Актуално На четири очи

„На четири очи” с Джоко Росич, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Стоян и Лора от „Бон Апети”

Добави коментар

Неделя, 15 април, 17:30 ч.: „На четири очи” с Джоко Росич, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Стоян и Лора от „Бон Апети”
„На четири очи”Неделя, 15 април, 17:30 ч.:
Гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Джоко Росич, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Стоян и Лора от „Бон Апети”

Кой е Джордже Мирко Росич и как стана Джоко Росич? Какво е за него отплатата и какво – опрощението, може ли отмъщението да бъде кауза, коя е по-силната стихия – на омразата или на любовта? Какво го вълнува днес, какво го „препъва” в ежедневието му и какво го кара да се усмихва? Превръщат ли го годините в човек от миналото или всичко е въпрос на лично усещане и избор? С актьора с най-запомнящия се глас и с десетки знаменателни роли, ще разговаря Цветанка Ризова на връх Великден.

И още – Богдана Карадочева и Стефан Димитров за празниците и делниците, за любовта, омразата, вярата и надеждите. По-лесно ли се живее рамо до рамо, имат ли нужда от почивка един от друг, как пазят доверието помежду си? Така ли си представяха страната ни преди 20 години, когато гласовете им звучаха над площадите, как видяха българския преход и за каква държава мечтаят днес? Зрителите на Нова ТВ ще чуят и любими изпълнения на популярния дует.

Теория и практика на добрата кухня – гости на Цветанка Ризова ще бъдат кулинарните експерти от „Бон апети” Лора Найденова и Стоян Сейменски. Как се озоваха в кухнята, фантазията или техниката са по-важни в кулинарията? В пропорциите, комбинациите или в настроението е тайната? Консервативен ли е българският вкус, трябва ли да броим калории, за да се храним разумно, наистина ли всичко вкусно е вредно и какво от пътешествията си по света Стоян и Лора донесоха у дома?


„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На четири очи

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков

Нова ТВ уволни водещата Цветанка Ризова

„На четири очи” с Капка Сидерова, Стефан Софиянски и Кънчо Стойчев

„На четири очи” с Цветан Цветанов, Сергей Станишев, и бизнесменът Лукан Луканов

„На четири очи” със заместникът на Доган Христо Бисеров, лидерът на КТ „Подкрепа”, д-р Тренчев, и Жорж Ганчев