Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 5, сезон 2 – какво ще се случи…

Добави коментар

Дерин прави изненада на Волкан. Как се развиват отношенията на Асия с нейния пациент? Вижте какво ще се случи в епизод 5, сезон 2 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 май 2023 по bTV Lady.

В епизод 4 сезон 2 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Асия започва да се сближава все повече с пациента, който е спасил живота ѝ. Но кой е той в действителност?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 5, сезон 2 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 май 2023 по bTV Lady.

Дерин отива при Асия и я предупреждава да стои далече от Волкан, а също така я обвинява, че тя е виновна, че се намира в това положение.

Каква ще бъде изненадата, която Дерин е подготвила за Волкан?

Как се развиват отношенията на Асия с нейния пациент?

Нил е разочарован, когато вижда Селчук в прегръдките на друга жена.

Текст от potv.bg

Действието продължава от предния епизод. Ядосан Волкан казва на един от служителите си да дойде после. В кабинета му влиза Халюк.

-Казах да дойдеш по-късно! – крещи Волкан, но виждайки, че е Халюк добавя: -Извинявайте, г-н Халюк не знаех, че сте вие!
-Няма нищо, но в последно време се държиш много странно, интересно ми е къде витаят мислите ти! Ти не идваш на работа като преди! Идвам в дома ти, а ти не си там?! Какво става Волкан? А?! Надявам се, че това не е свързано с връщането на Асия.

Волкан отговаря, че всичките тези дни е бил много зает и се е уморил.

Текст от potv.bg
В същото време Дерин отива в болницата при Асия, тъй като е сигурна, че лекарката се е върнала, защото не е забравила съпруга ѝ.

Дерин иска от нея да стои далеч от Волкан, след като я обвинява, че тя е отговорна за това, че тя е прикована към инвалидната количка. Но Асия ѝ дава ясно да разбере, че вече е друга и няма да се поддаде на провокациите ѝ. Тя ѝ напомня, че я е спасила като е рискувала живота си.

Текст от potv.bg

Волкан и Селчук обядват на брега на морето. Селчук казва, че ако неговият готвач го види ще го застреля, но храната тук е друга. Волкан си мълчи, а Селчук го пита, защо е разстроен.

-Не ми обръщай внимание!
-Аз няма да ти обърна, но други ще забележат! Животът е пълен с препятствия, но не ѝ за леля Гючлю.
-Какво общо има тук Гюнюл?
-Ти, кажи, защото преди дни идва да пита за теб, забравих да ти кажа, какъв ви е проблемът?
-Не знам!
-Кога е било това?
-На другият ден след сватбата!
-А, когато Дерин се разболя!
-Добре, че те нямаше, защо можеше нещо да ти се случи, защото тя не беше на себе си! Е, аз си тръгвам, а ти добре си помисли! Ако има нещо, знаеш къде да ме намериш!
Текст от potv.bg

Действието прескача във вечерта. Нил е на работа в ресторанта на Селчук и помага на главния готвач. Ястието е готово и готвачът казва на Нил да го сервира.

-Аз ли?
-Да, рано или късно ще се срещнеш с тях, а сега е най-подходящият момент!

Нил излиза с чинията в ресторанта и се сблъсква със Селчук, който е изненадан, че тя работи в неговия ресторант.

В този момент към Селчук се приближава много красиво момиче, което го нарича скъпи и целува.

Нил оставя чинията на масата, като пожелава приятен апетит и на бегом се скрива в кухнята. Нил е много разстроена, че Селчук си има приятелка.

Текст от potv.bg

Волкан се прибира вкъщи, а Дерин радостна го посреща. Тя му казва, че родителите ѝ са у тук.

В същото време агентът по недвижими имоти се обажда на Волкан и му казва, че купувачът на къщата се е съгласил утре да се срещнат.

След малко пристигат Бахар и Мелих, които са се върнали от медения си месец и са поканени на вечеря в дома на Волкан и Дерин.

Там Бахар отново изживява напрегнат момент с Гюнюл, която я упреква, че е избрала Асия за свидетел на сватбата си, и я моли да се съобразява със семейството, от което вече е част.

Бахар отговаря, че не се е омъжила в нейното семейство, а за Мелих и също така, че ще трябва да виждат Асия много често, защото тя е нейна приятелка. Бахар дава на снаха си етерични масла и я съветва да се отпусне, а Гюнюл ѝ отговаря, че ѝ напомня пчела, която се показва сред пъстри цветя, но ужилва с жилото си.

