Сериали Драми

Наркос: Мексико | Narcos: Mexico

Добави коментар

bTV Media Group започва излъчването и на спин-оф версията на сериала на Netflix

В четвъртък, 16 януари, от 20 часа, по bTV Action ще се излъчи първият епизод от криминалния сериал „Наркос: Мексико“(Narcos: Mexico), представящ произхода на съвременната война с наркотици и създаването на прочутия картел Гвадалахара.


Поредицата разказва възхода на наркоимперията в едноименния град през 80-те години, когато Феликс Галардо обединява трафикантите и подсигурява контрола си над тях. Агенцията за борба с наркотиците не остaва безучастна и изпраща агента Кики Камарена да заеме нов пост в Гвадалахара. Там той бързо научава, че задачата му да се пребори с наркобоса, ще бъде по-трудна, отколкото някога би могъл да си представи.

 

Добави описание


Първоначално сценарият на продукцията е бил предназначен да бъде четвърти сезон на сериала „Наркос“, но в крайна сметка е разработен като отделно разклонения на сюжетната линия, развиващо се в мексиканския град Гвадалахара. Много от събитията и героите в него отново са вдъхновени от реалността с леки разлики в интерпретацията.

 

Добави описание


Главната роля в продукцията е поета от Диего Луна, спечелил наградата за „Най-добър актьор в телевизионен сериал“ на 6-те награди „Platino Awards“ и номиниран през същата година за „Най-добър актьор в драматичен сериал“ на 9-те награди „Critics' Choice Television Awards“ за ролята си в сериала. Останала част от актьорския екип е съставена от Тереза Руиз, в ролята на Изабела Баутиста и Майкъл Пеня, в ролята на агента Кики Камарена.


Зрителите на bTV Action могат да се насладят на криминалната драма, всеки делничен ден от 20 часа.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наркос: Мексико