Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

1 коментар

Сехер сама пада в капана, който приготви за Яман, за да може да избяга с Юсуф. Но, на сутринта с помощта на Фикрет Сехер успява да избяга с Юсуф от Яман. Сехер се надява, че този път Яман никога няма да ги намери. Разберете какво ще се случи в епизод 288 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 21 май 2024 по NOVA.

В епизод 287 на турския сериал „Наследство“ Сехер е изправена пред поредица от знаци, които я карат да вярва, че Яман ги е открил. Фикрет се опитва да я убеди, че това са просто съвпадения, но Сехер е обзета от паника. В крайна сметка Сехер се оказва права – Яман се изправя срещу нея. Какво ще направи Сехер? Как ще реагира Юсуф виждайки чичо си?...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 288 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 21 май 2024 по NOVA

Сехер не може да се предпостави на посещаването на Яман в дома им с Юсуф. Яман се чувства много зле, когато вижда условията, в които те живеят. Юсуф не иска да заспива, защото се страхува, че като се събуди чичо му няма да е там. Яман обещава, че той ще бъде там, и Юсуф заспива спокойно. След като Юсуф заспива, Яман моли Сехер да направи кафе и Сехер веднага приема, уж като повод да си поговорят.

Сехер приготвя кафе за Яман, но тайно добавя приспивателно, дадено ѝ от Фикрет.

Сехер сама пада в капана, който приготви за Яман, за да може да избяга с Юсуф.

Но, на сутринта с помощта на Фикрет Сехер отново успява да избяга с Юсуф от Яман. Сехер се надява, че този път Яман никога няма да ги намери.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“
„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение!   – какво ще се случи

Вижте повече

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

Яман отново е по следите на Сехер и я следва. Той отново заявява, че няма да се откаже нито от нея, нито от Юсуф. Сехер взема...

Новият епизод започва в къщата на Сехер. Сехер събира масата, а Юсуф разказва на чичо си, какво са преживели с леля му, докато са били далече от него. Радостен Юсуф разказва на чичо си, че имат 3 и половина котки. Защо половина? Защото една от котките е малко коте и добавя:

-Знаеш ли, чичо, покривът тече – Яман поглежда към тавана. -Ние с леля понякога сме мокри, а и куклите на леля също. Знаеш ли, че леля плете кукли? Аз също искам да помагам, за да изкараме пари. Нали лельо?
-Да, миличък!

Яман се чувства много зле, когато вижда условията, в които живеят любимите му хора. Яман вижда, че Юсуф започва да се прозява и го пита, дали вече не му се спи.

-Не, не ми се спи! - Юсуф отказва да спи, въпреки че му се спи много, но не иска да спи, защото се страхува, че когато се събуди, чичо му няма да го има.
-Очите ти се затварят! – казва Яман.
-Чичо, моля те, нека да не спим!
-Защо не искаш да заспиш?
-Защото като се събудя, теб може да не те има!
-Трябва да спиш, за да си бодър, защото утре заедно ще разгледаме града!
-Така ли? – пита радостен Юсуф. -Заедно ли ще се разходим?
-Аз не познавам града, затова ти трябва да ми го покажеш, но първо трябва да се наспиш!
-Обещай ми, чичо, защото ти винаги държиш на обещанията си! Нали няма да ни оставиш?
-Обещавам ти, юначе – като поглежда към Сехер добавя – и в утре, и в други ден… няма да ви оставя, ще бъдем винаги заедно.

Юсуф повтаря думите на чичо, си че винаги ще бъдат заедно и заспива.

-Каквото и да правя, все правя грешки, но аз го разделих с теб, за да не бъде с убиеца на майка си – казва Сехер като гледа към Яман. -Аз толкова много го нараних като го разделих от чичо му. Юсуф се разплаща за урагана между нас!

Сехер притеснена и смутена от погледа на Яман блъска кутията, в която държи конците и започнатите кукли. Тя се разсипва в краката на Яман. Яман вижда сред разпилените вещи сватбената халка на Сехер.

-Ти си я запазила?! – изненадан е Яман.
-Не аз, а Юсуф я донесе, а аз не можах да я изхвърля – обяснява Сехер и бързо става. -Ще отида да направя нещо за пиене!
-Кафе? – предлага Яман. Сехер застива на място. -Ще направиш ли кафе като преди?

Сехер кима с глава и отива в кухнята.

Сехер приготвя кафетата и в едно от тях изсипва приспивателно, което Фикрет ѝ е дал, за да може Сехер да го сложи в храната или напитките на Яман, така че той да изпадне в дълбок сън, а тя да избяга с Юсуф, защото не вижда друго решение.

Сехер носи кафетата в хола и подава това с приспивателното на Яман. В този момент се събужда Юсуф и пита, дали чичо му е тук. Сехер му отговоря, че е тук и го взема, за да го премести в другата стая. Яман подозрително поглежда към чашките кафе. След малко Сехер се връща при Яман и взема кафето си.

Яман отпива от своето, а Сехер от нейното, като двамата се гледат един друг.

Яман казва на Сехер, че му е липсвало кафето ѝ. Сехер казва, че отдавна е купила пакет кафе, но сега за първи път го отваря. Защото е искала да избяга от това, за което кафето ѝ напомня. Но, сега разбира, че не може да избяга от спомените и продължава:

-Но, Юсуф, каквото и да правя, го боли толкова много, когато усеща, че част от него му липсва... И не само него го боли… Аз не знам, как ще продължим да живеем заедно, но… мисля, че ще бъде по-добре ако се върне… - Яман гледа Сехер и не казва нищо.

