричастна и ѝ казва, че ако наистина е искала Серкан, не би позволила на Еда или на когото и да било да се намесва.

Текст от potv.bg

Айдън и Айфер се появяват в ресторанта, за да видят кой ще получи червената роза от шеф Александър. Те виждат, че той я дава на София, любимата му сервитьорка.

Текст от potv.bg

Мело носи кафе на госпожа Семиха, което е в кабинета си. Нарочно Мело разлива чашата върху жената, а тя става възмутена и напуска кабинета ди, за да си почисти дрехите. Докато я няма, Еда се промъква и фотографира комбинацията на сейфа в червената тетрадка на бюрото, след което отива в имението и се промъква в домашния кабинет на баба си, където отваря сейфа и взема плика. Когато изважда съдържанието му, тя намира друг бял плик с отпечатан надпис "Не смей да не се подчиняваш на баба си". Точно в този момент се появява госпожа Семиха. Тя смята, че е смешно, че Еда си е помислила, че може да я натика в ъгъла и да спечели личната им война. Тя напомня на Еда, че я контролира и тя трябва да помни последствията от непослушанието. Еда се ядосва и си тръгва.

Текст от potv.bg

Серкан отива на летището и се качва на частния си самолет. Стюардесата го пита дали иска нещо и той казва, че би искал малко вода. Той се настанява и започва да чете съобщения на мобилния си телефон. От закритата част на салона влиза Еда с поднос, на който има кутия с нейният годежен пръстен с цветя и неговият пръстен. Тя се приближава към него тихо и когато застава срещу него, се кикоти.

Той вдига поглед, и изненадан я пита: Еда, какво правиш тук?, като ѝ се усмихва.Еда казва, че се е освободила от всичките си страхове, и го моли да се ожени за нея.

Еда иска да знае какво ще правят, когато пристигнат в Париж, а Серкан ѝ казва, че ще отидат на върха на Айфеловата кула, където той ще ѝ предложи брак и ще изкрещи, че я обича, за да чуе целия свят. Въпреки че Еда първа прави предложението за брак, Серкан казва, че и той трябва да направи, за да може да разкаже един ден на децата им, когато попитат как е предложил на майка им.

Текст от potv.bg

Обещанието за невероятна вечер и ден в Париж е съсипано, когато Серкан получава неочаквано обаждане от Енгин, че Пъръл е изчезнала. Серкан и Еда се връщат обратно, за да разрешат поредния проблем.

Текст от potv.bg

Енгин обяснява, че полицията е проверила регистрацията на колата и външните камери, но не е открила нищо. Никой не знае кой и защо е отвлякъл Пъръл. Точно когато Енгин се кани да тръгне да я търси, Пъръл влиза и обяснява, че баща ѝ я е отвлякъл, който е бил замесен в "тъмни дела" и е лежал в затвора. Въпреки че вече не е мафиот, той все още се държи като такъв и бракът на Пъръл без негово съгласие го е разгневил. Сега той иска да говори с Енгин - разговор, който Енгин е повече от склонен да проведе. С голяма храброст Енгин казва, че ще говори с бащата на Пъръл, като казва колко много обича дъщеря му и всичко ще бъде наред.

Текст от potv.bg

Серкан обявява, че двамата с Еда имат да им кажат нещо, но Еда не желае да го прави. Въпреки това Серкан обявява, че ще се оженят, и групата - Енгин, Пъръл, Джерен и Ферит - избухва в аплодисменти, прегръдки и целувки. Когато всички си тръгват, Серкан казва на Еда, че тъй като пътуването им е било прекъснато, ще прекарат меден месец в Париж, но Еда му напомня, че първо трябва да кажат на семействата си за плановете си.

Текст от potv.bg

Еда се обажда на баба си, която идва при тях, но не изглежда изненадана или щастлива от новината. Серкан ѝ казва, че знае, че тя е отговорна за това, че го е вкарала в затвора, и това не го заплашва. Тя може да го вкара отново в затвора или да вземе компанията, на него наистина не му пука, защото двамата с Еда са решили да бъдет заедно и никой не може да ги раздели. Госпожа Семиха излиза надменно и не казва нищо.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...