Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Семиха, Мелих и Еда се засичат на вечеря в един и същи ресторант със Серкан и Балджа. Еда ревнува Серкан, а Серкан ревнува Еда, затова кани Балджа в Париж, където на следващия ден заминава по работа. Вижте какво още ще се случи в епизод 81 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 26 септември 2022 по bTV Lady.

В епизод 80 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан предлага на Еда, да забравят миналото и да бъдат просто приятели - просто двама приятели, които работят заедно.


Какво се случва в еп.81 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 26 септември 2022 по bTV Lady.

Балджа убеждава Серкан да изпият по един плодов коктейл.

Серкан се съгласява, защото му е много неприятно да вижда Еда с Мелих. Той казва на сервитьорката, че е алергичен към ягоди, а тя казва, че в напитката няма да има такива. Скоро след като напитките пристигат, Серкан напуска масата, за да последва Еда, която тръгна към тоалетната.

Текст от potv.bg

Двамата провеждат къс разговор ревнувайки се, тя, защото е с Балджа, той, защото е с Мелих.

Докато Серкан го няма, Балджа слага малко от ягодовата си напитка в питието на Серкан. Серкан се връща, а след малко и Еда.

Мелих подарява подарък на Еда.

Серкан казва на Балджа, че утре ще пътува до Париж, но ядосан и ревнуващ Еда, кани Балджа да отиде с него в Париж. Серкан получава алергична реакция.

Текст от potv.bg
Пъръл и Енгин прекарват спокойна нощ вкъщи, когато бащата на Пъръл се обажда. Той иска да дойде и да се запознае с Енгин, но Пъръл отчаяно се опитва да скрие Енгин от баща си.

Тя предлага да излязат на разходка, за да избегнат баща ѝ, но Енгин казва, че навън е твърде студено - трябва да останат в топлия дом на топлия диван и да гледат филм. Тя го моли, но без резултат. Тя е разстроена, че баща ѝ ще продължава да руши щастието ѝ. Докато си мисли за семейството си, Енгин ѝ се обажда и настоява да дойде при него. Тя отива във всекидневната и намира Енгин, който се е излегнал съблазнително в халата си за баня. Той е готов за "романтичен" момент, но в този момент Пъръл се страхува, че баща ѝ ще се появи.

На вратата се звъни. Енгин отива да отвори вратата, а Пъръл го моли да не отваря. Когато Енгин все пак отваря вратата, това е Ердем, който не е любимият им човек.

Текст от potv.bg

Еда и госпожа Семиха напускат ресторанта, Серкан получава алергична реакция.

Еда шпионира госпожа Семиха, докато тя отваря сейфа, за да прибере плика. Еда не може да види комбинацията, защото е твърде далеч. Няколко минути по-късно тя влиза, за да се види с баба си.

Госпожа Семиха получава съобщение от Балджа, че е в дома на Серкан. Като казва, че знае, че Еда се притеснява за Серкан, госпожа Семиха казва на Еда, че трябва да му се обади.

Еда казва, че това не е необходимо, но г-жа Семиха настоява, че разговорът с него ще успокои тревогата ѝ. Еда отвръща, че е била принудена да скъса с него, а сега я принуждават да му се обади. Какво се случва?

Текст от potv.bg

Балджа чака долу, докато Серкан е отива горе да се преоблече. Накрая, след като изпива чаша кафе, Балджа решава да се качи горе, за да го провери. Тя го намира заспал в леглото му.

Възползвайки се от тази възможност, тя съблича дрехите си и облича една от ризите на Серкан. Сега тя е подготвена, ако Еда дойде.

Тъй като Серкан не отговаря на повикването ѝ, Еда казва, че не изглежда добре, може би е ял нещо, което не му е понесло.

Госпожа Семиха казва, че може би трябва да почука на вратата му, и Еда се съгласява, че трябва да отиде в дома му, за да го провери.

След като Еда си тръгва, госпожа Семиха се обажда на Балджа и ѝ казва, че Еда е на път.

Балджа трябва да направи нещо, за да се застрахова, че Еда ще разбере, че Серкан е компрометиран и те ще се разделят завинаги.

Текст от potv.bg

Когато Еда пристига в къщата на Серкан, вратата отваря Балджа, облечена в ризата на Серкан.

Еда разглежда обстановката в къщата и казва на Балджа, че всичко това е шоу. Балджа използва една от хитростите си, за да убеди Еда, че има връзка със Серкан, но Еда много добре познава Серкан.

Тя казва на Балджа, че единствената връзка, която има със Серкан, е с бюста, който му е подарила за Нова година. Без да премълчава нищо, Еда изхвърля Балджа през вратата.

Текст от potv.bg
Еда се качва на горния етаж, събужда Серкан и двамата признават, че всеки от тях ревнува другия.

Серкан казва, че тя му принадлежи. Те се целуват страстно, потвърждавайки натрупаните си чувства, устройват си една шумничка секс вечер с летящи копчета и преобърнати лампи. Серкан казва на Еда, че никой освен него не може да я докосва.

Рано сутринта, когато тя го напуска, Еда му прошепва в ухото, че никой не може да го докосне, освен нея.
Текст от potv.bg

На следващата сутрин Айдън и Сейфи посещават Айфер в цветарския магазин.

Айдън е дошъл да разбере защо Еда и Серкан са се разделили. Айфер се дразни, че е там, и ѝ казва, че не са се разделили, защото не са били заедно. Двамата започват да спорят и спират едва когато се появява готвачът Александър.

Той е дошъл, за да вземе една-единствена червена роза за една много специална дама.

И двете жени са заинтригувани, като си мислят, че може би някоя от тях може да е специалната дама, която ще получи розата следобед.

Текст от potv.bg

В офиса Еда разказва на Мело и Джерен, че е изгонила Балджа и е останала през нощта със Серкан.

Тя казва, че е казала на госпожа Семиха, че той е бил толкова болен, че тя е останала при него, но е уверила баба си, че те все още са разделени.

На Джерен и Мело, Еда признава, че не може да загуби Серкан, но не знае какво точно да направи. Тя също така им казва, че червеното тефтерче, което госпожа Семиха винаги държи при себе си, съдържа кода за сейфа. Мело ѝ казва, че ще ѝ помогне да вземе тефтера или поне да намери комбинацията за сейфа.

Текст от potv.bg

Еда оставя момичетата, за да отиде до бюрото си, но се сблъсква със Серкан, когато поглежда към телефона си. Серкан казва, че е сънувал, че са заедно, Еда казва, че той е бил и в нейните сънища, но това е било реалност. Той иска да знае защо я е нямало, когато се е събудил. Тя казва, че има нужда от време, за да разбере някои неща. Той трябва да ѝ се довери. Той казва, че ще ѝ даде време и доверие.

По-късно Еда се сблъсква с Балджа, която отново се опитва да разстрои Еда, като заявява, че Еда трябва да осъзнае, че вече няма връзка със Серкан. Тя се хвали, че Серкан я е поканил да отиде с него за Париж още същата вечер - признание, което радва Балджа, но шокира Еда.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...