Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 39 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Добави коментар

Асия решава да замине, защото си мисли, че е много лоша майка и не може да помогне на сина си. Вижте какво ще се случи в епизод 39 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 23 март 2023 по bTV Lady.

В епизод 38 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ С нарастването на интереса на Волкан към Асия се засилват скандалите му с Дерин. Асия и Тургай си стават все по-близки.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 38 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 23 март 2023 по bTV Lady.

Али продължава да има сериозни проблеми в училище. Какво ще му се случи този път?

Какъв ще бъде следващият ход на Дерин, за да спечели Али?

От друга страна, Асия се сблъсква с гнева на сина си и решава да замине.

Асия е полегнала на леглото на Али и сънува кошмар, че майка ѝ я 
обвинява, че тя не е по-различна майка от нея и също като нея е лоша 
майка. Асия...
Асия е полегнала на леглото на Али и сънува кошмар, че майка ѝ я обвинява, че тя не е по-различна майка от нея и също като нея е лоша майка. Асия ѝ казва, че тя не е като нея и се събужда.

Действието прескача на сутринта. Али заедно със сестра си, баща си и Дерин отиват на закуска. Али пита баща си откъде се е взела тази закуска, нали съучениците му щяха да идват. Дерин му обяснява, че баща му е искал да организират всичко и да не бъде от днес за утре.

-Но, аз как ще отида на училище? – пита Али.
-Не се притеснявай, аз всичко ще уредя! – успокоява го Дерин.

Действието прескача на следващият ден сутринта. Волкан пита Али, защо не е облякъл униформата си за училище, а той му отговаря, че няма да ходи, защото всички са разбрали. Дерин се намесва и му напомня, че му е обещала да го уреди.

В този момент пристига Гюнюл със сина си. Демир пита Али, защо не се е облякъл за училище, а Али му отговаря че няма да ходи.

-Хайде братле, аз ще им обясня, че не съм разбрал! – подмазва се Демир пред майка си, сестра си и зет си.
-Ако искаш не ходи, но ако не отидеш, ще излезе, че си виновен! – казва Дерин.

Али се съгласява да отиде на училище.

Волкан оставя Али в училището и се обажда на каже на Асия. Тя му казва, че след училище ще води Али на терапия.

-При онзи ли?
-Казва се Тургай! Но, не да детски психиатър! Записах му час за шест!
-Добре ще взема Али и ще дойда!
Действието се пренася при Али, който влиза в час по физкултура, а един от съучениците му се заяжда с него, че е крадец и Али го ударя.
Действието се пренася при Али, който влиза в час по физкултура, а един от съучениците му се заяжда с него, че е крадец и Али го ударя.

В болницата Тургай отива при Асия и ѝ казва, че нищо не е вършил зад гърба ѝ и ако връзката им продължи като приятелство или в друга посока, той иска да се развие на тази основа. Асия се съгласява и го моли да ѝ разкаже за какво са си говорил с Халюк. Тургай обяснява, че Халюк го е потърсил, защото е имал въпроси за нея и Волкан, но той му е казал да говори с тях.

-Добре!
-Асия, сдобрихме ли се?
-Да, сдобрихме се!

След малко се обаждат на Асия и Волкан и им съобщават, че трябва да отидат в училището, защото Али отново се е сбил.

Асия, Волкан и Али са в училище при класната на синът им. Асия пита Али, защо е ударил момчето, което сега е в болница. Али отговаря, че той го е нарекъл крадец и злепоставил пред всички. Асия му казва, че трябва да се извини на съученика си, а Али крещейки казва, че няма нищо да прави и повече няма да ходи на училище и излиза от стаята. Притеснена Асия се извинява на учителката и с Волкан тръгват след Али.

Волкан настига Али и го моли да се приберат и поговорят вкъщи

-В кой дом?
-В този на майка ти!
-Аз няма да се върна никога там!
-Татко дай ми ключа!

Али грабва ключа за колата от ръката на баща си и излиза от училището, и се качва в колата на баща си.

Асия казва на бившия съпруг, че ще отиде да провери как е момчето и да убеди родителите му да не подават жалба.

Асия отива в болницата, но майката на момчето се държат много лошо с
 нея, като ѝ казват, че синът ѝ се бие, краде и няма място в училището.
Асия отива в болницата, но майката на момчето се държат много лошо с нея, като ѝ казват, че синът ѝ се бие, краде и няма място в училището.

