Актуално Какво ще се случи...

„Наследство “ еп.6 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман предлага пари на Сехер, за да си тръгне, но получава хубав шамар от нея. Вижте какво ще се случи в епизод 6 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 27 март 2023 по NOVA.

„Наследство “ еп.7  (NOVA) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Наследство “ еп.7 (NOVA) – какво ще се случи...

Сехер се оказва в голяма опасност заради упоритостта си. Яман заключва Сехер в мазето на имението си, защото не може да се примири с упорството на...

В епизод 5 на турския сериал „Наследство" Сехер успява да избяга с Юсуф от болницата, но неочаквано Яман, предупреден от Икбал, застава на пътя ѝ. Хората на Яман заплашват Сехер, за да се откаже Юсуф, но дали нещо може да уплаши и спре безстрашното момиче?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 6 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 27 март 2023 по NOVA

Решена да изпълни последната воля на сестра си, въпреки студа и дъжда

Сехер прекарва цялата нощ пред портата на имението. Яман я вижда, но не се трогва от страданието ѝ.

Яман предлага пари на Сехер, за да си тръгне, но получава хубав шамар от нея.

Яман затваря Сехер в мазето на имението.

Както разбрахме от предния епизод въпреки изтезанията и заплахите на хората на Яман, Сехер се върна отново пред портата на имението. Яман я вижда и казва на Недим да излезе и да я отпрати. Сехер казва на Недим, че тя ще се откаже от живота си, но никога няма да се откаже от Юсуф и ще стой пред вратата, докато Яман не разбере това.

Действието прескача във вечерта. На Юсуф толкова много му липсва леля му че, преди да си легне, той моли господ да помогне на леля Сехер да свърши работата си и да дойде при него възможно най-скоро.
Въпреки студа и дъжда Сехер прекарва цялата нощ пред портата на имението. Тя е решена да изпълни последната воля на сестра си.
Яман я вижда, но не се трогва от страданието ѝ.

Икбал също я наблюдава от прозореца на спалнята си и си мисли, че това момиче, може да ѝ навлече големи проблеми.

На сутринта Икбал излиза пред портата.

-Скъпа, още ли не си се прибрала у дома? Цяла нощ ли си бил тук? Виж се, само как изглеждаш измъчена. Това, което правиш, не помага нито на теб, нито на Юсуф. Не предизвиквай отново гнева на Яман!
-От години ми липсваше сестра ми. Всеки ден се питах дали тя е добре. Всеки ден се молех да мога да я видя отново. Един ден телефонът звънна, успях да се свържа с нея точно преди да умре. В последния си дъх тя ми повери сина си. Ако вие бяхте на мое място, какво щяхте да направите?
-Скъпа, слушай, права си, но ти изобщо не познаваш Яман. Ако продължаваш с това упорство, Яман може да ти направи нещо много по-лошо. Когато става дума за Юсуф, той е способен на всичко. Незабавно си тръгни оттук. Дори не се обръщай назад. Обещавам, че ще направя всичко по силите си, за да се виждаш Юсуф по-често, но просто си тръгни сега, моля те!
-Какво друго може да ми се случи? Сестра ми и баща ми умряха. Най-много той да ми отнеме живота. Мислите ли, че се страхувам от смъртта? Нямам никого освен Юсуф. Той е моята съдба. Не искайте от мен да се откажа. Единствената причина, поради която съм още жив, е Юсуф. Дишам само, защото той съществува. Моля ви, позволете ми да видя Юсуф. Той има нужда от мен!

В същото време синът на Надире Фарат споделя на своя началник полицейския комисар Али за притесненията си относно Сехер, която чувства като своя сестра.

Али обещава да му помогне, но първо трябва да се справи с чичо си Осман, който отказва да вземат жена, която да им помага в домакинството..

Яман наблюдава Сехер от балкона. Недим - дясната му ръка - се приближава до него и казва:

-Разследвах лелята на Юсуф. След смъртта на баща ѝ тя се изнесе от къщата. Тя все още има да плаща просрочени задължения за наем. Тя не работи, безработна е. Както виждаш, тя няма нищо друго освен дълговете на баща си!

Икбал, която също излаза на терасата и чува разговора намеква:

- Ех, бедната, тя и пари няма, сигурно затова….

Яман слиза по стълбите. Кимва на охранителите да пуснат момичето в двора. Когато Сехер застава пред него, той ѝ подава плик, натъпкан с пари.

-Мисля, че това е достатъчно, за да те накара да си тръгнеш! Това е наследството на сестра ти. Вземи го и се махни от живота ни завинаги!
Обидената Сехер удря Яман!
Прислугата и Икбал, които наблюдават това, закриват устата си от изумление.

Унизеният мъж хвърля плика на земята и тръгва към къщата, защото това е първият път, в който някоя жена го удря, затова се чувства особено засегнат.

Недим казва на хората си да хванат Сехер и насила качват в един от автомобилите.

Яман се обажда на Недим и му казва да я върне в имението.

След което заповядва на хората си да затворят Сехер в мазето. След което той отива при нея и ѝ казва, че я е предупредил да си ходи и я пита, дали е готова на всичко, заради племенника си.
-Аз няма да се откажа от Юсуф!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.291: Сехер е арестувана! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.290: Сехер се връща, за да превърне живота на Яман в ад!

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“