Актуално Какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 26 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Емир иска Гюлпери да се премести да живее в къщата. Ийт е щастлив, че баща му се е оженил за Гюлпери. Вижте още какво ще се случи в епизод 26 (сезон 4) на турския сериал „Обещание“, който може да гледате от 16:00 часа на 10 март 2022 по bTV.

В епизод 25(сезон 4) на турския сериал „Обещание“ Емир решава да обяви на всички, че Гюлпери е негова съпруга. Мерт иска да каже истината..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 26 (сезон 4) на „Обещание“ който може да гледате от 16:00 часа на 10 март 2022 по bTV.

Джавидан пита Ийт, дали иска баща му да му доведе майка, а момчето се сеща за лошото отношение на Тюляй и не отговоря нищо.

Нермин и Кемал приготвят за Мерт собствена стая.

Гюлпери не иска да се премести да живее в къщата и да приеме предложението на Емир.

Ийт научава, че Гюлпери и баща му са се оженили и е много щастлив.

Мерт решава да отиде да живее в общежитие
„Обещание“, епизод 27 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Обещание“, епизод 27 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

Емир изненадва всички като съобщава, че не се е отказал да съобщи за брака си. Гюлпери приема да се премества в къщата. Вижте още какво ще...

Джавидан пита Ийт, дали иска баща му да му доведе майка, а момчето се сеща за лошото отношение на Тюляй към него и не отговоря нищо.

Джавидан отива да говори с Гюлпери. Тя сяда срещу нея и казва:

-Дъще, не искам да те натъжавам, но ако не говоря с теб, няма да съм спокойна. Емир иска да говори с теб, но аз не мога да чакам дотогава. Емир е решил да съобщи на всички, че сте женени. Дъще, ако това се случи, проблемът ще бъде по-голям от един обикновен подпис. Бъдещето на теб и Емир ще излезе извън контрол. Разбираш ме, нали? Освен всичко останало, става дума за малко дете. Какво ще се случи с него? Как ще го приеме? Ако позволиш на Емир да обяви този брак, това ще се отрази много зле на Ийт. Погледни го през неговите очи, ще изглежда, че баща му изведнъж се жени за някого. Как ще успее да асимилира случващото се? Разказвам ти всичко това, защото мисля, че можеш да ме разбереш. Или заради Ийт няма да одобриш предложението на Емир, или... Решението е твое! – казва Джавидан и става от масата и си тръгва.

Кемал се прибира у дома и вижда, че Нарин е навън и я пита, защо не си почива, а тя му отговоря, че е добре, но е искала да поговори с Мерт, но явно не си е вкъщи. Тя го пита какво е разбрал от полицията за крадеца.

-Казаха, че е на възрастта на Мерт. Исках да поговоря с момчето, но все още не сме се срещали. Той трябва да даде показания. Ще разберем кой е той и защо е избрал тази къща. Той няма да остане ненаказан.

Виждаме Мерт, който слуша разговора на двамата иззад ъгъла.

Емирът идва да види Гюлпери и ѝ казва, че трябва да поговорят, защото е взел решение, което ще е добро за всички. Ще обявят на всички, че са женени. И ѝ казва, че вече не може да живеете в бараката, а трябва да се върне в къщата.
-Не се притеснявай, ще имаш собствена стая - добавя Емир, като вижда загриженото лице на Гюлпери. -Ключът ще бъде у теб!
-Не! Ще остана в бараката – отвръща момичето.
-Не можеш. Трябва да сина безопасно място. Тази вечер ще се преместиш в къщата – казва Емир, но Гюлпери се противи.
-Направих това, което трябваше да направя. Сега е твой ред. Ще се преместиш в къщата още тази вечер! – казва Емир.

Вечерта, когато Гюлпери не идва в имението, Емир отива до вратата на нейната барака. Той почуква и казва: -Аз съм. Все още не си дошла. Знам, че си будна и че ме чуваш. Няма да мръдна, докато не дойдеш.

Момичето отваря вратата, а Емир влиза вътре.

-Значи си решила да не се изнасяш? - пита той. - Добре, така да бъде. Щом не искаш да се местиш, ще остана тук – казва Емир.
Нермин и Кемал приготвят за Мерт собствена стая.

Мерт се разхожда неспокойно из стаята си. Телефонът му звъни, но той отхвърля обаждането веднага след като поглежда екрана. Шехрие влиза в стаята и му казва, че Кемал го мака. Изпълнено с тревога, момчето излиза в коридора. Той застава пред своя настойник.

-Ела с мен - казва Кемал с каменно изражение на лицето и пристъпва към стаята, пред чиято врата стои Нарин. Той кръстосва ръце на гърдите си, мълчи дълго, а после на лицето му неочаквано се появява усмивка. - Това е новата ти стая. Виж дали ще ти хареше! Нарин отваря вратата.
Гюлпери не иска да се премести да живее в къщата и да приеме предложението на Емир
Гюлпери не иска да се премести да живее в къщата и да приеме предложението на Емир

Гюлпери отваря очи и се стряска. Вижда спящия на един стол Емир, който е прекарал цялата нощ тук. Тя бързо се изправя и иска да си тръгне, но изведнъж мъжът се събужда.

-Добро утро - казва Емир, става и се изправя пред Гюлпери. - Така ще бъде, докато не се съгласиш - казва той излиза от бараката. Вижда чичо Хасан да влиза в двора, който му казва, че е дошъл да види Гюлпери и го пита, дали е успял да говорите с нея?
-Да, но е невъзможно да я убедя – отговоря Емир.
-Ще поговоря и с нея, може би ще промени решението си – казва чичо Хасан.

Чичо Хасан и Гюлпери седят на една маса отвън.

-Знам, че не ти е лесно да се съгласиш с предложението на Емир. Какво те кара да се колебаеш? Или може би не вярваш на Емир и затова не искаш да го направиш? Дъще, ако се колебаеш, не е нужно да го правиш. Случиха се много неща, но той винаги е бил до теб, защитавате. Вече трябва да си убедена, че няма да те нарани. Той мисли само за твоето благополучие, мога да гарантирам за него.
-Не мога - казва Гюлпери.
Ийт научава, че Гюлпери и баща му са женени и е много щастлив.
Ийт научава, че Гюлпери и баща му са женени и е много щастлив.

Джавидан казва на Тюляй, че Гюлпери не се съгласява с предложението на Емир. Дори Хасан не е успял да я убеди.

-Слава Богу, вчерашният ми разговор с нея помогна – казва Джавидан.
-Нека бъде така, както е най-добре за Ийт – добавя Тюляй.

Най-доброто решение е никой, да не разбира за брака им! - казва Джавидан.

Виждаме, че Ийт, който е излязъл на терасата е изненадан от това, което току-що е чул. Той тича при Гюлпери.

-Значи вие с татко сте женени! – пита Ийт развълнувано. - Няма да кажа нищо на никого, обещавам. Много добре пазя тайни. Ако ти не се беше омъжила за татко, той щеше да се ожени за леля Тюляй. Толкова съм щастлив, фейо! Ти си омагьосала татко.

Мерт решава да отиде да живее в общежитие

Кемал отива в стаята на Мерт, за да го повика за закуска, но намира момчето с чанта в ръка.

-Отивам в общежитие - заявява Мерт.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Обещание

„Обещание“, епизод 31 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 30 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 29 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 28 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 27 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

В програмата:

03:30 20.06.2024
Тв програма bTV Story
03:30 21.06.2024
Тв програма bTV Story
03:30 22.06.2024
Тв програма bTV Story