Действието прескача на сутринта в болницата, където пристигат Али и Волкан, а след тях Асия. Волкан казва на Асия, че е по-добре той да говори пред родителите на момчето, след като вчера тя се е скарала с майката му. Али, Волкан и Асия влизат в стаята на съученика на Али. Волкан се извинява от името на сина си, но майката на пребитото момче казва, че иска да чуе какво мисли Али за станалото.

-Повече няма да те ударя! – казва Али.
-Извини ми се за това, че се държа като психопат! Аз ти желаех доброто, а ти как постъпи с мен! Крадеш в училище и обвиняваш другите, а като ти кажем, ние излизаме виновни! Извини се! – отвръща съученика на Али.
-Сине, извини се! – подканя го Асия.
-Хайде, синко, извини се! – побутва го и Волкан.
-Явно не е готов да се извини! В такъв случай е най-добре да бъде изключен! Ще заведем дело за телесна повреда, така ще разбере, колко грешна е постъпката му! – казва майката на пребитото момче.
-Г-жо, какво дело, те са деца! – казва Волкан.

Асия се навежда над съученика на Али и притеснена казва, че се 
извинява от името на сина и ще говорят с него и Али няма да прави повече
 така, защо...
Асия се навежда над съученика на Али и притеснена казва, че се извинява от името на сина и ще говорят с него и Али няма да прави повече така, защото бъдещето му зависи от него.

В този момент в стаята влиза Дерин.

-Г-жо Гъмзе, здравейте! – поздравява тя майката на съученика на Али, а след това казва на бащата: -Г-н Харун, здравейте, баща ми ви поздравява! А ето тук имам нещо за сина ви, дано му хареса!

Гъмзе казва на Дерин, че е нямало нужда, а Дерин отговаря, че това е нищо сравнение с тяхната тревога.

Асия, която се чувства много зле излиза от стаята.

Дерин моли родителите на момчето да не подават жалба срещу Али, а те ѝ отговаря, че няма, защото това е било само спречкване между деца, а те само са искали да дадат урок на Али.


Али излиза от болничната стаята и подминава майка си, която седи на 
една пейка и замислена се обвинява, че не действа добре на сина си и не 
може д...
Али излиза от болничната стаята и подминава майка си, която седи на една пейка и замислена се обвинява, че не действа добре на сина си и не може да го излекува, затова ще е най-добре да не пристава в живота на сина си и замине.

На следващият ден в училищния чат , съучениците на Али му се подиграват, че майка му се е унижавала, като е молила Йомер, който наби, дори му е хванала ръката, само и само да не го изключат от училище и добре, че е била мащехата му, за да не го изключат от училище.

Али изпраща съобщение на майка си, че днес отново го е засрамил и я моли да приеме предложението за работата, за което е разбрал от кака Бахар и да замине, защото без нея ще бъде по-добре.
Асия е съсипана, тя се чувства много лоша майка.

Волкан се опитва да обясни на Али, че майка му е направила всичко това за него, а не да го злепостави и го моли да говори с нея, но Али го моли да го...
Волкан се опитва да обясни на Али, че майка му е направила всичко това за него, а не да го злепостави и го моли да говори с нея, но Али го моли да го остави

Асия отива при Бахар, която ѝ казва, че е казала това на Али, защото е искала той да говори с нея. Асия ѝ казва, че разбира, че е имала добри намерения и не ѝ се сърди. Асия споделя на Бахар, че не действа добре на сина си и не може да го излекува, затова ще е най-добре да не пристава в живота му и е решена да си замине.


Действието прескача на сутринта. Асия чака Али пред училището. Виждайки майка си, Али се държи студено с нея и влиза в училището.

Асия казва на Волкан, че иска само едно нещо от него, да се грижи добре за сина им.
-Асия, недей така, ще се сдобрите! Нека да мине време, в момента много ти е обиден!

Асия подава гривната, която Али излага, че е купил на Волкан.

-Вземи и я върни! Каза, че я е купил с парите, които е спестил, но мисля, че не е така!
-Така е! – казва Волкан вземайки гривната.

Гюнюл, която води Демир в училището казва на Асия, че трябва да отиде на лекар, защото изглежда много зле.

Ще замине ли Асия?

Ще разберем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…