Актуално На четири очи

„На четири очи” с Цветан Цветанов, Сергей Станишев, и бизнесменът Лукан Луканов

Добави коментар

„На четири очи” с вицепремиерът Цветан Цветанов, лидерът на БСП – Сергей Станишев, и бизнесменът Лукан Луканов - неделя, 13 май, 17:30 ч.
„На четири очи” с  вицепремиерът Цветан Цветанов, лидерът на БСП –  Сергей Станишев, и бизнесменът Лукан Луканов - неделя, 13 май, 17:30 ч.

„На четири очи” Неделя, 13 май, 17:30 ч.,
гости на Цветанка Ризова ще бъдат: вицепремиерът Цветан Цветанов, лидерът на БСП –  Сергей Станишев, и бизнесменът Лукан Луканов.


За лидерската битка в левицата, седмица преди съдбовния ѝ конгрес, Цветанка Ризова ще разговаря с председателя на партията Сергей Станишев.
Кой с какви шансове разполага в навечерието на форума, какво сочи предконгресната статистика за подкрепата на двамата основни кандидати – бившия премиер Станишев и бившия президент Първанов? Правят ли задкулисни ходове някои от партийните другари, ще се изостря ли още тонът на претендентите и как сегашният лидер ще коментира думите на Георги Първанов, че за черната кампания срещу него е платен 1 милион?  

Във втората част на предаването – бизнесменът Лукан Луканов.
Защо  председателят на УС на  Съюз „Произведено в България” прогнозира масови фалити на български производители? Каква е истината за натиска на големите вериги над тях? Защо оспорва официалните данни за безработицата у нас? На каква антикризисна програма залага Луканов, който идва от реалния бизнес у нас?

На финала – за реформите в сектора за сигурност, за употребата на службите, за повторния арест на Алексей Петров, за мистериозното изчезване на осъдените братя Галеви, за разследването на смъртта на Яна в Борисовата градина - разговор с вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.    

 „На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На четири очи

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков

Нова ТВ уволни водещата Цветанка Ризова

„На четири очи” с Капка Сидерова, Стефан Софиянски и Кънчо Стойчев

„На четири очи” със заместникът на Доган Христо Бисеров, лидерът на КТ „Подкрепа”, д-р Тренчев, и Жорж Ганчев

„На четири очи” с здравният министър Десислава Атанасова, лидерът на РЗС Яне Янев и журналистът Васил Иванов