Сериали Теленовели

Неопитомени красавици

Има много коментари

Три сестри са готови да се борят с живота, а единственото им оръжие са техните сърца...

Untamed Beauties / Bellezas Indomables - 2007, Мексико
120 епизодa

с участието на Клаудия Алварес - Фернанда, Яир - Мануел,
Синтия Васкес - Анхелес, Карлос Торес - Диего,
Наталия Фариас - Соледад, Фернандо Алонсо - Игнасио, Томас Горос - Грегорио, Бети Монро - Беренисе

Изпълнителен продуцент на сериала е Хосе Солано, а оригиналният сценарий е на Леонардо Бечини.

Три сестри са готови да се борят с живота, а единственото им оръжие са техните сърца...

Историята разказва за три сестри – Фернанда, Анхелес и Соледад. Те са приблизително на една възраст и въпреки че са различни, се съревновават за любовта на своя баща Родриго – преуспял бизнесмен, който изпълнява всяко едно тяхно желание. След смъртта на тяхната майка, която е загинала в автомобилна катастрофа, те са отгледани от бавачката им Гуадалупе. Трите сестри израстват заедно със сина на бавачката си – Мануел, който по-късно силно ще се влюби в една от тях. Фернанда винаги е имала чувства към Мануел, но никога не ги е споделяла, тъй като за семейството й, а и за нея, тяхната връзка няма бъдеще. 

Беренисе е манипулативната секретарка на Родриго. Нейната роля в сериала се изпълнява от известната актриса Бети Монро. Тя ще направи всичко възможно да се добере до парите на Родриго, като се омъжи за него, а след това постепенно го убива с отрова. Това обаче не ѝ стига и тя се втурва в нова афера със съдружника на мъжа си Грегорио.

Животът на трите сестри се променя неочаквано след смъртта на баща им. Фернанда е принудена да стане любовница на Грегорио, за да може да отмъсти за смъртта на баща си и за да спаси по-малката си сестра Соледад от бедност и нищета. Междувременно животът на Анхелес е в опасност и тя е принудена да се скрие както от своите убийци, така и от сестрите си. След като изпраща малката си сестра в манастир, за да може там да завърши образованието си, Фернанда развива свой собствен бизнес с облекла. Нейният любим Мануел ѝ помага винаги и във всичко, а така тяхната любов израства. Малко по малко Фернанда ще намери сили да се изправи срещу убийците на баща си и сили да събере сестрите си, а на финала ще се почувства свободна да приеме любовта на Мануел и да бъде щастлива.     

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неопитомени красавици