Дерин казва, че като са започнали с подаръците, то и тя има подарък за Волкан.

Гюнюл подава ключовете от новата къща на Дерин, а тя ги подава на Волкан, като казва, че къщата е подарък от баща ѝ и се надява, че новият им дом ще им донесе щастие.

Междувременно навън Гюнюл разговаря с агента по недвижими имоти и го пита, дали е казал на Волкан, че иска да се срещне с него. Агентът казва на Гюнюл, че не е казал на Волкан, кой е купувачът на къщата му, защото той не е попитал. Гюнюл е тази, която е купила къщата Волкан, и иска да разбере с какво се занимава зет ѝ.

Текст от potv.bg
Действието се пренася в болницата, където Асия отива при мъжа от инцидента, който се опитва да си спомни как се казва.
-Странно не мога да си спомня името все едно в главата ми е тъмница и не мога да изляза от нея!
-Може заедно да намерим изхода!
-Не знам!

Асия вижда, че мъжът не е изял вечерята си, а той казва, че не му се яде, защото не може да си спомни каква храна харесва и каква не. Асия му предлага да отидат в кафето и да хапната по един сандвич и е уверена, че те ще му харесат.

Асия и мъжът да хапнат сандвичите си отвънка.

Асия го пита, дали си спомня какво ѝ е казал, когато го е извадила от горящия автомобил.

„Аз мога да прочета книга, която вече съм прочел!“ – припомня му Асия и вади книгата откъдето е цитатът.

-Аз мога да прочета книга, която вече съм прочел, като пропусна много страници! – казва спомняйки си мъжът и благодари на Асия като я прегръща. Мъжът е много радостен, че все пак нещо си е спомнил. Мъжът започва да си спомня, че е заобиколен от хора, че с костюм и много светлина, но повече от това не може да си спомни.

Асия му казва да не бърза, защото постепенно всичко ще си спомни.

-Това ми причинява болка и ми е тъжно, какво може да означава това? – пита мъжът.

Мъжът, който в предната серия влезе в стаята на мъжа и след това докладва на някой, че е намерил Арас. Сега този човек отново наблюдава от далече Асия и мъжът, и отново докладва на някой по телефона, че една лекарка се грижи за Арас и трябва да разберат всичко за лекарката, която се тревожи толкова много за Арас.

Текст от potv.bg
Действието се пренася в ресторанта на Селчук. Нил приключва работата си и тръгва да си ходи, но Селчук я спира и моли да я изслуша.
-Аз съм много разстроен от днешната ситуация! – започва Селчук.
-Каква ситуация? – пита Нил.
-Аз не знаех, че ти си тук!
-Г-н Селчук…
-Нил, моля те, не се обръщай така към мен!
-Вие сте тук шеф, а аз служител, направете това което трябва, а аз трябва да вървя!
Текст от potv.bg

Действието се пренася в болницата, където една сестра донася вещите, които полицията е намерила след катастрофата. Сред вещите, събрани от полицията, двамата намират стар ключ. Асия го пита, дали нещо му говори този ключ. Мъжът отговаря, че не. Асия пита, дали може да го вземе, за да попита един свой познат ключар. Мъжът отговаря, че няма нищо против.

Текст от potv.bg
В същото време приятелката на Селчук го разпитва за Нил. Селчук ѝ признава, че с Нил са били гаджета, но сега няма нищо между тях.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Бахар, която казва на Мелих, че заради сестра му я боли глава. Бахар и Мелих спорят заради Гюнюл, която се превръща в пречка в брака им. Мелих прекратява спора, като казва на Бахар, че ще излезе да се разходи. Излизайки той среща Асия, която го пита, дали всичко е наред, а той ѝ отговаря, че да, но Асия все пак решава да провери как е Бахар. Отваряйки вратата Бахар прегръща Асия и започва да плаче. Бахар обяснява на Асия, че се ядосва, че Мелих нищо не казва, когато Гюнюл се бърка в техните отношения.

-Бахар, която познавам няма да се кара за това със съпруга си!
-Да, но мъжът ми толкова много обича сестра си, че нищо не вижда и не знам какво да правя!
Сутринта Волкан изпраща съобщение на агента си, да отмени срещата с купувача на къщата си, защото вече няма смисъл да я откупува.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 17 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 16 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 15 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 14 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 13 – какво ще се случи…