Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.256: Икбал се завръща по-силна от всякога! - какво ще се случи…

1 коментар

Яман е вкаран в много сериозен и добре обмислен капан от Икбал. о, дали ще се хване в него? Разберете какво ще се случи в епизод 256 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 3 април 2024 по NOVA.

В епизод 255 на турския сериал „Наследство“ Селим се завърна и няма да остане безучастен и е решен да отмъсти на Яман за всички страдания, които му е причинил. Той се заканва, че краят на Яман и Сехер ще зависи от него. Селим посещава най-големия враг на Яман - Джамгьоз, на когото някога е помогнал да вкара Яман зад решетките. Селим му заявява, че Джамгьоз му е длъжник, затова иска услуга от него…, иска Сехер!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 256 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 3 април 2024 по NOVA

Икбал се завръща по-силна от всякога! Яман е вкаран в много сериозен и добре обмислен капан от Икбал. Но, дали ще се хване в него?

Адалет е притеснена, защото не е очаквала, че Фърат тайно ще се сгоди за Неслихан и отива да говори със Султан.

Селим моли Джамгьоз да отвлече Сехер и Юсуф, защото знае, че Сехер ще направи всичко за племенника си.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“
Яман е вкаран в много сериозен и добре обмислен капан от Икбал.

Яман отива в полицейския участък при Фърат, който му разкрива, че са намерили негови снимки навсякъде в къщата на Белгин, а също така любовни писма адресирани до него, които не са били изпратени.

Фърат му казва, че Белгин е признала, че е влюбена в Яман от две години, откакто го е срещнала за първи път в неговата компания, когато е лекувала Недим. Затова е искала да се отърве от Сехер, а след това, за да не бъде наказана е прехвърлила цялата вина на Икбал.

-Затова смятам, че г-жа Икбал не е виновна – казва Фърат.

Яман се връща назад и си спомня какво му е казала Белгин, когато я хвана на пристанището.

-Не, не може така умело да играе! – казва по-скоро на себе си Яман.
-За какво говориш? – пита Фърат.
-Там на пристанището видях страха в очите на Белгин, тя не лъжеше. А, това сега, което ти ми казваш, не е свързано, с това което тя ми каза! Трябва да се видя с нея! – уверен е Яман.
-Това не е възможно! Знаеш, че има правила!
-Аз трябва да се убедя, Фърат! Аз трябва да съм уверен

Яман влиза в ареста при Белгин. Пред Яман Белгин признава, че е влюбена в него от две години, откакто го е срещнала за първи път в компания и не е престанала да мисли за него. Цялата игра е направена така, сякаш Белгин е обсебена от Яман и иска да се отърве от Сехер, за да бъде с Яман.

Яман си спомня за преди две години, когато Белгин наистина е била в неговата компания, и много се обърква. Яман обаче веднага отказва да повярва, че Белгин казва истината.

-Аз трябва всичко да проверя, няма така лесно да повярвам, че Икбал не е свързана с това! – мисли си Яман след срещата си с Белгин.

Междувременно в имението Икбал празнува успеха си. Казва, че никога досега не е била толкова силна и сега Яман ще мисли много по-дълго, преди да я обвини или критикува за каквото и да било.

Действието се връща назад и разбираме, че Икбал е обещала 15 милиона на Белгин, ако направи това, което ѝ каже, дори ще я измъкне от затвора

Действието се връща в настоящето и се пренасяме в офиса на най-големият врага на Яман – Джамгьоз.

След като Джамгьоз се съгласява да отвлекат Сехер, Селим иска да отвлекат и Юсуф, защото знае, че само заради племенника си, Сехер ще направи всичко, което той поиска от нея.

Джамгьоз се съглася да отвлекат и детето, но казва на Селим, че ще му трябва време да съставят много добър план, защото ще отвлекат, не кой и да е, а жената и племенника на Яман Къръмлъ.

Адалет отива в къщата на Али, за да поговори със Султан, за неочаквания годеж. Добре, че Ибо си е вкъщи и предупреждава Султан за „годежа“, и Султан бързо се включва в играта, но между нея и Адалет започва спор за това кой е по-добър - Фърат или Неслихан.

Ибо слага край на спора им, като им напомня, че най-важното нещо е любовта между Фърат и Неслихан. Те се успокояват, Адалет се обажда на Фърат и Неслихан, те идва в къщата на комисаря и чува от тях версията за любовта им.

Зухал, която е в ужасно състояние се обажда от телефона в затвора на сестра си. Икбал виждайки, че ѝ се обажда Зухал, казва, че в момента не ѝ е до нея и не ѝ отговаря.

-Къде се загуби, Яман? Или се страхуваш да се срещнеш с мен? – мисли си Икбал и излиза от стаята си.

В този момент Яман се прибира вкъщи и Икбал чува как Яман пита Дженгер за нея и тя веднага се прибира в стаята си. Яман отива до вратата на стаята на Икбал, но се отказва да влезе.

-Естествено, че няма да имаш смелост да влезеш при мен и да ме погледнеш в очите – мисли си Икбал. -Хайде, Икбал, това е последният ход, покажи им коя си ти! - говори си сама като се гледа в огледалото.

Икбал отива в кабинета на Яман и се преструва, че не знае нищо за случилото се, като казва, че е дошла да се сбогува с него, преди да тръгне за летището и го моли се грижи да Зия и тръгва да излиза, когато Яман ѝ разказва за Белгин и за това, че той е бил в ареста и е говорил с нея.

Икбал отвръща, без да се замисли, и казва, че е щастлива, че Белгин е била арестувана, преди да избяга от страната, и излиза от кабинета.

Веднага след като Икбал си тръгва, Яман моли Недим да провери банковата ѝ сметка, за да провери, дали в последно време е превеждала големи суми пари. Яман е изпълнен със съмнения от последните думите на Икбал, защото самият той не ѝ е споменавал, че Белгин е искала да напусне страната.

Икбал се връща в стаята си и самоуверена и щастлива си казва:

-Това е всичко! Аз отново спечелих!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.264: Яман намира Сехер и Юсуф, но е много лошо ранен!

„Наследство“ еп.263: Яман разбира, къде се крие Селим… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.261: Сехер се подчинява на Селим, само заради Юсуф...

„Наследство“ еп.260: „Или тримата ще живеем заедно, или ще забравиш за Юсуф!“