Актуално Какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 14, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Фатма е мъртва, а Гюлпери си мисли, че Емир я е убил. Нарин предлага на Мерт да станат негов настойник. Вижте още какво ще се случи в епизод 14 (сезон 4) на турския сериал „Обещание“, който може да гледате от 16:00 часа на 17 февруари 2022 по bTV.

В епизод 13 (сезон 4) на турския сериал „Обещание“ Гюлпери открива бял прах в раницата на Фатма. Гюлпери си взема паспорта и бяга с Фатма. Този път Емир не може да я спре.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 14 (сезон 4) на „Обещание“ който може да гледате от 16:00 часа на 17 февруари 2022 по bTV.

Фатма дава приспивателно на Гюлпери и със съучастникът ѝ се опитват да сложат наркотиците в стомаха ѝ.

Емир идва навреме и спасява Гюлпери.

Кемал и Нарин отиват в полицейския участък, за да помогнат на Мерт.

Фатма казва на шефа си, че съпругът на момичето се е появил и е съсипал всичко.

Нарин предлага на Мерт да станат негов настойник.

Мафиотите и Фатма идват в колибата за наркотиците.

Фатма се опитва да бяга и шефът ѝ стреля в нея.

Фатма е мъртва. Гюлпери идва на себе си и е убедена, че Емир е застрелял Фатма.


Фатма дава приспивателно на Гюлпери и със съучастникът ѝ се опитват да сложат наркотиците в стомаха ѝ.

Гюлпери гледа как Фатма си събира багажа и постоянно се оглежда. Фатма я кара да седне и дава на Гюлпери сок, в който преди това е сложила приспивателно. Гюлпери отпива няколко глътки, без да знае нищо, и след известно време заспива.

Съучастникът на Фатма влиза в стаята.

-Трябва да побързаме - казва мъжът и двамата с Фатма отнасят Гюлпери до масата. Когато той иска да разреже кожата на корема ѝ, момичето се размърдва. - Тя е много силна. С толкова лекарство и кон би повалило, а ти не гледай, а помагай. Дръжте я за ръцете! - нарежда контрабандиста. -Дълго ли ще продължи? - пита Фатма. -Пет минути. Поставям торбичките в коремната кухина. Достатъчен е разрез от два сантиметра. По-добре си измисли история, която да ѝ разкажеш, когато се събуди – казва той.-Няма какво да мисля, изгубила е съзнание и я заведох на лекар. Апендиксът ѝ се спука и тя можеше да умре - обявява Фатма. - Ако е наивна, ще повярва – отвръща мъжът.-Тя ще повярва. Аз съм единственият, на когото тя вярва на този свят – обяснява Фатма.

Емир идва навреме и спасява Гюлпери.

Мъжът отново посяга към скалпела, когато изведнъж вратата на колибата се отваря и вътре нахлува Емир! Той се нахвърля върху мъжа и го удря с юмруци. Фатма се възползва от възможността и бяга. Съучастникът ѝ пада на пода. Емирът се обръща към Гюлпери. Той вдига главата ѝ и нежно я погалва по бузите.

-Добре ли си? Чуваш ли ме? - пита той. - Отвори очи, погледни ме.

През това време съучастникът на Фатма бързо се изправя, взема кутията с наркотици, която е трябвало да зашие в стомаха на Гюлпери, и също бяга. Емир тича след него, но когато го вижда да изчезва в гората, решава да се върне при Гюлпери. Натрива ръцете ѝ с одеколон и я отнася до дивана.

Кемал и Нарин отиват в полицейския участък, за да помогнат на Мерт.

Кемал и Нарин отиват в полицейския участък, за да помогнат на Мерт.

Кемал и Нарин отиват в полицейския участък, Мерт виждайки Нарин е много учуден, че и тук го е намерила. Тя го пита как е и чу казва, че е тук, за да не му позволи да тръгне по грешен път. Мерт ѝ отвръща, че трябва да разбере, че те са от различни светове и не иска нейната помощ. Идва полицай и отвежда Мерт за разпит.

Кемал и Нарин стоят в коридора до стаята, в която разпитват Мерт. -Защо отнема толкова време? - нетърпелива е Нарин. - Какво ще стане, ако го изпратят в поправителен дом?

-Ако той бъде признат за виновен и ако собственикът на автомобила не оттегли жалбата, това може да се случи - обяснява Кемал заявява.
-Но ти ще направиш нещо, нали? Умолявам те, направи нещо – моли го Нарин, а Кемал ѝ обещава да направи всичко възможно. Ще се опита да говори със собственика на автомобила.

В този момент полицаят извежда Мерт от стаята за разпити. –

-Къде го водите? - пита Нарин. -Ще остане в ареста - отговаря полицят и си тръгва с момчето.
-Познавам тази болка. Преди години, колкото пъти поглеждах в огледалото я виждах. Трудно е да се справиш с нея! И това момче има шанс, който аз получих – казва Нарин.
-Не се страхувай. Ще направя всичко по силите си, за да не му се случи нищо. – уверява я Кемал и прегръща съпругата си.

Фатма казва на шефа си, че съпругът на момичето се е появил и е съсипал всичко.

Междувременно Фатма пристига в склада на наркобоса. -Шефе, възникна проблем... - казва тя с наведена глава. Ясно е, че тя е много уплашена. - -Когато искахме да сложим стоката, съпругът ѝ се появи и съсипа всичко.

