Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.294: Зухал спасява Юсуф! – какво ще се случи...

1 коментар

Юсуф е спасен от Зухал в момента, в който момчето е излязло на пътя и към него се движи кола с висока скорост. Зухал е блъсната от колата и тежко ранена. Зухал се бори за живота си, а Сехер не спира да обвинява себе си, че е единственият виновен за цялата ситуация. Разберете какво ще се случи в епизод 294 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 30 май 2024 по NOVA.

В епизод 294 на турския сериал „Наследство“ Сехер заедно с Юсуф отиват в болницата, за да посетят Зия. Сехер пита Зия за сестра си Кевсер! Въпросът ѝ предизвиква огромна паника у Зия, който се смята за отговорен за смъртта на Кевсер. Ще разбере ли Сехер истината?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 294 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 30 май 2024 по NOVA

Яман пристига навреме и Зия не успява да каже истината на Сехер.

Зухал решава да посети Зия в болницата, защото знае, че той е слабото място на Яман.

Зухал вижда как Юсуф стои на пътя и към него се движи кола с висока скорост. Зухал спасява Юсуф, но тя е блъсната от колата и тежко ранена.

Зухал се бори за живота си, а Сехер не спира да обвинява себе си, че е единственият виновен за цялата ситуация.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“
„Наследство“ еп.295 :  Зухал е готова на всичко, за да се върне в имението!

Вижте повече

„Наследство“ еп.295 : Зухал е готова на всичко, за да се върне в имението!

Няма опасност за живота на Зухал, но тя може да остане парализирана завинаги. Зухал е готова на всичко, за да се върне в имението! Фърат съобщава...

Действието продължава от предния епизод.

Яман пристига в болницата и вижда Юсуф с медицинската сестра, който му казва, че отиват за сок в бюфета. Яман го пита, къде е леля му, а той ме отговаря, че е останала да си говори с чичо му Зия.

Притеснен Яман тръгва към стаята. Действието се пренася в стаята на Зия.

-Сестра ти, беше много добра, Сехер! – признава Зия. -Аз много обичах Кевсер! Но, сега всичко се обърка… Много е сложно… да си спомням тези дни… много ми е трудно! Аз… Аз, много съжалявам, Сехер! Аз не исках това… Не исках… Само ако…
-За какво говориш, батко Зия?
- Само ако… Само ако…

В този момент в стаята влиза Яман. Той подозрително поглежда тук към Сехер, ту към брат си.

-Какво правиш тук? Защо си дошла? – пита Яман.
-Сехер, дойде, за да ме види, Яман! Защото ѝ липсвам. Много ѝ благодаря, че дойде! А, аз исках да ѝ разкажа за Кевсер, преди ти да дойдеш – признава Зия. -Аз ѝ разказвах… Казвах ѝ, че… Само ако… Аз ѝ казвах, че само ако… Само ако можеше сега и Кевесер да бъде с нас?!
-Ти сега не мисли за миналото – казва Яман на Зия и се обръща към Сехер. -Ще бъде добре ако се прибереш вкъщи и си починеш. Хайде!

Сехер си взема довиждане със Зия и излиза от стаята. Яман казва на брат си, че скоро ще се върне и излиза.

Отвънка Сехер пита Яман, дали му е станало неудобно, когато са заговорили за сестра ѝ, дали съвестта го измъчва, защото я е убил със собствените си ръце и добавя: -За каква съвест говоря, явно се страхуваш брат ти да не разбере, колко безжалостен убиец си! Но, не се притеснявай, аз не съм като теб и няма да му кажа, какъв всъщност е брат му!

Яман понася тежките думи на Сехер, и я моли да не се приближава до брат му, като цитира думите ѝ, че пътищата им вече са се разделили, затова тя вече няма нищо общо с неговия брат.

Разговорът им е прекъснат от Юсуф. Той иска да отиде с Яман при Зия, но Сехер му казва, че те ще си говорят нещо лично, затова той трябва да тръгне с нея. Сехер си тръгва заедно с Юсуф.

-Колкото искаш ме мрази! Важното е да си мислиш, че брат ми не е виновен!

Яман отива при Зия и го моли да не говори нищо пред Сехер за сестра ѝ, защото тя след това страда.

