Актуално Какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 29 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ийт споделя на баща си, че много обича Гюлпери. Мерт казва на Нарин, че иска да се върне в общежитието. Вижте още какво ще се случи в епизод 29 (сезон 4) на турския сериал „Обещание“, който може да гледате от 16:00 часа на 16 март 2022 по bTV.

В епизод 28 (сезон 4) на турския сериал „Обещание“ въпреки опитите на Тюляй да провали тържеството,Емир хваща Гюлпери за ръка и я представя на всички като своя съпруга.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 29 (сезон 4) на „Обещание“ който може да гледате от 16:00 часа на 16 март 2022 по bTV.

Мерт казва на Нарин, че иска да се върне в общежитието.

Тюляй не може да се примири, че Емир е обявил пред всички, че Гюлпери е негова съпруга и следи всяка крачка на момичето, за да го злепостави.

Жена, която по-късно пристига на партито, взема Гюлпери за прислужница и се опитва да я унижи, но Емир я поставя на мястото.

Ийт споделя на баща си, че много обича Гюлпери.

Ерджан казва на сестра си, че е направила голяма грешка, като на времето не се е сприятелила с Ийт

Кемал и Нарин водят Мерт в общежитието, но той не остава в него.

Оя вижда роклята, която Тюляй донесе на Гюлпери и разбира, защо момичето не я е облякло.


Мерт казва на Нарин, че иска да се върне в общежитието.

Мерт влиза във всекидневната, където са Нарин и Кемал и казва на Нарин, че иска да се върне в общежитието, защото от самото начало не е искал да бъде при тях, но тя го е принудила и той е опитал, но не се е получило. Мерт добавя, че Кемал няма нищо общо с неговото решение, защото го е взел отдавна, но е чакал момента тя да се възстанови.

Мерт приключва с опаковането на багажа си. Нарин влиза в стаята му и сяда до него на леглото до него. Тя взема в ръце снимката на майка му и въздъхва тежко: -Само ако имаше начин... Казват, че времето лекува всичко. Знам, че това не е така. Когато загубиш близък човек, никой не може да го замени. Човек просто продължава напред, живеейки с тази болка. Намерението ми не беше да бъда твоята майка. Знам, че не мога да го направя. Никой не може да замени майката. Просто исках да бъда твоята по-голяма сестра, твоята леля. Исках да бъда с теб в добро и зло. Направихме ли нещо, което те нарани? Защо, когато вече всичко е наред, искаш да си тръгнеш? - пита Нарин.

-Никой не ми е направил нищо - уверява момчето. - Всичко е дори прекалено хубаво. Просто не ми е тук мястото – казва Мерт като закопчава чантата си.

Междувременно Мюневер влиза в хола, сяда на дивана до Кемал и казва: -Знам, че Мерт ще си тръгне. Чух ви да си говорите. Защо искаш да си тръгне? Мислех, че случаят с грабежа е изяснен, но щом се държиш така, значи той те е разстроил с нещо. Какво е направил?

-Крадецът, който рани Нарин, е приятел на Мерт - признава мъжът, а тъщата му е доста изненадана. - Те са го планирали заедно. Нарин почти не умря заради него.

-Сега разбирам защо си толкова ядосани - казва Мюневер.

-Много е тежко за Нарин, но не мога да го оставя да остане тук – обяснява Кемал.

-Всеки на ваше място би го направил. Нека съвестта ти е спокойна, постъпил си правилно – казва жената.

-Нарин не бива да разбере за това. Не искам тя да се разстройва повече – обяснява Кемал. В това време влиза натъжена Нарин и им казва, че не е успяла да разубеди Мерт, но той не и е казал, защо иска да си тръгне от тях.
Тюляй не може да се примири, че Емир е обявил пред всички, че Гюлпери е негова съпруга и следи всяка крачка на момичето, за да го злепостави.

Във чифлика, където се провежда парти по случай обявяването брака на Емир и Гюлпери, Мелике вижда Гюлпери, която седи в кухнята самичко и ѝ казва, че добре се е справила и трябва още мъничко да потърпи, защото гостите вече сигурно ще започната да си ходят. Мелике излиза, а в кухнята влиза една жена, която мисли Гюлпери, че е от обслужващия персонал и заповядва да ѝ даде чаша вода, а момичето ѝ налива и подава. Тюляй ги наблюдава отстрани. Жената изпива водата и връща чашата на Гюлпери…

Същата жена отива при Джавидан и ѝ казва, че за малко е нямало да дойде. - Младоженецът е много красив. Тюляй ми разказа какво се е случило – казва жената.

-Кое всичко? – пита неразбираща Джавидан.
-Тя и Емир са се разделили приятелски - отговаря жена. – Чесно да ти кажа, изненадана съм, че тя е тук. Между другото, много се интересувам от новата ти снаха. Искам да видя коя е принцесата, която е откраднала сърцето на Емира. - Жената се оглежда.
-Тя беше тук, ще дойде скоро – казва Джавидан, която изглежда леко объркана.
Жена, която по-късно пристига на партито, взема Гюлпери за прислужница и се опитва да я унижи, но Емир я поставя на мястото.
Жена, която по-късно пристига на партито, взема Гюлпери за прислужница и се опитва да я унижи, но Емир я поставя на мястото.

След известно време Гюлпери излиза от къщата. Същата жена, която я взема от обслужващия персонал и ѝ подава чиния с бисквити.