-Какъв съпруг? Не беше ли сама? - пита мафиотът. - Ти ме излъга и съсипа бизнеса! Къде е стоката!
-Тя остана там... - отговаря Фатма.
-Това какво означава! Тази стока струва милиони! Ако ме измамиш сега... бесен е мъжът.
-Кълна се, че не ви лъжа. Работя за вас от дълго време и никога не е имало проблеми. Съпругът ѝ... – опитва се да обясни Фатма, но шефът ѝ я прекъсва: -Замълчи! Отиваме в колибата! Моли се стоката да е там, иначе ще те убия!
Нарин предлага на Мерт да станат негов настойник.

Нарин предлага на Мерт да станат негов настойник.

В полицейския участък Нарин се появява пред килията, в която е Мерт и му казва, че собственикът на автомобила е оттеглил жалбата си и няма да отиде в поправителния дом.

-Какво да правя сега? Трябва ли да ви благодаря? - пита момчето. -Не. Това, че няма да отидеш в затвора, не означава, че можеш да отидеш, където си поискаш – отговоря Нарин.-Какво означава това? Защо не мога? – пита момчето.-Защото ще отидеш в общежитие под контрол - отговоря Нарин.-Не! Никога! - отвръща Мерт.-Нямаш избор – казва му Нарин.-Няма да остана там! Ще избягам! – упорства Мерт.-Не можеш, те ще те намерят. Ще останеш в общежитието или...- казва Нарин, а Мерт я пита, дали има избор.-Ако си съгласен, може отидеш в приемно семейство – казва Нарин.-Приемно семейство? – пита Мерт.-Ако ми позволиш да бъда твой настойник, ще се спасиш от това да отидешв общежитие – казва Нарин.
Мафиотите и Фатма идват в колибата за наркотиците.

Мафиотите и Фатма идват в колибата за наркотиците.

В колибата Гюлпери бавно и мъчително идва на себе си. Гюлпери нервно свива юмруци.

-Това е просто кошмар, успокой се - казва ѝ Емир като хваща ръцете ѝ. - Всичко свърши, отмина. Вече не си сам.

Отвън се чува звук на двигател. Емир поглежда през прозореца и вижда една кола, която току-що спря в двора. Фатма и въоръжените гангстери излизат от колата и тръгват към колибата.

Емир забелязва, че на пода лежи пистолет и го взема. Той произвежда няколко предупредителни изстрела и им казва да не се приближават.

-Ние нямаме проблем с вас! - казва шефът. - Дайте ни стоката и ще си тръгнем.-При мен няма нищо. Твоят човек я взе и избяга - отговаря Емир. -Какво, онова влечуго е взело стоката? – пита мъжът като обръща поглед към Фатма, която държи за ръка и я пита - Или може би двамата сте планирали това заедно! -Кълна се, не знам нищо. Стоката беше там, когато си тръгнах - моли Фатма. -Ти си ми устроила капан, а? Ние ще се избием тук с тоя, а ти ще избягаш със стоката, нали? Отговори ми! – бесен е шефът ѝ.-Тя не е виновна. Твоят човек избяга със стоката - повтаря Емир, като през цялото време ги държи на мушка през прозореца. -Убийте го! - нарежда шефът на хората си.

Фатма се опитва да бяга и шефът ѝ стреля в нея.

Произведена е серия от изстрели по посока на колибата. Шефът на бандата пуска Фатма и се скрива зад прикритието. Момичето се надява да избяга и се втурва да бяга.

-Няма да те пусна! Ще те убия! – бесен е шефът и насочва пистолета си към нея.
-Спри! - крещи Емир, но вече е твърде късно. Куршумът уцелва Фатма в корема! Емир отвръща на удара. Изстреляният от него куршум пронизва рамото на мафиотския бос. Гангстерите се качват в лимузина и потеглят. Емирът излиза от колибата и се навежда над Фатма, която лежи на земята. С едната си ръка държи раната ѝ, а с другата посяга към телефона и се обажда за помощ.
Фатма е мъртва. Гюлпери идва на себе си и е убедена, че Емир е застрелял Фатма.

Фатма е мъртва. Гюлпери идва на себе си и е убедена, че Емир е застрелял Фатма.

Гулпери се събужда. -Како Фатма? - пита тя, като оглежда стаята. Когато никой не отговаря, тя се надига от дивана. Това, което привлича вниманието ѝ, са хирургически инструменти, които преди не са били тук.

Отвънка Фатма присвива клепачи. Емир поставя два пръста на шията ѝ, за да усети пулс, но не открива и най-малкото трептене!

Фатма е мъртва! Мъжът посяга към пистолета, с който стреля по мафиотите и се изправя. В същия момент Гюлпери излиза от колибата. Тя е шокирана, когато вижда Емир да стои над трупа на приятелката си с пистолет в ръка! Тя е убедена, че той е този, който я е убил!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Обещание

„Обещание“, епизод 31 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 30 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 29 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 28 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Обещание“, епизод 27 с.4 (bTV) – какво ще се случи...

В програмата:

03:30 20.06.2024
Тв програма bTV Story
03:30 21.06.2024
Тв програма bTV Story
03:30 22.06.2024
Тв програма bTV Story