Актуално В програмата

Наръчник за елитни политически съпруги по TV7

Добави коментар

Люба Кулезич в откровен разговор с Бинка Пеева, бившата съпруга на Соломон Паси
Люба Кулезич в откровен разговор с Бинка Пеева, бившата съпруга на Соломон Паси

Наръчник за елитни политически съпруги по TV7Уикендът на TV7 започва в събота, точно в 8:00 ч. с Миа Сантова за митовете и историите на столицата. В Денят на София, журналистката ще ни срещне с архитект Христо Генчев и създателите на клуб „Нашата София” - потомци на стари софийски фамилии. Император Константин Велики някога възкликнал „Сердика е моят Рим!” - какво лежи под града ни и къде са били неговите граници?

Битката за Пловдив започва в студиото на „Факторът Кошлуков”, в събота, 9:00 ч. – разговор с основните претенденти за кметския пост Георги Търновалийски, Иван Тотев и Георги Титюков. И още: ще обяви ли банкрут Гърция; как да обжалваме актовете на КАТ; Момчил Колев след „Дони и Момчил”, Надежда Захариева за митовете и истините около Дамян Дамянов и има ли култура по време на криза?

В 11:15 ч. започва новото предаване на TV7 „Тя! Жената”, което всяка събота ще подарява на дамите 30 минути, посветени изключително на модерната жена, която освен за кариерата и семейството си, трябва да мисли и за външния си вид. В първия брой, водещата Мария Чолакова ще покаже ексклузивни кадри от мезотерапия, модните прегрешения на звездите и новите тенденции на есента.

След минутите за красота, по TV7 е времето на здравното предаване „Точна диагноза”, всяка събота, точно в 12:30 ч. Тази седмица Камелия Георгиева и нейните гости ще дискутират модерната медицина в „Пирогов” – как оцелява лидерът в спешната помощ по време на криза.  

В неделната сутрин събуждането отново е с Миа Сантова в 8:00 ч. по TV7. Ако имате необичаен бизнес план или хрумване за уникално изобретение, не пропускайте да видите как идеите наистина се превръщат в реалност. За пътя на една иновация – разговор в студиото със специалисти бизнес-консултанти.

В „Насреща Люба Кулезич”, неделя, 09:00 ч. гостува бившата съпруга на Соломон Паси, Бинка Пеева, която ще сподели своя опит като министерша в един импровизиран „Наръчник за елитни политически съпруги”
.

И още в типичния стил на колоритната водеща: „закъснелият ясновидец” – Петър Баков от Петрич, за връзките си с Людмила Живкова и Баба Ванга; кандидат-президентският дует Димитър Куцаров и Камелия Тодорова и поредната жертва на организираната престъпност - Катрин Маркова, станала жертва на „Наглите”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Факторът Кошлуков , Тя! Жената , Насреща Люба Кулезич , Миa Сантова

Миа Сантова се завръща в NOVA

”Факторът Кошлуков” вече и в събота, и в неделя

Каква е равносметката на МВР за трагедията в Лясковец във „Факторът Кошлуков“

Драмата в Лясковец извънредно във „Факторът Кошлуков“

Миа Сантова: За една нощ остарях с 10 години