Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.255: „Искам Сехер!“ - какво ще се случи…

1 коментар

Селим се завърна и няма да остане безучастен! Решен е да отмъсти на Яман за всички страдания, които му е причинил. Той се заканва, че краят на Яман и Сехер ще зависи от него. Селим отива при най-големия враг на Яман, който му е длъжник и му заявява, че иска услуга от него…, иска Сехер! Разберете какво ще се случи в епизод 255 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 2 април 2024 по NOVA.

„Наследство“ еп.256: Икбал се завръща по-силна от всякога!  - какво ще се случи…

Вижте повече

„Наследство“ еп.256: Икбал се завръща по-силна от всякога! - какво ще се случи…

Яман е вкаран в много сериозен и добре обмислен капан от Икбал. о, дали ще се хване в него? Разберете какво ще се случи в епизод...

В епизод 254 на турския сериал „Наследство“ Яман заповядва на Икбал да си събере нещата и напусне имението, като я предупреждава, че Зия не трябва да знае нищо. Зия се отчайва, когато разбира, че Икбал заминава за кратка почивка. Един от героите внезапно се завръща в сериала.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 255 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 2 април 2024 по NOVA

Сехер се изправя пред Икбал и я пита защо се е опитала да ѝ навреди.

Икбал заминава, а Зия е притеснен. Яман и Сехер му обещават, че ще му помогнат по всякакъв начин.

Животът на Зухал не е лесен в затвора.

Селим посещава големия противник на Яман - Джамгьоз, на когото някога е помогнал да вкара Яман зад решетките.


Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Новият епизод започва в полицейския участък, където Неслихан и Фърат се уговарят, какво да кажат пред Адалет, за да не може да ги заподозре в лъжа.

-Мисля, че леля ще ни попита, какво сме решили да правим по-нататък, трябва да прозвучи така, че ние от рано, всичко сме го планирали. Какво ще кажем? – пита Неслихан.
-Ами…, след 2-3 месеца ще направим сватбата, не трябва да губим време! – предлага Фърат. -На мама също ще разкажа за ситуацията.
-Тоест ние толкова ли бързо ще се оженим? Мисля, че това не е нужно, може да кажем, че мислим да направим сватбата скоро, но засега не бързаме – предлага Неслихан и добавя, че след това ще се върне Бора.
-Ако двама души наистина се обичат и си имат доверие един на друг, то няма смисъл да чакат! – казва уверен Фърат. -Но, сега ако той беше тук, тоест Бора… Нямаше ли да отговори така?

Неслихан поглежда пръстена на ръката си и отвръща:

-Всъщност, това което говориш е правилно…. но, деловите пътувания, съвещанията, всички тези работи, след като човекът е делови, то всичко може малко да бъде преместено.
-Ако има работи по-важни от любимия човек, то от брака няма никакъв смисъл! Човек е длъжен да поставя любимия си човек на преден план, а не на втори или трети. За мене няма нищо по-важно, което да е по-важно от теб! – признава Фърат, а Неслихан е изненадана от последните му думи.

Фърат се усеща какво е казал и бързо се поправя:

-Ако то той те обича, трябва така да ти каже!
-Ти си прав! Той не трябва да превръща работата си в извинение!

Телефонът на Фърат звъни и той казва на Неслихан, че трябва да върви, защото е възникнало нещо спешно, а тя много му благодари, че се е съгласил да ѝ помогне.

Действието се пренася в имението. Яман вижда Сехер да стои замислена в градината и отива при нея.

-За какво мислиш? – пита той.
-Като бях дете си мислех, че светът е цветна градина, а след това разбрах, че на света има добри и лоши хора, а не само цветя. Ти можеш да отгледаш цветя само с своята градина! А, сега разбрах, че колкото и да защитаваш градината си, там може да влязат и да извадят цветята с корените. При това може да бъде човек, който смяташ за приятел, на този, на който си имал доверие.
-От тези хора не трябва да бягаш, а трябва да им потърсиш сметка!
-Аз мислех, че тя е моя приятелка, имах ѝ доверие, а тя се опита да ме убие. Гледайки ме в очите, тя ме е лъгала! Само си помисли, как настояваше да продължа с тези инжекции. Аз не знам, какво мога да кажа на такъв човек! Какво може въобще да се направи в такава ситуация? Толко е сложно да се срещам с нея!
-Вдигни глава! Тя трябва да се притеснява, да сведе главата си! Тя трябва да бяга, а не ти! - казва Яман, като гали Сехер.

Камерата ни показ Селим, който ги наблюдава през оградата на имението.

