Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.293: Сехер остава насаме със Зия! Ще разбере ли истината?

1 коментар

Сехер заедно с Юсуф отиват в болницата, за да посетят Зия. Сехер пита Зия за сестра си Кевсер! Въпросът ѝ предизвиква огромна паника у Зия, който се смята за отговорен за смъртта на Кевсер. Ще разбере ли Сехер истината Разберете какво ще се случи в епизод 293 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 29 май 2024 по NOVA.

В епизод 292 на турския сериал „Наследство“ Сехер е на ръба да признае, че тя е стреляла в Яман, когато ядосан, Яман пристига в полицейския участък, за да защити жена си. Скоро двамата се оказват в ареста. Какво ще си кажат Сехер и Яман? Какъв е планът на Яман, за да я измъкне от ареста? Дали Сехер ще приеме помощта от убиеца на сестра си?.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 293 эна турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 29 май 2024 по NOVA

Напрежението между Яман и Сехер се засилва. Яман се чувства беззащитен, защото в тази война, той е без оръжие, няма враг, на който да иска да причиня болка!

Зухал е решена да спечели Яман. Тя се преструва, че се разкайва и му дава диктофон, от който да разбере още по-тъмната страна на Икбал.

Сехер заедно с Юсуф отиват в болницата, за да посетят Зия.

Сехер пита Зия за сестра си Кевсер! Въпросът ѝ предизвиква огромна паника у Зия, който се смята за отговорен за смъртта на Кевсер. Ще разбере ли Сехер истината?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“
„Наследство“ еп.294: Зухал спасява Юсуф!  – какво ще се случи...

Вижте повече

„Наследство“ еп.294: Зухал спасява Юсуф! – какво ще се случи...

Юсуф е спасен от Зухал в момента, в който момчето е излязло на пътя и към него се движи кола с висока скорост. Зухал е блъсната...

Действието продължава от предния епизод. След поредният словесен сблъсък между Яман и Сехер пред полицейският участък и нежеланието на Сехер да се прибере с него. Ядосан Яман се качва в автомобила и си заминава, а в този момент пред участъка пристига Фърат и вижда Сехер. Разплакана тя го прегръща, а той я пита какво е станало.

-Аз стрелях в него! – Фърат притеснен ѝ прави знак да замълчи. -Аз стрелях в него! – повтаря Сехер. -Затова ме доведоха тук.
-Добре, добре, аз знам! Слава Богу, че не са те задържали, това е най-важното сега! Какво стана? Как те пуснаха?
-Той отново реши да ме спаси! Никога няма да се откаже! Каквото и да правя и говоря, той няма да ме остави! – плаче Сехер, а Фърат я прегръща. -Не знам, какво да правя, Фърат? Той няма да се откаже!

Фърат ѝ казва, че той няма да остави нито нея, нито Юсуф да живеят в един дом с Яман, като обещава да измисли нещо.

Действието се пренася в болницата, където е Зия. Медицинската сестра го придружава до стаята му, а Зия ѝ казва, че утре повече ще ѝ разкаже за Кевсер. Медицинската сестра излиза от стаята, а Зия все още не е наясно, дали той е виновен за смъртта на Кевсер или не.

В същото време Яман ядосан се прибира в имението. Отива в градината до мишената, в която стреля с лъка си и ядосан вади една от забитите страни, а в ушите му звучат думите на Сехер, който тя му каза преди малко пред полицейския участък, че нямат дом, където да се върнат заедно. Яман се отдалечава от мишената, обръща се, и ядосан с един замах, забива обратно стрелата в нея.

Към него се приближава Дженгер, който го пита, дали са освободили Сехер.

-Това не е война, с която съм свикнал, Дженгер! В тази война, аз съм без оръжие, нямам враг, на който искам да причиня болка! Аз нищо не мога да ѝ направя! Аз съм беззащитен! Никога не съм бил толкова беззащитен, имайки цел! Знаех, че ще бъде трудно, но за това, дори аз не съм готов!
-Какво ще правите?
-Нищо! Точно като тази мишена, аз трябва да стоя на краката си, заради нея! Заради тях, аз съм длъжен…

Сехер се връща в имението. Яман е в двора, но Сехер безмълвно го подминава и влиза в къщата. Вътре пита Адалет, къде е Юсуф, а тя ѝ отговаря, че е заспал в стаята на Яман.

