Предавания Други

Новите досиета

Добави коментар

TV7 търси истината за живота и Вселената с техните мистерии и загадки с „Новите досиета” с автор и водещ София Тзавелла.

TV7  търси истината за живота и Вселената с техните мистерии и загадки с „Новите досиета” с автор и водещ София Тзавелла.

Новите досиета

„Новите досиета” се отварят на 4 ноември, петък, 22:15. За първи път в България се ражда формат, вдъхновен от мистериите и загадките на заобикалящия ни свят.

Всеки петък, точно в 22:15, един цял нов свят на мистерии и загадъчни факти ще нахлува в дома на зрителите, когато „Новите досиета” ще повдига завесата на големите тайни на миналото, настоящето и бъдещето и света на паранормалното и непонятното за нормалните човешки възприятия.

автор и водещ София ТзавеллаВ първото издание на „Новите досиета”, този петък, 22:15, София Тзавелла ще разговаря с Крис Холтън - топизследовател по паранормални явления и бивш полицай, който използва в своята работа медиумните си способности.

Крис Холтън създава Интернет телевизия, чрез която демонстрира с множество видеоматериали резултатите от изследванията си. Посещенията в Интернет към неговата продукция със записи на духове и т.нар. "електронен гласов феномен" (EVP) са 27 000 000, като CNN отразява работата на Холтън, а големи филмови компании често го търсят за консултант на "хоръри" с  духове.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Новите досиета

Силата на връщането в минали животи в „Новите досиета” на 18/11/11