Актуално Какво ще се случи...

„Наследство “ еп.7 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сехер се оказва в голяма опасност заради упоритостта си. Яман заключва Сехер в мазето на имението си, защото не може да се примири с упорството на това момиче и връзва срещу нея страшното си куче, за да е сигурен, че тя няма да избяга. Но, дали едно куче ще уплаши Сехер? Вижте какво ще се случи в епизод 7 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 28 март 2023 по NOVA.

В епизод 6 на турския сериал „Наследство“ Яман предлага пари на Сехер, за да си тръгне, но получава хубав шамар от нея.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 7 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 28март 2023 по NOVA

Сехер се оказва в голяма опасност заради упоритостта си. Яман заключва Сехер в мазето на имението си, защото не може да се примири с упорството на това момиче и връзва срещу нея страшното си куче, за да е сигурен, че тя няма да избяга.

Яман предупреждава Сехер да не се опитва да го изпитва, защото в противен случай ще си навлече гняв му и той няма да носи отговорност за действията си.

Въпреки факта, че Сехер е силно измъчена и е преживя твърде много напоследък, героинята не смята просто да се предаде. Тя търси начин да се измъкне от мазето и смята да продължи да се бори за Юсуф.

Ако се наложи, тя е готова да открадне момчето още веднъж.

Яман осъзнава, че засега от Сехер идват само малки проблеми, но те трябва да бъдат решени сега, тъй като по-нататък нещата могат да се усложнят...

На Яман му писна от присъствието на Сехер пред вратата на имението и я заключва в мазето. За да не избяга до уплашената Сехер връзва и своето страшно и постоянно лаещо куче, Агяр.
-Ако искаш може да си вървиш, но сега или никога! – казва Яман.
-Аз никъде няма да ходя! Никога няма да оставя Юсуф! – отвръща Сехер.
-Значи така! – отвръща Яман като завързва кучето си за тръбата.
-Аз искам да видя Юсуф! – казва Сехер. Яман спира за секунда, но бързо излаза и заключва мазето.

Кучето не спира да лае.

Икбал влиза в кабинета на Яман и му казва, че Юсуф постоянно пита за леля си и тя не знае какво да му каже, а и ако погледне от другата страна, бащата и сестрата на момичето са починали, и освен Юсуф тя си няма никой друг.

-Това теб засяга ли те?! – пита ядосан Яман.

След като Икбал излаза от кабинета при Яман влиза Недим, който го пита, какво ще правят с момичето и колко време свята да го държи в мазето.

-Колкото е необходимо, отговаря Яман. - Тя искаше да бъде сплеменника си под един покрив. Получи това, което поиска!
Икбал подслушва на врата и разбира, че Сехер е в мазето на имението.

Действието се пренася в мазето, където кучето на Яман настървено лае по Сахер и още малко ще изкърти тръбата, за която е вързано.

Сехер е решена да не се предава и да не остави племенника си в имението, както обеща на сестра си. Тя ляга на пода, а кучето също ляга и спира да лае.

На сутринта един от хората на Яман отива и му казва, че момичето продължава да спи, а кучето въобще не лае. Яман слиза в мазето и вижда Сехер, която спи на голия под, сложила окървавените си ръце под лицето.

На пода той вижда един скорпион, който се движи към Сехер. Спомените от миналото се събуждат в него, той тръгва да излиза, но прави крачка назад и смачква скорпиона, от шума Сехер се събужда.
-Що, маниак и психопат си ти?! – бясна е Сехер, като си мисли, че той по този начин е искал да я събуди.
-Откажи се и си върви! – казва Яман.
-Аз може и да не изляза от тук, но няма да се откажа от Юсуф! Той е наследство от сестра ми! – отвръща Сехер, гледайки Яман право в очите.

Сехер не разбира, че Яман я е спасил от скорпиона.

Действието се пренася при чичо Осман, който е започнал малко забравя и има нужда от помощник, но не иска да приеме никого.

Бегюм, приятелката на Али, адвокатка, не може да понася чичо Осман, иска Али да живее с нея, но Али не иска да остави чичо си сам.

Бегюм почти подпалва кухнята, само и само да докаже, че има нужда от помощник, който да помага на чичо Осман.
Действието се пренася в имението. Адалет казва на Яман, че е дошъл електротехник, за да погледне инсталацията на котелното в мазето. Ядосан Яман ѝ отвръща, да дойде друг ден, като добавя, че без негово разрешение, никой не може да влиза в мазето.

Действието прескача в мазето Сехер през ключовата дупка вижда как Яман и хората му измъчват мъж в съседната стая. Ужасеното момиче им крещи да го пуснат, но без резултат. Накрая Яман изважда пистолет и стреля в мъжа.

-Той го направи... Той уби човека! - казва потресена Сехер.
Кучето, което я пази, започва да лае злобно. Сехер успява да го укроти и го пуска от веригата. След това вкарва тел в дупката на ключалката и се опитва да отвори вратата и успява.

Сехер излиза от мазето и се промъква вътре в имението.

Тя се приближава до вратата на стаята на Юсуф, когато внезапно някой я изпреварва отзад и закрива устата ѝ с ръка, като ѝ пречи да издаде какъвто и да е звук.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.309: Яман разбива вратата, за да спаси Сехер!

„Наследство“ еп.308: Яман заключва Сехер, за да престане да се самонаранява!

„Наследство“ еп.307: Яман отново е на свобода! Как ще реагира Сехер?

„Наследство“ еп.306: Сехер отива да се сбогува с Яман в ареста!

„Наследство“ еп.305: Полицията арестува Яман заради Сехер!