Актуално В програмата

Българските Парис Хилтън и Никол Ричи в „Да ти паднат 100 хиляди”

Добави коментар

Борбата за 100-те хиляди обаче продължава и следващата седмица, когато две дами – Елица и Неделина, категорично ще заявят, че блондинките не са глупави.
Първата спечелена сума в „Да ти паднат 100 хиляди” падна в ръцете на Огнян Апостолов и Каталина Робева – Георгиева. В предния епизод двамата успяха да победят играта и да спечелят 5 000 лв. Те преминаха успешно през всичките 8 въпроса и станаха първите, които си тръгнаха от студиото с няколко пачки пари в себе си.

Българските Парис Хилтън и Никол Ричи  в „Да ти паднат 100 хиляди”

Борбата за 100-те хиляди обаче продължава и следващата седмица, когато две дами – Елица и Неделина, категорично ще заявят, че блондинките не са глупави. Освен руси, двете приятелки са и изключително атрактивни, забавни и уникални в разсъжденията си. Искат да бъдат българските Парис Хилтън и Никол Ричи и мечтаят да направят риалити само за тях. Играта им зрителите на Нова ТВ ще видят в понеделник, 19 март, когато двете ще се опитат да разбият митовете за блондинките.

Преди тях на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди” ще излязат син и баща от Пловдив. Първият е ученик, изключително артистичен и играл в множество представления, а вторият – мениджър. Двамата ще играят за екскурзия, но се шегуват, че със спечелените пари може да купят и костюм за предстоящия бал на сина.

Борбата за 100-те хиляди ще продължи и в сряда с едно изключително забавно семейство – Симеон и Петя.
Двамата се запознават преди 15 години, когато уж за кратко, той отива в квартирата ѝ да пие бира.... и така остава до днес. Симеон има рекламна агенция и твърди, че никога не бърка, а Петя е маркетинг мениджър на фармацевтична компания, доста опърничава и опитваща се винаги да наложи мнението си.

Финал на следващата седмица ще поставят дъщеря и баща – Айрин и Алик Ибрямови.
Тя е студент и координатор по европейски програми и проекти, била е дори кандидат за евродепутат. Той е бивш спортист и лекоатлет, а в момента има фирма за стоматологични материали.

„Да ти паднат 100 хиляди” – понеделник и сряда, 21.00 ч. по Нова ТВ
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Да ти паднат 100 000

Снаха и свекърва играят като приятелки в „Да ти паднат 100 хиляди”

ММА борци излизат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”

Българин, играл във филм за Джеймс Бонд, е сред първите участници в „Да ти паднат 100 хиляди”

Ники Кънчев е водещият в „Да ти паднат 100 хиляди”

Над 10 000 двойки искат да участват в „Да ти паднат 100 хиляди”