Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.253: Икбал се опитва да се самоубие от страх от Яман...

1 коментар

Яман разкрива коварния план на Икбал! Осъзнавайки, че е изгубила всичко, Икбал е обзета от отчаяние. Страхувайки се от Яман - Икбал решава да сложи край на живота си. Разберете какво ще се случи в епизод 253 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 29 март 2024 по NOVA.

В епизод 252 на турския сериал „Наследство“ Сехер вече може да ходи без патерици. Яман ѝ разкрива, че някой е наел Белгин, за да я парализира. Икбал е ужасена, че Яман много скоро ще стигне до нея и не греши.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 252 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 28 март 2024 по NOVA

След шокиращото признание на Белгин, Яман е изправен пред ужасяващата истина: Икбал, на която е имал голямо доверие е поръчала да навредят на Сехер!

Яман е решен да разобличи Икбал пред Зия, но Сехер го спира, страхувайки се, че това ще съсипе брат му.

Осъзнавайки, че е изгубила доверието на Яман, Икбал е обзета от отчаяние. Тя решава да сложи край на живота си.

В този труден момент Яман осъзнава, че единственият човек, на който може да има доверие, е Сехер.


Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод.

-Какво каза? – пита Яман, който не може да повярва, че Икбал стои зад това ужасно нещо.
-Г-жа Икбал ми даде много пари и ми нареди да парализирам г-жа Сехер! – повтаря Белгин.
-Престани да лъжеш! – отвръща ядосан Яман.
-Кълна се, че не лъжа! Аз ѝ казах, че не мога да го направя, но тя ме заплаши и аз бях принудена – обяснява през сълзи Белгин.
-Казах ти, да не ме лъжеш! – казва през зъби Яман. -Защо ѝ е на Икбал да прави това? Каква изгода има от това?
-Тя искаше това, заради сестра си, заради Зухал! Тя каза, че „ако някой заслужава Яман, това е сестра ми“! Тя искаше да се отърве от Сехер, за да може вие да станете съпруг на сестра ѝ! Моля ви повярвайте ми! Откъде ще знам такива детайли? – моли се плачейки Белгин, а Яман се замисля върху това, което чу преди секунди от Белгин.

Действието се пренася в имението.

Икбал и Сехер седят в хола. Икбал казва на Сехер, че много се радва, че Яман е разкрил намеренията на физиотерапевта преди да се е случило непоправимото. Според нея е би било добре ако са я хванали, но сега вече са спокойни. (Икбал е спокойна, защото си мисли, че Белгин е отплавала с кораба) Сехер при тези думи поглежда изненадана Икбал, затова Икбал добавя, че е имала предвид, че сега Сехер е в безопасност. Сехер казва, че не може да повярва как човек може да бъде толкова лош, за да направи това.

-Има много такива хора, скъпа Сехер. Гледат ни в очите и ни лъжат! Не е ли така? - Сехер кима с глава.

Действието се връща на пристанището. Недим също не може да повярва, че Икбал е способна на подобно нещо и напомня на Яман, че Икбал е негова снаха от много години и винаги само му е помагала.

Яман си спомня как Икбал се опитваше да го убеди, че Сехер трябва да продължи с инжекциите и вече убеден, че виновникът е Икбал, но и той иска да накаже и физиотерапевтката.

Яман взема пистолета на Недим и го насочва в Белгим, но не може да я убие.

Ядосан Яман просто стреля във въздуха и нарежда на Недим да предаде Белгин на полицията, а той веднага се връща в имението.

Действието се пренася в затвора, където Зухал продължава да унижава Мелехат. Но, влиза надзирателката и изброява няколко имена, имената на жените, които подкрепят Зухал.

-Какво става, къде ги водите? – пита притеснена Зухал.
-Местим ги в друга килия – отговаря надзирателката.
-Но, защо? – пита отново Зухал.
-Нима трябва да ти докладваме? – отвръща надзирателката.
-Може ли да погледнете, там може да е написано моето име? – пита Зухал, която е на път да се разплаче.

В същото време Мелехат казва на надзирателката, че тя е направила това, за което са се договорили.

Мелехат се заканва на Зухал, че сега ще ѝ покаже, колко струва, когато ги няма нейните „приятелки“. В този момент в килията влизат нови затворнички, който подкрепят Мелехат. Сега Зухал е сама и не може да избяга от мъченията на Мелехат…

Действието се пренася в имението, където с гръм и трясък се прибира Яман. Без да подозира, че Яман е разбрал всичко Икбал си седи спокойна в стаята.

Яман вижда Дженгер.

-Къде е Икбал? – пита Яман.
-В стаята си.
-А брат ми?
-Той е с г-жа Сехер в градината.