Сехер отива веднага при него. Детето спи, а когато тя се приближава до леглото, поглежда към писмото, което някога е написала за Яман. Разгневена от думите, които някога е написала, тя взема писмото и го разкъсва точно пред Яман. Яман я дразни още повече, като ѝ казва, че е записал тези думи в сърцето си, така че нищо няма да го накара да ги забрави, а тя не може да ги изтрие от там.

Двамата си хвърлят гневни погледи. Сехер хвърля накъсаното писмо и тръгва да излиза, но Яман я хваща и опира до стената.

-Съпротивлявай се, колкото си искаш! Бори се колкото изискаш! Но, ти не можеш да разбиеш доверието ми към теб! Ти си силна, но не толкова…

Яман и Сехер се гледат мълчейки. Тишината е нарушена от Юсуф: -Лельо, вие върнахте ли се?

-Да, миличък, хайде ставай! Ще те сложа да спиш в стаята ти!

Действието прескача на сутринта. Юсуф седи до чичо си в хола и говори по телефона с чичо си Зия. Сехер влиза в хола и строго казва на Юсуф, да дойде, за да закуси. Юсуф подава телефона на чичо си. Зия пита Яман как е Сехер, много му липсва и ако е там, дали ще може да ѝ даде телефона, за да поговори с нея. Яман гледайки към Сехер казва, че сега е заета, но след това ще поговори с нея.

Фактът, че Сехер не иска да говори с него по телефона, кара Зия да мисли, че тя вече не го обича, и това предизвиква нова криза. Психическото му състояние невинаги е стабилно заради съмненията, които все още има в себе си, дали е убил Кевсер, или не.

Действието се пренася в кухнята. Сехер пита Юсуф, защо не яде, а той ѝ казва, че чичо му Зия много е искал да говори с нея и я пита, защо тя е отказала да говори с него, защо му е обидена. Сехер му обяснява, че не е обидена на чичо му, но тогава не е могла да говори с него. Сехер предлага да изненадат чичо му Зия.

Междувременно Яман напуска имението заради обаждането на Недим, който го моли да отиде във фирмата, за да подпише документите на Зухал, от които ще спечелят акциите на Икбал във фирмата.

Зухал отива във фирмата с наведена глава и казва, че не иска нищо от нещата, които сестра ѝ е спечелила по злонамерен начин.

-Аз искам да си изградя нов живот и в него не искам нищо от сестра си! Аз искам спокойния и тих живот, който водех в Лондон, но като се върнах станах пешка в ръцете ѝ! - заявява Зухал като плаче. Изявлението ѝ шокира всички, но те не са наясно, че всичко е само част от дяволския ѝ план да влезе в полезрението на Яман.

Зухал вади от чантата си диктофон, който дава на Яман, като казва, че го е намерила сред вещите на сестра си. Яман не я поглежда, а Зухал го оставя на бюрото му и му казва, че като го прослуша, ще види още по-тъмната страна на сестра ѝ. Зухал си тръгва. Яман взема диктофона и тъкмо да го пусне, Яман получава обаждане от Дженгер, който му съобщава, че Сехер заедно с Юсуф са отишли при Зия, той се е опитал да ги спре, но не е успял.

Яман веднага скача от бюрото си и напуска компанията.

Сехер и Юсуф пристигат в болницата при Зия. Той е много щастлив, че те са дошли да го видят.

Сехер научава от медицинската сестра, че Зия често споменава жена на име Кевсер. Сехер моли мед. сестрата да заведе Юсуф до бюфета на болницата, за да му вземе сок, за да може тя да остане насаме със Зия.

-Батко Зия, разбрах, че постоянно си говорил за сестра ми, вие двамата разбирахте ли се?! Можеш ли да ми разкажеш малко!

Сехер не знае, че с този въпрос е предизвикала огромна паника в Зия, който се смята за отговорен за смъртта на Кевсер.

  • Дали Зия ще каже истината на Сехер?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.305: Полицията арестува Яман заради Сехер!

Наследство еп.304:„Брат ти не е убиец, Яман!“ Ще каже ли Яман истината на Сехер?

„Наследство“ еп.303: Зия си спомня най-накрая, кой е убил Кевсер!

„Наследство“ еп.302: Юсуф обръща гръб на леля си! Сехер е бясна на Яман!

„Наследство“ еп.301: „Леля е стреляла в чичо!“ - какво ще се случи...