Актуално На четири очи

„На четири очи” със заместникът на Доган Христо Бисеров, лидерът на КТ „Подкрепа”, д-р Тренчев, и Жорж Ганчев

Добави коментар

„На четири очи” със заместникът на Доган – Христо Бисеров, лидерът на КТ „Подкрепа”, д-р Тренчев, и Жорж Ганчев, неделя, 6 май, 17:30 ч.,
Неделя, 6 май, 17:30 ч.,
гости на Цветанка Ризова ще бъдат: заместникът на Доган – Христо Бисеров, лидерът на КТ „Подкрепа”, д-р Тренчев, и Жорж Ганчев

„На четири очи”Има ли втори план зад упоритостта на управляващите да приемат така наречения закон за конфискацията? Защо опозицията така ожесточено го атакува, въпреки че очевидно и европейските партньори на България настояват за неговото приемане? Ще върнат ли текстовете му чувството за справедливост след десетилетията трупане на незаконни богатства в сметките на избрани? Отговорите очаквайте тази неделя, когато Цветанка Ризова ще разговаря със заместник-председателя на ДПС –  Христо Бисеров.

И още: защо депутатите от движението не подкрепиха партньора си от тройната коалиция БСП в желанието им да атакуват ГЕРБ за енергийната му политика? Какво откри алтернативната комисия, която разследва случая „Мирослава”? В името на националната сигурност и правовия ред ли се правят рокадите в службите, според Бисеров, който оглавяваше вътрешната комисия в предишен парламентарен мандат? Как ДПС се готви за предстоящите избори догодина, кои са неговите съюзници днес, възможни ли са нови силни играчи на политическата сцена и евентуално партньорство с тях?

За пенсиите, заплатите и изнасянето на министерства и администрации извън София, зрителите на „На четири очи” ще чуят лидера на КТ „Подкрепа” д-р Константин Тренчев. Твърде оптимистична ли е теорията на финансовия министър Дянков, че е възможно ново увеличение на доходите, трябва ли да бъде обвързано то с производителността на труда или индексирането се налага независимо от всичко заради поскъпването на живота? Колко точно обедняхме в кризата?
На финала, на Гергьовден, в студиото ще влезе Жорж Ганчев. Той ще коментира политическите сюжети от седмицата, управлението днес и силата на патриотичната кауза.

 „На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На четири очи

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков

Нова ТВ уволни водещата Цветанка Ризова

„На четири очи” с Капка Сидерова, Стефан Софиянски и Кънчо Стойчев

„На четири очи” с Цветан Цветанов, Сергей Станишев, и бизнесменът Лукан Луканов

„На четири очи” с здравният министър Десислава Атанасова, лидерът на РЗС Яне Янев и журналистът Васил Иванов