Побеснял Яман бързо отива в стаята на Икбал.

-Яман, какво е станало, защо ме гледаш така? – пита изненадана Икбал.
-12 години, точно 12 години!
-Какво искаш да кажеш, Яман? Какви 12 години?
-12 години ти си в нашето семейство! Аз толкова много ти се доверявах, че дори на брат си нямах такова доверие! А, ти ми заби нож в гърба…. Защо? За да стана мъж на сестра ти ли? – крещи Яман и държи сметка на Икбал и я блъска в стената, в съзнанието му изниква моментът, когато е откри, че Зухал стои зад мръсното досие на Сехер, а самата Зухал му каза през сълзи, че е направила всичко това по заповед на сестра си. Яман е убеден повече от всякога и казва на Икбал, че често е забелязвал, че тя върши лоши неща тайно, но си е затварял очите, за да не се разстройва Зия.

Сехер и Зия, които влизат в този момент в къщата, чуват виковете на Яман, който крещи на Икбал, а Сехер и Дженгер се опитват да спрат Зия, но не успяват. Сехер и Дженгер тръгва след Зия, който се качва на горния етаж и след като влиза в стаята, Яман сваля ръцете си от гърлото на Икбал.

-Яман, какво правиш? Това е Икбал, не виждаш ли, това е Икбал? – пита притеснен Зия.

Яман оставя Икбал и излиза от стаята.

Яман е бесен. Сехер го моли да се успокой и го пита, какво е станало. Сехер го прегръща, а Яман ѝ казва да го пусне. Сехер му отвръща, че докато не се успокой тя няма да го пусне.

-Разкажи! Ти си намерил оня жена, Белгин ли нещо ти каза? - досеща се Сехер.
-Намерих я! Тя всичко ми разказа! Икбал я е наела и зад всичко е стояла тя! – разказва все така ядосан Яман. Сехер е шокирана чувайки това.

Яман разказва на Сехер всичко, което Икбал е направила. Яман казва на Сехер, че Зия също трябва да знае. Сехер моли Яман да не казва на Зия, защото това ще разруши неговия свят и няма да издържи. В този момент при тях влиза Зия.

Действието се пренася в стаята при Икбал, която плачейки си повтаря, че това е нейният край, че Яман ще я убие. Тя решава да се самоубие и вади шишенцето с лекарства от шкафчето, изсипва го в устата си, но след секунда на размисъл, изплюва хапчетата.

Зия иска да знае, какво е станало, защо той е крещял на Икбал. Яман поглежда към Сехер.

-Батко Зия, нищо не е станало, което да наруши спокойствието ни. Просто малко недоразумение стана – казва Сехер.
-Сехер, Икбал много се изплаши.
-Всичко е наред, батко Зия – успокоява го Сехер. -Виж и Яман съжалява за това, което стана.

Яман с погледа си казва на Сехер, че не е съгласен с нея, но тя с поглед го моли да потвърди думите ѝ. Яман не казва нищо, а прости излиза.

Действието прескача. Яман седи под едно дърво в градината. Сехер идва и сяда до него. Яман споделя на Сехер, че много боли, когато някой, който си мислил за човек от семейството ти е забил нож в гърба. Яман разказва, че Икбал не е била като Зухал, защото тя се е наместила в центъра на живота им и ако Зия разбере за това което тя е направила, той никога няма да дойде на себе си. Ако Зия загуби Икбал, той завинаги ще загуби брат си.

-Но, като се сетя какво ти причини Икбал, че живее под един покрив с нас, аз направо ще се побъркам!
-Знам, сега си много ядосан! Виждам, че се печеш на два огъня, а това ме убива! - казва Сехер като поставя ръката си върху ръката на Яман.
-А, това което преживя ти? – пита Яман. Сега си принудена да живееш с човека, който искаше да те убие! При това заради моята слепота, аз за малко щях да те загубя!
-Да ти си прав! Аз също много съм разочарована! Тя ми беше като сестра, а се оказва, че…
-В този живот остана само една жена, на която имам доверие! И това си ти! Само ти! – признава Яман, а Сехер се сгушва в него.

Действието се връща в стаята на Икбал, която си мисли, че може би заради Зия Яман ще ѝ прости.
Действието се връща в стаята на Икбал, която си мисли, че може би заради Зия Яман ще ѝ прости.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.265: Селим е арестуван от полицията! - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.264: Яман намира Сехер и Юсуф, но е много лошо ранен!

„Наследство“ еп.263: Яман разбира, къде се крие Селим… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.261: Сехер се подчинява на Селим, само заради Юсуф...