Актуално В програмата

Ники Кънчев е водещият в „Да ти паднат 100 хиляди”

Добави коментар

„Да ти паднат 100 хиляди” ще се завърти в ефира на Нова ТВ през месец март с водещ Ники Кънчев

„Тук се изисква много смелост, риск и застраховка, защото това са техните пари – ние им даваме 100 хиляди, а те трябва да ги задържат”, коментира известният водещ

Ники Кънчев е водещият в „Да ти паднат 100 хиляди”

Отново наградата е 100 хиляди, отново има участници, които се борят за нея, отново има въпроси и отговори... и отново водещ ще бъде едно от най-емблематичните и успешни лица на Нова ТВ – Ники Кънчев. В най-новата телевизионна игра „Да ти паднат 100 хиляди” именно той ще напътства участниците, които играят по двойки, и ще им помага да се доближат колкото се може повече да заветните 100 хиляди.

„За мен е чест, че ще бъда водещ на „Да ти паднат 100 хиляди” и много се радвам, че отново Нова ТВ поставя стандарт в този тип формат”, споделя известният водещ. „Това е изключително модерно шоу, напълно ново като телевизионна архитектура, като тръпка и усещане”, допълва още той. „Предаването е много емоционално и драматично, а напрежението е голямо, защото участниците получават 100 хиляди в началото на играта. Това са техните пари – ние им ги даваме, а те трябва да ги задържат. Техният успех зависи е само от знанията и общата им култура, но в много силна степен и от техните чувства и настроение по време на играта”, обобщава той.

На въпроса какво трябва да притежават двойките, за да спечелят голямата награда, Ники Кънчев отговаря: „Трябва да имат много добра стратегия – единият да предполага верния отговор, другият да контрира и да пита „А ти сигурен ли си?”. И много важно – да не забравят да разпределят парите”. Водещият обаче не смее да прави прогнози дали голямата награда ще падне лесно. „В тази игра се изисква смелост, риск и застраховка. Тук не може да кажеш „Аз съм дотук” и да се откажеш. Сега трябва да играеш докрай – няма отказване”.

„Да ти паднат 100 хиляди” се радва на много голям успех – форматът е реализиран в близо 30 държави в цял свят, а в момента “The Money Drop”, по чийто формат е направена играта, е гейм шоу № 1 в света. „Екипът, с който работим, е много добър. Консултант на предаването е холандският продуцент от Endemol Мариеке Франк, която има 25 годишен опит в правенето на подобен формат телевизионни игри. Вярвам, че шоуто ще има успех в България и българските зрители ще го харесат”, коментира обичаният водещ.

Ники Кънчев е водещият в „Да ти паднат 100 хиляди”

Още с първото обявяване, предаването предизвика силен интерес – към момента близо 20 000 двойки са се записали за участие в шоуто. Сред тях вече са избрани най-интересните и атрактивни, които ще получат възможността да се борят за 100-те хиляди. Освен участието си в играта обаче, избраните участници имат шанса да изживеят и вълнуващи моменти в столицата на Естония – Талин, защото именно там се провеждат снимките на предаването. Сред най-колоритните са скорошни годеници, двойка с близо 25 години брак зад гърба си, близки приятели, майки с дъщерите си, бащи и синове, над 60-годишно възрастно семейство, българин, върнал се от Лондон, за да участва в шоуто с добър свой приятел, а така също и атрактивни млади блондинки, които се явили на кастинга заедно със своите кучета чихуаху, но напълно разбили мита, че блондинките са глупави...

„Да ти паднат 100 хиляди” ще се завърти в ефира на Нова ТВ през месец март.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Да ти паднат 100 000

Снаха и свекърва играят като приятелки в „Да ти паднат 100 хиляди”

ММА борци излизат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”

Българските Парис Хилтън и Никол Ричи в „Да ти паднат 100 хиляди”

Българин, играл във филм за Джеймс Бонд, е сред първите участници в „Да ти паднат 100 хиляди”

Над 10 000 двойки искат да участват в „Да ти паднат 100 хиляди”