-Принцът и принцесата, който се отърваха от Селим ще живеят до края на живота си щастливо, така ли? В добро настроение сте… А така, гледайте се един друг…, дръжте се за ръце?! – говори си сам Селим, като ги наблюдава завистливо. - Животът ми е съсипан, но вие сте си добре, нали?


Действието се пренася в затвора. Животът на Зухал никак не е лесен, тъй като той постоянно е измъчван от Мелеха и новите си съкилийнички, които дори не ѝ позволяват да отиде до тоалетната.

Връщаме се в имението. Икбал подсмърчайки събира багажа си в един куфар. Сехер влиза при нея.

-Защо? – пита Сехер. -Интересно ми е, каква е причината? Аз ви имах доверие… С какво съм заслужила, това което се опитахте да направите? – Икбал мълчи, а Сехер продължава: -Вие не предадохте нас, вие предадохте себе си, защото загубихте хората, които ви ценяха и смятаха от семейството си!
-Аз съм сама, това е така! Но, сега с мен се случва много голяма несправедливост. Всъщност, ти от всички най-добре трябва да ме разбираш! Но, ти също ми обърна гръб!
-Знаете ли, че всъщност, вие винаги сте били такава! Много добре играехте ролята си! Затова никога не можах да видя истинското ви лице! Но, сега като се замисля, сестра ви беше по-смела отколкото вие! – казва Сехер и оставя Икбал да мисли върху всичко, което ѝ каза.

Яман се качва по стълбите, когато вижда, че Сехер излиза от стаята на Икбал.

-Какво става, ти при нея ли беше?
-Спомняш ли си, аз ти споделих преди време, че това място стана моят дом. Искаше ми се, да не се беше случвало това! Много е трудна да изгубиш член от семейството си.

Яман хваща Сехер за ръката и ѝ казва, че Икбал никога не е била член на това семейство. Той ѝ дава дума, че заедно ще излекуват раните си, а и брат му също ще забрави за тези дни.

Зия е притеснен, че Икбал заминава, но Яман и Сехер го успокояват, като обещават на Зия, че ще му помогнат по всякакъв начин.

Камерата отново ни показва пияниият Селим, който разглежда профила на Яман и Сехер в социалните мрежи, където те са качили много снимки на двамата. Селим поглежда снимката им от днес и се смее като луд, че под снимката те са написали „Ние“.

-Ти специално ли качваш тези снимки, Сехер, за да ми причиняваш болка? Няма да има „Ние“! Вашият край ще зависи от мен! От мен!

Действието прескача във вечерта. Яман маха всички снимки, на които присъства Икбал. Сехер му носи кафе и се интересува какво прави.

-Аз я изхвърлям от живота ни! Исках да я изхвърля и от миналото, но това е невъзможно!

Сехер взема и разглежда снимките, който Яман се събира да изхвърли. Сехер се замисля и казва на Яман, че ще се върне след малко. Тя се връща с няколко снимки, на който Икбал липсва.

-Ще запълним празните места с нови снимки. Ще гледаме не на миналото, а на бъдещето! Утре и други снимки ще разпечатам и тях също ще ги сложа.

Яман става целува ръката на Сехер и казва, че всичко ще бъде както тя казва.

Сутринта Яман казва на Сехер, че днес ще бъде прекрасен ден и ѝ казва, че я чака за закуска. Сехер му казва, че бързо ще се оправи и ще слезе.

В този момент Фърат се обажда на Яман и му казва, че трябва спешно да отиде в участъка, защото има нови доказателства свързани с Белгин.

Действието прескача в офисът на най големият враг на Яман – Джамгьоз.

Един от хората му влиза при него и му казва, че е дошъл Селим, който им е помогнал в една работата с Яман и иска да се види с него, но той е толкова пиян, че нищо друго не иска да каже.

-Я го доведи, да видим какво ще иска! – казва Джамгьоз.

Селим влиза при Джамгьоз и му казва, че му е длъжник.

-Ако си стигнал до тук, причината за това е Яман Къръмлъ, така ли е?!
-Аз ти дадох информация, с която до унищожиш Къръмлъ, а сега ти ще ми върнеш дълга!
-Ако мога да ти го върна, ще ти го върна! Казвай, какво искаш?
-Сехер!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.264: Яман намира Сехер и Юсуф, но е много лошо ранен!

„Наследство“ еп.263: Яман разбира, къде се крие Селим… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.261: Сехер се подчинява на Селим, само заради Юсуф...

„Наследство“ еп.260: „Или тримата ще живеем заедно, или ще забравиш за Юсуф!“