Архив VIP Brother

Никол, Фънки, Багата, Орлин и Къци на големия финал на VIP Brother 2012

Добави коментар

В последния епизод на VIP Brother 2012 в петък вечер, петимата финалисти получиха мисия, в която гласуват за любимите си Съквартиранти в различни категории.

В последния епизод на VIP Brother 2012 в петък вечер, петимата финалисти получиха мисия, в която гласуват за любимите си Съквартиранти в различни категории. Годишните награди на VIP Brother 2012 бяха определени от финалистите в категориите:

 

 VIP Brother 2012

 

 • “Най-добра прическа” - Никол
 • “Най-заразителен смях” – Орлин
 • “Най-секси дупе” – Никол
 • “Най-грижовен Съквартирант” – Къци
 • “Най-дразнещ Съквартирант” - Къци
 • “Най-голям непукист” – Благой
 • “Най-капризен Съквартирант” – Къци
 • “Най-силен Съквартирант” – Благой и Фънки
 • “Главна женска роля” – Никол и Къци
 • “Главна мъжка роля” – Фънки
 • “Любимец на Къщата” – Фънки
 • “Секс символ”- Никол
 • “Фаворит за победа” - Фънки

Преди точно двама месеца Къщата на VIP Brother посрещна 20 от най-известните българи и една световна звезда – Памела Андерсън. Всички те бяха абсолютно различни, но с една обща цел – да изпитат себе си и да изживеят може би най-голямото предизвикателтво в живота си.

 VIP Brother 2012

Най-коментираното събитие в българския телевизионен ефир показа отблизо личните истории на Златка, Никол, Аксиния, Бони, Соня, Ирен, Кристина, Мариана, Люси, Камелия, Благой, Юлиан, Владимир, Фънки, Къци, Николай, Орлин и специалните гости   - Памела Андерсън, Иван Ласкин, Любо Дилов-син. 

 VIP Brother 2012

Всички те прекараха в Къщата различен период от време, но VIP Brother се погрижи тези дни да оставят незабравим спомен за всеки от тях. Някои от звездите сбъднаха дългогодишните  си мечти, а други се изправиха и победиха най-големите си страхове.

 VIP Brother 2012

Орлин получи шанса да скочи с парашут, Бони се върна в училище, Мариана получи дългоочаквано предложение за брак от своя любим Ханес в ефир, Златка стана телевизионна водеща за един ден. За някои от известните личности участието в предаването се превърна във възможност да се изправят срещу най-смелите лични предизвикателства. Ирен и Влади посетиха дома за деца без родители, Влади се сбогува с дългата си коса в името на общото благо, Николай работи с ромите, които се грижат за чистотата в София, а Никол пя оперна ариа.

По време на престоя си в шоуто ВИП-овете се радваха на изключителен лукс и комфорт, в най-модерната Къща на Big Brother досега.

 


Събота  61 дни след началото на VIP Brother 2012 Никол, Фънки, Багата, Орлин и Къци ще се борят за подкрепата на зрителите, която ще направи един от тях победител в четвъртото VIP издание на VIP Brother в България.Не пропускайте големия финал на VIP Brother 2012 тази събота, 17 ноември, от 20.00 ч. по Нова ТВ

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3 , Viasat Newsletter Да живее Холивуд! Столицата на целулоида и фабриката за мечти, където шоуто никога не спира... Но нека забравим всички тези фантасмагории и видим три направени с много откровеност документални филма за „Града на блясъка и славата” – за

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother