Актуално На четири очи

„На четири очи” с Сергей Станишев, Димитър Стоянов и Веско Ешкенази

Добави коментар

В „На четири очи” гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Лидерът на БСП Сергей Станишев, евродепутатът Димитър Стоянов и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази
Неделя, 25 март, 17:30 ч.,
гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Лидерът на БСП Сергей Станишев, евродепутатът Димитър Стоянов и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази

В „На четири очи” гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Лидерът на БСП Сергей Станишев, евродепутатът Димитър Стоянов и световноизвестният цигулар Веско ЕшкеназиЗащо Димитър Стоянов реши да създаде поредната партия в България? Каква кауза ще стои зад нея, какви са амбициите ѝ за следващите избори? Ще го последват ли симпатизанти на партия „Атака” и вярно ли е, че цели структури на партията на Волен Сидеров ще се влеят в новата формация? И още – идва ли краят на парламентарната група на „Атака”, която се „крепи” на един човек? Семейни проблеми, политически различия или комбинация от двете доведе до разцеплението в партията?

Във втората част на предаването – концертмайсторът на Кралската концертгебау Веско Пантелеев – Ешкенази за музиката и нотите в кръвта, за личната си трагедия, когато изгуби съпругата си, за убийствата в Еврейското училище в Тулуза.

На финала – опозиция в действие – лидерът на БСП Сергей Станишев за ремонта на кабинета, финансовата стабилност, скандала с австрийския лобист Хохегер и напрежението в БСП по оста Станишев – Първанов.  


„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На четири очи

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков

Нова ТВ уволни водещата Цветанка Ризова

„На четири очи” с Капка Сидерова, Стефан Софиянски и Кънчо Стойчев

„На четири очи” с Цветан Цветанов, Сергей Станишев, и бизнесменът Лукан Луканов

„На четири очи” със заместникът на Доган Христо Бисеров, лидерът на КТ „Подкрепа”, д-р Тренчев, и Жорж Ганчев