В същото време Зухал се чуди, какво ще стане ако Яман не прослуша записа, който му даде. Днес в компанията Яман дори в лицето не я е погледнал, работа ще бъде по трудна отколкото си я е представяла. Една жена се приближава към нея и ѝ предлага да си купи от цветята ѝ. Зухал си спомня, че Зия обича много цветя, а също така Зия и Юсуф са слабите места на Яман.

-Зия, ти ще станеш входен билет за мен в имението. Зия, чакай ме, аз идвам! – мисли си щастлива Зухал.

Зухал купува голям букет цветя и тръгва към болницата

В същото време Сехер върви с Юсуф и си спомня ядосана за разговора им с Яман в болницата. Тя си казва, че трябва да се отърве от него и започва да си търси телефона, за да се обади на Фърат, за да ѝ даде някаква идея.

В този момент Зухал, която се приближава към болница вижда Сехер и Юсуф от разстояние.

Сехер която продължава да търси телефона си в чантата, не поглежда Юсуф, който вижда на отсрещния тротоар две котки и тръгва към тях.

Сехер вай-накрая си намира телефона и се опитва да се обади на Фърат. Юсуф излиза на пътя, Сехер в последният момент вижда как една кола се приближава към него с висока скорост.

-Юсуф! – крещи Сехер.

Зухал успява да види Юсуф по-рано, и за да спаси Юсуф, се хвърля пред колата и пада на земята в безсъзнание, поради силния удар, който колата ѝ нанася.

На Юсуф му няма нищо. Сехер вижда как шофьорът на колата проверява пулса на Зухал.

-Зухал, Зухал! -крещи Сехер. -Мъртва ли е? – пита Сехер притеснена. Шофьорът ѝ отговаря, че е жива и вика линейка. Плачейки Сехер взема телефона си и се обажда на Яман.

Яман виждайки, че Сехер му звъни, веднага си мисли, че нещо е станало.

-Яман, стана катастрофа… Аз, Юсуф…
-Какво е станало? – пита притеснен Яман.
-Юсуф е добре, но Зухал…

Действието прескача. Сехер и Юсуф чакат пред операционната, за да получат новини за Зухал.

Идва притеснен и запъхтян Яман, който прегръща Юсуф и го пита, дали е добре.

-Аз съм добре, но кака Зухал е вътре и въобще не е!

Яман пита Сехер как се е случил инцидента. Сехер му обяснява, че са вървели по тротоара, но тя е спряла да извади нещо от чантата си и Юсуф излязла на пътя, и колата е щяла да го прегази, ако не е била Зухал.

-Зухал, откъде се появи? Вие видяхте ли се с нея?
-Не знам, тя внезапно спаси Юсуф! Но, себе си не успя да спаси! Колата се блъсна в нея!
-Странно!

Лекарят излиза и Яман пита как е Зухал. Той им казва, че състоянието на Зухал е сериозно, защото има много счупвания и ѝ предстои операция, а също така съществува опасност за живота ѝ.

Пристигат Недим и Дженгер. Яман казва на Сехер, че Дженгер ще ги закара с Юсуф у дома. Сехер казва, че докато не излезе Зухал от операционната няма да си тръгне. Дженгер си тръгва с Юсуф.

Сехер не спира обвинява себе си, че е единственият виновен за цялата ситуация. Плачейки Сехер излиза, а Яман тръгва след нея. Яман я намира да плаче на една пейка пред болницата.

Яман моли Сехер да се съвземе, тъй като всички тези беди са се стоварили върху главите им само заради това, което се случва между тях. Сега Сехер трябва да се съвземе, ако не заради себе си, то поне заради Юсуф.

Али пристига в полицейския участък, за да си събере нещата. Ибо, Кара и Фърат се притеснява какво ще правят без него. Но в този момент началникът на полицейския участък им казва, че Али ще се върне на работа, защото никакви доказателства не са били скрити. Освен това началникът критикува Дуйгу, че се е занимавал с незначителни доказателства, защото пострадалият при инцидента Яман Къръмлъ е заявил, че е бил прострелян от мъж, а не от жена.

Минути по-късно Дуйгу получава телефонно обаждане. Али забелязва странното ѝ поведение и тайното ѝ тръгване, затова решава да я последва. Дуйгу попада в центъра на престрелка, но Али е наблизо и я спасява...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!

„Наследство“ еп.326: Неочаквана изненада за Яман от Сехер! - какво ще се случи..