Актуално Какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 30 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Оя иска обяснение от Тюляй, защо е избрала тази рокля за Гюлпери. Кемал си признава, че е прогонил Мерт. Вижте още какво ще се случи в епизод 30 (сезон 4) на турския сериал „Обещание“, който може да гледате от 16:00 часа на 17 март 2022 по bTV.

В епизод 29 (сезон 4) на турския сериал „Обещание“ Ийт споделя на баща си, че много обича Гюлпери. Мерт казва на Нарин, че иска да се върне в общежитието.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 30 (сезон 4) на „Обещание“ който може да гледате от 16:00 часа на 17 март 2022 по bTV.

Нарин разбира, че Мерт не е в общежитието.

Оя намира роклята, която Тюляй донесе за Гюлпери, но Тюляй отрича, че тази рокля е избрала и се обажда в магазина, за да иска обяснение.

Кемал подава заявление в полицията, че Мерт е изчезнал.

Тюляй прави план как да спечели Ийт, но дали ще успее?

Ийт не иска да тръгне без Гюлпери и Тюляй е принудена да помоли феята да дойде с тях.

Кемал признава на Нарин, че той е прогонил Кемал.
Вечерта е. Нарин се обажда по телефона на Мерт. Когато той не ѝ вдига, тя решава да се обади в общежитието. -Ало? - отговаря мъж. -Може ли да повикам Мерт Явуз на телефона? – пита Нарин, а мъжът ѝ отговоря, че нямат данни за такъв човек. Нарин го моли да провели отново, защото той днес се нанесъл. -Нямаме такъв човек. Днес нямаше новопостъпили! – отговоря мъжът.

Емир търси Гюлпери и я открива в бараката, той ѝ казва, че денят е бил много тежък, но двамата са се справили, а за напред ще е по-лесно.

-Не беше длъжен да правиш всичко това – казва момичето. Емир ѝ казва, че понякога така се случва в живота и те са се оказали в история с неизвестен край и я моли да спре да се обвинява.
-Ти беше въвлечен – казва тя.
-Не правя нищо против волята си – отвръща той. В същия момент прозореца се затваря от вятъра, а Емир ѝ казва да дойде в къщата, защото става студено.

Оя намира в стаята на Гюлпери роклята, която Тюляй донесе за Гюлпери. Възмутена, тя отива при нея. -Наистина ли си мислиш, че Гюлпери ще носи това? - пита тя. -Какво е това? - преструва на изненадана Тюляй. - Това не е роклята, която избрах. Ще си платят за това, не мога да повярвам! Как може да направят такава грешка? – казва тя и грабва телефона.

-Всичко е наред, дъще, успокой се – намесва се Джавидан, която също присъства. - Късно е, ще им се обадиш утре.
-Не, лельо Джавидан, не мога да чакам до утре. Това е неприемливо! – отговоря Тюляй.
- Госпожо Серап, какъв срам! - изкрещява Тюляй в слушалката. – Как можете да постъпите така с лоялен клиент като мен!
-Не те разбирам, за какъв срам говорите? - пита жената от другата страна на телефона.
-Доверих ви се! Купих си рокля, без да проверя, а вие сте ми опаковали рокля, която дори не прилича на тази, която избрах! Няма извинение за подобна грешка! Заради вас партито беше провалено, станах за срам пред всички! – казва Тюляй и затваря като казво: -Наистина не знам какво да кажа, но много се срамувам пред вас - обявява тя с изражение на загриженост на лицето си. -Това е моя грешка, трябваше да го проверя.
-Не говори така, дъще. Откъде да знаеш, че са опаковали грешната рокля? -отвръща Джавидан.
- Бързах да стигна навреме. Ще взема роклята, за да не я виждате повече - Тюляй взема роклята от ръцете на Оя. – Тръгвам си, защото не се чувствам добре, а и много се разстроих.
Тюляй напуска имението. Тя спира зад стълбите и поглежда роклята си.
-Наистина ли си мислиш, че тя може да носи такова нещо? - казва си тя, дразнейки се на Оя. -Колко е надменна! Защо тя се меси във всичко?

В този момент Емир извежда Гюлпери от бараката, което само засилва гнева на Тюляй.

На следващия ден Кемал е в полицейския участък.

-Имате ли напредък? - той се обръща към полицая. -Намерихме телефон на момчето пред една изоставена сграда. Проверихме записите от центъра. Момчето е изчезна веднага щом сте се качили в колата си – обяснява полицая.
-А записите от градското наблюдение? Има ли нещо? – пита
-Можем да го проследим само до определен момент, не знаем къде е отишъл по-нататък - отговаря офицерът. - Не се притеснявайте, продължаваме търсенето. Вървете си вкъщи, ще ви съобщя, ако се появи нещо ново.
-Ще почакам тук. Не искам да се върна с негативна информация – казва Кемал.
Тюляй прави план как да спечели Ийт, но дали ще успее?

