Актуално В програмата

ММА борци излизат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”

Добави коментар

ММА борци ще излязат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди” в поредния епизод – но не един срещу друг, а в тандем и в обща борба с въпросите.
ММА борци излизат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”ММА борци ще излязат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди” в поредния  епизод – но не един срещу друг, а в тандем и в обща борба с въпросите. Популярните ММА борби обаче не са тяхна професия, а хоби. Тодор и Юлиана се срещат за първи път именно в спортната зала, по време на тренировки, и оттогава досега са неразделен тандем. Тодор е консултант подбор на човешки ресурси, а Юлиана работи в банка. Как ще се представят двамата и ще им помогнат ли ММА техниките в битката със 100-те хиляди, зрителите на Нова ТВ ще разберат на 28 март в 21.00 ч.

ММА борци излизат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”

Началото на епизода ще бъде поставено от истинска игра на противоположностите, а „виновни” за това ще бъдат приятелите Владимир и Димитър. Първият е регионален мениджър в банка – организиран, подреден, схематичен и необвързан, а вторият точно обратното – режисьор – човек на изкуството, разхвърлян и хаотичен, сгоден и очакващ дете.

ММА борци излизат на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”С доста различни интереси ще бъдат и участниците в третия тандем. Семейство Вети и Яни Христови от Созопол ще се опитат да излъжат капаните и да задържат колкото се може повече пари. Ролите и отговорностите в техния екип са стриктно разпределени – Яни ще отговаря за въпросите в областта на спорта, а Вети – за българския хайлайф, красивите жени и модата. Двамата имат и ясна концепция за какво ще използват спечелените пари – с тях те ще заведат сина си Роберто в Дисниленд.

Ще бъде ли успешна стратегията им и какви суми ще паднат утре – гледайте „Да ти паднат 100 хиляди” от 21.00 ч. по Нова ТВ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Да ти паднат 100 хиляди , Да ти паднат 100 000

Снаха и свекърва играят като приятелки в „Да ти паднат 100 хиляди”

Българските Парис Хилтън и Никол Ричи в „Да ти паднат 100 хиляди”

Българин, играл във филм за Джеймс Бонд, е сред първите участници в „Да ти паднат 100 хиляди”

Ники Кънчев е водещият в „Да ти паднат 100 хиляди”

Над 10 000 двойки искат да участват в „Да ти паднат 100 хиляди”