Актуално В програмата

Новият сезон на “Ловци на храна” тръгва с есктавагантна люта салата oт рози

Добави коментар

Новият сезон на кулинарното пътешествие “Ловци на храна” се завръща в ефира на bTV тази неделя

Новият сезон на кулинарното пътешествие “Ловци на храна” се завръща в ефира на bTV тази неделя, 27 септември, в 12.30 ч., а още с първия си епизод, то ще отведе зрителите в село Тъжа, за да им разкрие тайните на Розовата долина. По пътя, ненаситният за нови кулинарни приключения chef Андре Токев, ще качи на автостоп актьора Игор Дамянов, който е новото лице в предаването за сезона. В Розовата долина двамата ще се запознаят с тънкостите на розобера и традициите в отглеждането на маслодайна роза и ще научат имената на всички сортове отглеждани у нас, а сладкодумната леля Дора от село Тъжа ще ги впечатли си традиционни ястия от региона, приготвени от рози.

 

“В новия сезон ще се срещнем с много интересни хора, които не само познават и пазят традициите ни, а и ги надграждат”, сподели chef Токев в предаването “Преди обед”. По повод старта на “Ловци на храна”, той разказа, че в новите епизоди ще бъдат представени много любопитни места в България, където той лично е срещнал неочаквани рецепти, като например тази за уникална гозба в Странджа, където домакинът им сготвил дребна риба със сланина в гюведже и то на жар! “Е, не можех да повярвам, че сме в България!”, добави той.

 

Chef Токев “преряза лентата” на новия кулинарен сет в студиото на Деси и Сашо и им зададе първата кулинарна задача – здравословно смути. Актьорът Игор Дамянов пък изненада всички, като запя тематични забавни песни, които той лично е посветил на chef-готвача по време на снимките.  Оказа се, че Игор е неспирен извор на забавни истории и обожава китарата си, с която ще го виждаме често в „Ловци на храна“.

 

Добави описание

 

Петият сезон на кулинарното приключение ще предложи на феновете на предаването  чудесна комбинация от впечатляващите кулинарни познания на chef Токев и любопитството на усмихнатия Игор. Новите епизоди на “Ловци на храна” обещават добро настроение за всички пред екрана в неделя по обед, с интересни срещи, неочаквани дестинации и чудни ястия.

 

Не само телевизионните зрители, а и потребителите на интернет платформите на bTV Media Group, ще могат да се насладят на огромните запаси от практични рецепти, интересни и полезни съвети в кухнята.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ловци на храна

“Ловци на храна” продължава с невероятен „стрийт фууд тур“ из Неапол

“Ловци на храна” представя вълнуващи, вкусни и цветни епизоди от слънчева Италия

Тази неделя по bTV „Ловци на храна“ тръгва по пътя на бирата в Лом

​ Chef Андре Токев се завръща с нов сезон на “Ловци на храна” тази есен по bTV

Специален коледен епизод на “Ловци на храна”