Тюляй прави план как да спечели Ийт, но дали ще успее?

Тюляй пристига в чифлика. Тя влиза във всекидневната, където се приготвя закуска.

-Добро утро и приятна закуска на всички - казва тя.
-Седни, дъще, да хапнем заедно - казва госпожа Тархун, като показва с ръка към масата.
-Не, благодаря ви. Дойдох тук заради един млад джентълмен. Имам изненада за него. Тюляй показва на Ийт три билета за зоопарка.
-Това билети за голямата зоологическа градина ли са? - пита момчето.
-Да, на най-голямата, която съществува - отговаря Тюляй. -Планирах това миналата седмица. Надявам се, че днес ще мога да отвлека и двама ви -казва тя. Емир вижда, колко се зарадва сина ми и казва: -Можеш!
-Ще отида да се приготвя – радостен скача Ийт от стола и излиза от хола.
Ийт не иска да тръгне без Гюлпери и Тюляй е принудена да помоли феята да дойде с тях.

Ийт не иска да тръгне без Гюлпери и Тюляй е принудена да помоли феята да дойде с тях.

Тюляй и Емир чакат пред къщата пристигането на Ийт. В крайна сметка момчето се появява, но не е само. Той влачи Гюлпери след себе си! Тюляй е изненадана. Тя изобщо не очакваше този развой на събитията.

-Готови сме - обявява момчето. -Феята казва, че няма да дойде. Татко, кажи ѝ нещо, моля те.
-Не мога да ѝ кажа нищо, ако не иска да ходи. Не бъди упорит – казва Емир.
-Ако феята не дойде, и аз ще остана! – казва момчето.
-Не можеш да принудиш никого, сине – отвръща Емир.
-Това е голямото желание на Ийт. Можеш ли дойдеш? - Тюляй се обръща към Гюлпери и неочаквано подкрепя идеята на момчето.
-И леля Тюляй иска да дойдеш. Моля те, ела с нас, фейо – моли Ийт.
Планът на Тюляй да спечели Ийт на своя страна не успява.

Планът на Тюляй да спечели Ийт на своя страна не успява.

На излизане от зоо градината Гюлпери пита Ийт защо е мълчалив, а той ѝ отговоря, че му е мъчно, че тигърчето е ранено и не може да ходи.

-Ийт, то не е ранено, а много малко, като порасне, ще стане силно като майка си – обяснява му Гюлпери и усмивката се връща на лицето.

Тюляй предлага да си направят пикник в гората. Тюляй вади храната, която е предвидена само за трима. Гюлпери казва, че не е гладна, но Емир раздела своята порция с нея. Виждаме, че на Тюляй въобще не и харесва това.

Ийт моли Тюляй да направи снимка на тримата. Жената с неохота прави снимката, после се обръща и със селфи камерата си прави снимка на себе си, Емир и Ийт, като умишлено отрязва Гюлпери в кадъра.

Емир отива да говори по телефона, а Ийт пита Гюлпери, кой е любимия плода, а тя му казва, че къпини, защото като малка като пасяла козите много обичала да си похапва от тях.

В този момент Емир носи кутия с къпини.

Татко, ти да нямаш свръхспособности, откъде знаеш, че Гюлпери ги обича? – пита Ийт.

В същият момент ядосана Тюляй става от масата и казва, че ще отиде да се измие.

Кемал признава на Нарин, че той е прогонил Кемал.

Кемал признава на Нарин, че той е прогонил Кемал.

Приятелката на Мерт, Баде пристига н къщата на Кемал и казва на Нарин, че съпругът ѝ е изгонил Мерт и сега той е изчезнал, заради тях.

Нарин застава пред съпруга си и го пита: -Искам да те попитам нещо.

-Ако искаш да ме попиташ дали има нещо ново, за съжаление няма нищо. Току-що приключих един разговор - Кемал разбира от погледа на съпругата си, че не става дума за това. - Какво стана? Какво ти е? – пита притеснен Кемал.
-Мерт. За какво говорихте, преди да каже, че иска да замине за общежитието? - пита Нарин, гледайки съпруга си със строги очи. - Каза ли му да си тръгне? Вероятно имаш обяснение. След като всичко беше уредено...
-Трябваше да го направя! – казва Кемал.
-Защо? Дайте ми една логична причина! Колко дълго щеше да криеш това от мен? Кога щеше да ми кажеш? - пита Нарин и си тръгва, без да изчака обяснението на съпруга си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Обещание

„Обещание“, епизод 31 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 29 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 28 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 27 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 26 с.4 (bTV) – какво ще се случи...