-Няма да я държа, остави я на някоя маса! - нарежда жената. Гюлпери я поглежда, но не предприема никакви действия. - Казвам ти, какво гледаш толкова глупаво? Занеси чинията на масата!

Гюлпери взема чинията.

-Ще взема още нещо и ще се върна веднага - казва жената на Джавидан и се премества зад Гюлпери. С кимване Тюлай дава знак на брат си да продължи. Ерджан върви напред и взирайки се в телефона си, сякаш случайно се блъска в Гюлпери. Момичето пада, а чинията се преобръща и бисквити се разпиляват върху роклята на въпросната жена.
-Некадърница, една чиния не можа да опазиш! Погледни! Цял живот да работиш, няма да събереш пари за тази рокля! Знаеш ли, колко струва? И обноски нямаш! Погледни се само! – излива жената гнева си на Гюлпери, която е паднала на земята. - Стани и го почисти! Веднага! Какво става, да не би да ревна? Стига си циврила, стани и почисти! Не прави шоу.

Емир се приближава, а жената му казва, да не ѝ обръща внимание, че както е паднала така ще стане. Емир хваща Гюлпери за ръката и я вдига от земята. -Добре ли си? Удари ли се? - пита той.

-Това е булка - прошепва някой на жена.
-Прислужницата е булката? – възкликва жената изкривява лицето си с неприязън.
-Ние нямаме прислужници, госпожо! – казва Емир на жената, докато всички погледи са насочени към него и Гюлпери. - Имаме хора, които ни помагат. Със съпругата ми им помагаме, доколкото можем. Съветвам и вие да опитате поне веднъж.

Емир и Гюлпери се отдалечава, държейки се за ръце.

-По дяволите! – проклина на ум Тюляй - Как е възможно това? Как?!

Ийт споделя на баща си, че много обича Гюлпери.

Ийт споделя на баща си, че много обича Гюлпери.

В хола Гюлпери се опитва да каже нещо на Емир, но той я прекъсва ѝ казва: Всичко е наред. На света винаги ще има такива арогантни хора.

Ийт влиза в хола и казва: -Фейо, когато порасна, ще създавам нови изобретения. Например, машина за щастие. Това би било много добре. Ако съществуваше такава машина, щях да ти подаря много щастие, защото днес съм много щастлив!

-Щастието определено е нещо, което трябва да се споделя, сине – казва баща му. - Щом ти си щастлив, значи и аз съм. Не ти е необходима машина, за да го направиш. Ако кажеш на някого колко много го обичаш и в същото време го прегърнеш, той веднага ще стане щастлив – обяснява Емир на хлапето.

Ийт прегръща Гюлпери и ѝ казва: -Много те обичам, Фейо! На лицето на момичето се появява усмивка. В същото време виждаме, че Тюляй наблюдава всичко това. Тя изглежда много ядосана.

-Татко, това наистина работи! - казва развълнуван Ийт. - Виж, феята се усмихва.

-Да, наистина работи. Хайде, да не оставяме гостите сами повече – предлага Емир и двойката и момчето се връщат навън.
Ерджан казва на сестра си, че е направила голяма грешка, като на времето не се е сприятелила с Ийт

Ерджан казва на сестра си, че е направила голяма грешка, като на времето не се е сприятелила с Ийт

Виждаме Тюляй и брат ѝ.

-Роклята, интригите, всичко беше напразно - заявява Ерджан. -Направи най-голямата грешка, като пропуснахте Ийт. Ако някога беше откраднала сърцето му, сега всичко щеше да е различно.
Кемал и Нарин водят Мерт в общежитието, но той не остава в него.

-Вървете, аз ще продължа сам - заявява момчето, спирайки пред входната врата.

-Ако не се чувствате комфортно тук, не забравяй, че имаш свой собствен дом - казва Нарин. - Ако имаш нужда от нещо, непременно се обади. Майка ти те повери на мен. Притеснявам се, че ни напускаш, но ако това те прави щастлив... Никога не се отказвай от мечтите си. Ти си специално дете, не се съмнявай в себе си. Вярвам в теб – казва Нарин и прегръща Мерта.

-Пази се - Кемал подава ръка на момчето. Той отвръща на жеста и минава през вратата. Той обаче не влиза в сградата, изчаква Кемал и Нарин да си тръгнат и бързо се връща на улицата. Сяда на една пейка, вади от чантата си сандвича, който Шахрие му е приготви и се замисля…

Гюлпери и Емир изпращат гостите. В същото време идва чичо Хасан, а Гюлпери му предлага да му донесе нещо, а той ѝ отговоря, че не е дошъл за пиене и ядене, а да ги види как са.

-Емир се изложи, заради мен. Поставих го в трудно положение. Изложих го! – споделя Гюлпери. Виждаме, че Емир, който изпращаше едни от гостите си, чува разговора им и тръгва към тях, но Джавидан го вика.

-Емир е преминал през толкова бури, че толкова дребни неща никога няма да го пречупят – отвръща Хасан.


Вечерта Оя търси Гюлпери в стаята ѝ и вижда роклята, която Тюляй и донесе и се чуди, защо не я е облякла… и когато я вади от плика разбира защо?!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Обещание

„Обещание“, епизод 31 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 30 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 28 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 27 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 26 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

В програмата:

03:30 14.06.2024
Тв програма bTV Story
03:30 15.06.2024
Тв програма bTV Story
03:30 18.06.2024
Тв програма bTV Story