Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 6, сезон 2 – какво ще се случи…

Добави коментар

Какво е замислила Гюнюл зад гърба на Халюк? Волкан е в затруднено положение. Кой стои зад това? Какво се случва с Бахар? Какво е състоянието на пациента, на който Асия спаси живота? Вижте какво ще се случи в епизод 6, сезон 2 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 25 май 2023 по bTV Lady.

В епизод 6 сезон 2 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Дерин прави изненада на Волкан. Как се развиват отношенията на Асия с нейния пациент?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 6, сезон 2 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 25 май 2023 по bTV Lady.

Какво е замислила Гюнюл зад гърба на Халюк?

Волкан е в затруднено положение. Кой стои зад това?

Какво се случва с Бахар?

Какво е състоянието на пациента, на който Асия спаси живота?

На закуска Нил предлага на Асия да покани мъжът от инцидента на вечеря, за да му благодари, а Али я подкрепя. Асия се съгласява. Али става от масата, а Нил казва, че тя ще събере масата, но Асия ѝ казва да седне за няколко минути, защото вижда, че с нея става нещо.

-Ние с главния готвач направихме вечеря и той ме помоли да я занеса на шефа – разказва Нил.
-Селчук ли?
-Аз отидох и оставих чинията на стола. Дойде едно момиче и целуна Селчук.
-Той приятелка ли има?
-Явно! А, аз им пожелах приятен апетит и си тръгнах!
-Какво чувстваш?
-Странни неща! В началото се ядосах на себе си, че това ме вълнува, а след това се ядосах на Селчук, че след като има приятелка, защо ми предложи работа?! Може да го е направил, за да ми покаже, че си има приятелка?!
-Не, не мисля! Той не би направил това нарочно?
-Какво да правя?
-Не забравяй, че ти работиш за себе си, а не за него и ако ти е тежко, винаги може да си намериш друга работа!
-Благодаря! Асия ако довечера нямате планове, елате с Али в ресторанта, за да видите къде работя!
-С удоволствие ще дойдем!

Действието се пренася в спалнята на Халюк и Гюнюл, където двамата спят. Телефонът на Гюнюл звъни, но тя не го чува. Халюк недоволен я блъска, като ѝ казва, че телефонът ѝ звъни и се чуди, кой може да я търси толкова рано в неделя. Гюнюл поглежда телефона си и казва на мъжа си, че е от фондацията и излиза. Всъщност на Гюнюл се обажда агента по недвижими имоти и ѝ съобщава, че Волкан не иска да откупи къщата си. Ядосана Гюнюл казва на агента да му се обади и да му каже, че купувачът иска спешно да се срещне с него.

Бахар обяснява на Дерия проблемите си с Гюнюл, която се превръща в пречка за брак им с Мелих. Бахар става, за донесе нещо и ѝ се завива свят, Дерия иска да ѝ измери кръвното налягане, но Бахар казва, че ще ѝ мине и всичко това е, защото се напряга заради Гюнюл Гючлю.

Дерия я убеждава да тръгне с нея в болницата, за да си направи изследвания.

Асия решава да занесе ключа, който откриха сред вещите на Арас на своя познат ключар, за да се опита да разбере откъде може да е. Когато отива при ключаря, се сблъсква с Джавидан, която споделя на Асия, колко е щастлива, че тя се е върнала отново в Текирдак. По-късно жената казва във фондацията за срещата им и за това, че Асия има огромен, древен ключ, най-вероятно за замък.

Дерин моли Волкан довечера да отидат на вечеря в ресторанта на Селчук. Волкан се съгласява. Агента по недвижими имоти се обажда на Волкан и му казва, че купувачът на къщата му иска да се срещне с него. Волкан се съгласява да се срещнат.

Действието се пренася в болницата Дерия казва на Бахар, че е забравила, че след малко има среща с търговец на лекарства, но тя е вкарала всичко в компютъра и я оставя в ръцете на Асия.

В същия момент Асия е при Арас, при който идват полицай и му казват, че колата, която е управлявал по време на инцидента, е била крадена. Полицаите искат да говорят с Асия и излизат от стаята. Те я питат, дали е възможно мъжът да се преструва, че не помни. Асия отговаря, че той е прегледан от много лекари и не може да излъже всички.

Асия влиза обратно при Арас, а той ѝ споделя, че се страхува, че може да е престъпник или убиец.
Селчук пристига рано в ресторанта и търси Нил, но разбира, че тя е отишла с главния готвач на пазар.

След малко Нил се връща с гл. готвач, ядосан Селчук ги пита, къде са се забавили толкова много. Готвачът е изненадан, че Селчук е пристигнал толкова рано в ресторанта. Селчук казва на Нил, че е мислил, че тя няма да дойде на работа, а Нил го пита защо да не дойде и му казва, че отива да се преоблече за работа.

Действието се връща в болницата, където Асия преглежда Бахар, която ѝ казва, че всичко това е от стреса, заради Гюнюл.

Междувременно Кадир Гюнеш, мъжът, който следи Арас в болницата, решава да се представи за търговец на лекарства и се запознава с Дерия. Той флиртува с нея и се уговарят да излязат на вечеря. Главният лекар е развълнуван, докато Кадир иска да я използва, за да обикаля болницата и да следи Арас и Асия.

Гюнюл отива на срещата със зет си. Волкан е смаян да открие, че тъщата му е купувачът на къщата му. Гюнюл казва, че Дерин и Халюк не знаят за продажбата на къщата и ако не иска това да стане известно на всички, той трябва да ѝ върне парите! А същото така ще каже на Дерин, че му харесва да работи с баща ѝ, а също така трябва да ѝ каже, че е много щастлив с Дерин и много я обича и да направи всичко възможно, за да може Дерин отново да ходи. Гюнюл тръгва да си ходи, но се връща и казва на Волкан:

-Знаеш ли, един ден като се разведете с Дерин, ти ще станеш просяк без стотинка в джоба си, както заслужаваш!

Бахар, Асия и Дерин са в градината на болницата, когато донасят резултатите на Бахар на Асия. Асия ги поглежда и се изненадва, и ги подава на Дерия, като ѝ казва, по-добре да ги погледне тя.

Дерия ги поглежда и възкликва: Бахар, ти си бременна!

-Какво? – изненадана е Бахар.
-Ще станеш майка! - казва Дерия.

Асия и Дерия прегръщат шокираната и плачеща от радост Бахар.

Арас моли Асия да го придружи до мястото на произшествието, за да види дали може да си спомни нещо.

Асия се съгласява, но преди това купува телефона на Арас, за да може веднага да ѝ сподели ако нещо си спомни. Арас прави снимка на Асия с новия си телефон.

Халюк разбира от счетоводителя си, че Гюнюл е взела пет милиона от общата им сметка, и ядосан се обажда на Гюнюл веднага да се прибере вкъщи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…