Актуално В програмата

Над 10 000 двойки искат да участват в „Да ти паднат 100 хиляди”

1 коментар

Над 10 000 са записалите се до момента двойки за играта „Да ти паднат 100 хиляди”, която започва тази пролет по Нова ТВ.
Над 10 000 са записалите се до момента двойки за играта „Да ти паднат 100 хиляди”, която започва тази пролет по Нова ТВ.
Да ти паднат 100 хиляди
Сред кандидатите има бум на близнаци, има много етърви, тъщи със зетове, снаха и свекър, доведено дете с небиологичен родител, много семейства, семейства, братя, майка с дъщери.

И за това шоу не липсват мераклии от конкурентни формати, както и от предавания на Нова ТВ, сред които „Биг брадър”, „X Factor”, „Байландо”...

Разнообразието от професии също е впечатляващо –полицаи, сервитьори, погребални агенти, данъчни инспектори, заместник-кметове, кондуктори и контрольори, таксиметрови шофьори, медицински сестри, актьори, надзиратели в затвори, търговски представители, управители на най-различни фирми.

Най-възрастният кандидат е 88-годишен дядо от село в Южна България, който има намерение да си пробва късмета заедно с 19-годишния си правнук.

Да ти паднат 100 хилядиОсвен от цяла България, в „Да ти паднат 100 хиляди”,  ако бъдат одобрени, можем да видим и играчи от Германия Великобритания, Чехия, Сърбия...

Единственото изискване към двойките е да са навършили 18 години и да имат силна връзка помежду си, като не е задължително тя бъде кръвна.
Със сигурност, интересните истории и личности имат по-голям шанс да попаднат в играта.

Уникалното за формата е, е че участниците получават наградата в самото начало и всичко, което трябва да направят, е да я задържат. Следва отговарянето на осем въпроса, като им се предлагат различен на брой възможни отговори.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Да ти паднат 100 000

Снаха и свекърва играят като приятелки в „Да ти паднат 100 хиляди”

ММА борци излизат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”

Българските Парис Хилтън и Никол Ричи в „Да ти паднат 100 хиляди”

Българин, играл във филм за Джеймс Бонд, е сред първите участници в „Да ти паднат 100 хиляди”

Ники Кънчев е водещият в „Да ти паднат 100 хиляди”