Сехер тръгва да става, когато ѝ се завива свят. Яман ѝ се притичва на помощ и взема чашката за кафе от ръцете ѝ.

-Какво става с мен? – пита Сехер като диша тежко.
-Не се притеснявай, просто лекарството действа! – казва Яман, а Сехер го поглежда шокирана.
-Не! – отвръща Сехер.
-Аз те познавам много добре и знам, че така лесно няма да се предадеш – казва Яман. -Това че ми позволя да вляза в тази къща, всичко, което ми каза, всичко е, за да ме разсееш, а след това да избягаш. А, когато отиде да направиш кафе, аз се убедих в плана ти!
-Защо? Защо нищо не каза?
-Защото исках да ти повярвам! От много време насам, ти за първи път разговаряше с мен. Дори да е лъжа, дори да е капан, аз исках да чуя това, което каза!

Сехер се опитва да вземе телефона си, но не успява, защото лекарството започва да действа и лека-полека я приспива.

Камерата ни показва Фикрет, който според плана им, чака Сехер пред къщата ѝ, за да ѝ помогне да избягат с Юсуф. Фикрет вади телефона си и пише съобщение на Сехер: „Всичко наред ли е? Планът работи ли? “

Действието се пренася при Яман и Сехер. Сехер получава съобщение на телефона си. Яман взема телефона и вкарва някакви числа и го отключва.

-Ти все още не си сменила паролата на телефона си, рождената дата на Юсуф? -пита Яман.

Сехер не може да му отговори, защото почти е заспала.

„Всичко е наред! Отменяме плана!“ – връща отговор Яман от телефона на Сехер на Фикрет. Фикрет си тръгва.

Яман си спомня думите на Сехер, когато той беше в състоянието, в което сега се намира Сехер: -Не се съпротивлявай, скоро очите ти ще се затворят и последното, което ще видиш са моите очи, които те гледат с омраза.

Яман казва на Сехер, че не трябва да се съпротивлява, че скоро очите ѝ ще се затворят и последното, което ще види са неговите очи, които я гледат с любов.

Действието прескача на сутринта. Фикрет идва пред къщата на Сехер и си мисли, че нещо се е случило, защото Сехер няма лесно да промени решението си.

В същото време Сехер се събужда и виждайки Яман, веднага скача от леглото. Яман притеснен се втурва към нея, като ѝ казва да внимава да не падне. Сехер отива в кухнята и си налива чаша вода, а Яман я следва и я пита, дали е добре. Бясна Сехер му отговаря, че никога няма да бъде добре, защото той ѝ е взел най-ценното, което е имала, майката на Юсуф и нейна сестра. Тя го пита, как е посмял да се появи пред нея, не му ли стига, това което е направил, че иска още болка да им причини. Яман мълчи като греда Сехер право в лицето. Тя го пита, как може да я гледа в лицето, че това, че ги е намерил нищо няма да промени, защото рано или късно, те отново ще си тръгнат от него. Плачейки Сехер му казва, че всичко, което му е казала снощи е била една голяма лъжа, за да може да му отвлече вниманието, и докато е говорила онези думи е мразела самата себе си и добавя:

-Дори целият свят да рухне, аз никога няма да бъда с теб!
-Аз знам, че всичко, което преживя е трудно за теб и затова е трудно да ми простиш! – казва Яман. -Но, също така знам, че в теб има една частичка, която не е равнодушна към мен и ти не можеш да я изхвърлиш, и само заради това ще чакам, няма да се предам и да се разделя с теб и Юсуф!

Сехер крещи, че за нея той е само убиец на сестра ѝ и не трябва Яман на нищо да се надява и да чака!

Изведнъж Фикрет се появи отзад и ударя Яман по главата с тежък предмет. Яман падна на пода в безсъзнание, а Фикрет помогна на Сехер и Юсуф да избягат.

Сехер се надява, че този път Яман никога повече няма да може да ги намери.

Докато Сехер бяга от Яман с помощта на Ирфан, Фикрет завързва Яман за един стол. Яман идва на себе си.

-Видя ли, макар и късно, те избягаха от теб! – казва Фикрет.
-Ти им помогна! Там където отиват, дали ще бъдат в безопасност? – пита Яман.
-Докато ти си тук! – отвръща Фикрет.
-А, ти тук ли, смяташ да ме задържиш, така ли смяташ?
-Да!
-Колко време ще ме задържиш? Ден, два…, а след това? – Фикрет мълчи. -А, след това аз отново ще ги търся! Напразно си губиш времето! Аз ще намеря начин и ще се измъкна от тук и отново ще ги намеря! Никога няма да се откажа от тях!
-Не виждаш ли, как бързо бягат от теб? Аз не знам, защото тя не ми разказа, но ти явно си ѝ причинил голяма болка. Толкова ли е сложно да разбереш, че тя не иска да те види?

Докато говорят двамата, Яман успява да си развърже ръцете и напада Фикрет.

  • Дали Яман ще тръгне след Сехер?
  • Дали ще ги намери отново?

Скоро ще разберем…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.305: Полицията арестува Яман заради Сехер!

Наследство еп.304:„Брат ти не е убиец, Яман!“ Ще каже ли Яман истината на Сехер?

„Наследство“ еп.303: Зия си спомня най-накрая, кой е убил Кевсер!

„Наследство“ еп.302: Юсуф обръща гръб на леля си! Сехер е бясна на Яман!

„Наследство“ еп.301: „Леля е стреляла в чичо!“ - какво ще се случи...