Сериали Научно-фантастични

Нови заплахи, разруха и неочаквана любов във втория сезон на „Супергърл”

Добави коментар

Новите епизоди на „Супергърл” продължават на 25 април, всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Action.

Новите епизоди на „Супергърл” продължават на 25 април, всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Action. След финала на първия успешен сезон, веднага започват преговорите за заснемането на втори такъв. Продължението е заснето във Ванкувър (Канада), като през цялото време са изплозвани и сутдията на „Уорнър Брадърс”.

 

Добави описание


„Супергърл” разказва историята на Кара Зор-Ел, родена на планетата Криптон, но преди много години бяга, след като планетата ѝ бива унищожена. На Земята Кара крие своите сили, подобни на тези на братовчед ѝ Супермен. Когато става на 24, тя решава да приеме своите свръхчовешки способности и да бъде герой, както ѝ е било отредено.

 

Какво да очакваме?

 

След унищожаването на Нон и Индиго, Супергърл и нейният екип трябва да се изправят пред нова заплаха под формата на тайна организация, позната като Кадмус. Неин шеф е Лилиан Лутор, която е виновна за пленяването на Джеремая.

 

Добави описание

 

Кадмус решава да изкорени цялото извънземно присъствие от планетата и започва да сее паника измежду обитателите на Националния град, за да го постигне. По това време, Супергърл започва да обучава Мон-ел, избягал от своята планета, след като унищожителната вълна на Криптон я разрушава.

 

Добави описание

 

От друга страна се появява Алекс, който изпитва неописуемо привличане от Маги Сойър, част от полицията на Националния град. Джеймс решава да вземе идентичността на справедливеца, познат като Гардиан. За това му помага Уин.

 

Добави описание
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Супергърл

Лято на супергероите започва по bTV Action

В програмата:

02:00 29.02.2024
Тв програма bTV ACTION
12:00 29.02.2024
Тв програма bTV ACTION
02:00 01.03.2024
Тв програма bTV ACTION
12:00 01.03.2024
Тв програма bTV ACTION