Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 38 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Добави коментар

С нарастването на интереса на Волкан към Асия се засилват скандалите му с Дерин. Асия и Тургай си стават все по-близки. Вижте какво ще се случи в епизод 38 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 март 2023 по bTV Lady.

В епизод 37 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Решението на Али да се премести при баща си е поредното ново изпитание за Асия. Плановете на Дерин ще предизвикат голямо напрежение между нея и Волкан.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 38 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 март 2023 по bTV Lady.

Асия и Тургай си стават все по-близки.

С нарастването на интереса на Волкан към Асия се засилват скандалите му с Дерин.

Селчук отива да се извини на Асия.

Майката на Селчук е в болницата и моли Пелин да ѝ даде телефония номер на Селчук. Пелин отговаря, че не ѝ е позволено. Към тях се приближава Асия. Пелин ѝ обяснява, че жената иска номера на Селчук.

-Вие сигурно сте лекарката, която е помогнала на Селчук при падането. Бог да ви благослови. Много ми е нужен номера на Селчук! Ако сте майка ще ме разберете!
-Вие каква сте на Селчук?
-Майка!
-Пелин, дай номера на госпожата!
Майката на Селчук веднага се обажда на сина си, но младежът ѝ затваря и блокира номера ѝ.
В дома на Волкан пристигат Гюнюл и Демир. Демир под натиска на родителите си веднага се извинява на Али, дори му подарява подарък.
В дома на Волкан пристигат Гюнюл и Демир. Демир под натиска на родителите си веднага се извинява на Али, дори му подарява подарък.
Волкан говори с Гюнюл на четири очи и ѝ казва, че Мерт се опитва да го дискредитира като е проучил проекта му в Америка.

Гюнюл му отвръща, че не разбира, а Волкан пояснява, че с Мерт са имали някой проблеми и сигурно ще се опита да им навреди.

-Волкан, ние поехме по този път заедно, планирахме вашето завръщане. Създадохме ви имидж в медиите, които продължават да пишат за вас. Тоест проблемите на известният архитект Волкан Асран засягат и мен! Разбра ли?!
-Г-жо Гюнюл, не знам как да обясня, Мерт е жертва на завист и амбиции, говори за мен насам-натам и е възможно да иска да ме злепостави, затова ви казвам, че ще е добре да сме нащрек!
-Само завистта на Мерт ми липсваше?! Добре ще реша проблема!
-Как? Какво ще направите?
-Ще го измисля, но не създавай нови проблеми!

Асия е при Нил, която е изненадана когато разбира от Асия, че майката на Селчук е жива, тя не може да разбере, защо пред нея Селчук я е представил като умряла. Асия я пита, как Селчук е говорил за майка си.

-Била причина за всичките му нещастия! Все това казваше! Травмиран е от майка си, имала проблем с алкохола. Разказваше ми, че като се напиела се е държала лошо с него!
-А баща си?
-Не познава баща си, като дете все го чакал да дойде! Не знам, дали е вярно, така говореше!
-Не мисля, че лъже за семейството! Каквото и да е преживял, Селчук си е наложил, че майка му е мъртва!

Действието се връща в дома на Волкан, където е дошъл и Халюк, който казва на Волкан, че е уредил въпроса със Селчук и той повече няма да тормози никой!

-Добре, а проблемът с Тургай? Казвате да не върша нищо зад гърба ви, но вие го правите! Защо се срещнахте с Тургай?
-Не знаех, че се интересуваш от срещите ми, но ще ти кажа, че г-н Тургай не каза нищо по-различно от това, което вече знам!

Волакн го пита, какво толкова е искал да разбере, а Халюк му отговаря, че се е интересувал, дали Асия все още има към него чувства, но се е лъгал, защо всичко е свършило.

Волкан ядосан му отвръща, че не разбира защо е говорил с Тургай, а не е попитал него! Халюк му отговаря, че Тургай прекарва най-много време с бившата му съпруга, а и при това не е безразличен към Асия.

-Тургай ли?
-Да, той е сериозен и иска да се ожени за нея!
-Не е така лесно!
-Защо, за теб проблем ли е, Волкан?
-Никакъв, защото личният живот на Асия не ме засяга, но се съгласете, че присъствието на Али променя всичко!
-След като вече живее с теб, Али вече не е пречка! Не съм ли прав?

Камерата ни показва Дерин, която подслушва на вратата.

-Прав сте!

Халюк предлага да отиват да вечерят. Останал сам Волкан си спомня думите на тъста си „Да, той е сериозен и иска да се ожени за нея!“ и бесен разбива чашата, която държеше в ръката си в стената. В този момент влиза Дерин, която го наблюдаваше и опитвайки се да запази самообладание усмихната му казва, че масата е сложена. В този момент на телефона си Волкан получава съобщение, Дерин го пита от кой е, а Волкан ѝ отговаря, че от Асия, която иска да знае как е Али. Волкан отговаря на Асия, че Али е добре, да не се притеснява.

Асия се обажда на Тургай и го пита, дали е вечерял. Той ѝ отговаря, че все още не е и в момента се прибира. Асия му казва, че е поръчала лазаня и ако иска да отиде при нея.

Дерия и Бахар отиват у Волкан, където всички вечерят и ги канят на масата. Гюнюл се интересува, къде е Мерт, а Бахар изненадана пита, Волкан не ѝ ли е казал, че с Мерт се развеждат.

Действието се пренася в дома на Асия. Тя казва на Тургай, че от две години се познават, а тя не е знаела най-важното нещо в живота му и много се е засрамила. Тургай ѝ отвръща да не го мисли, защото тя му е помогнала без да си дава сметка за това…

Асия споделя на Тургай, че от развода ѝ с Волкан е минало толкова много време, а тя има чувството, че все още се разделят.

След вечеря Бахар моли Мерт да ѝ покаже стаята си. Бахар подхвърля на Али, че майка му имала предложение от болница в Истанбул, но не приела заради него, но сега когато той се е преместил при баща си, майка му нищо не я задържа тук и може да реши да замине.

Волкан се качва при Бахар и Али и предлага на сина си, да отидат при майка му, за да поговорят, защото тя се тревожи за него. Дерин, която ходи по петите на Волкан веднага влиза и казва на Али, че ще приспива Зейнеп и ако иска да дойде и той, за да я приспят заедно като снощи. Също така му казва, че е казала на майката на Нур, че Демир се е шегувал и той не е извършил нищо от това, в което го обвиняват, а също така е поканила утре съучениците му с майките им у дома, затова предлага сутринта да излязат и да им купят подаръци.

-Става! Аз, отивам при Зейнеп, татко!
-И аз идвам! – казва Дерин, но Волкан я хваща за ръката и предлага:
-Скъпа, много си загрижена, да поговорим оттатък! Бахар, идвам веднага!

Волкан и Дерин отиват в спалнята си, а Волкан ѝ крещи, че се меси в работи, които не я засягат и не трябва да покриват нещата, които Али е извършил.

-Волкан, ти шегуваш ли се? Искаш да му лепнат етикета крадец!
-Искам синът ми да се излекува! Искам заедно да се справим с проблемите и да изкореня причините, които са го подтикнали към това!

Бахар чува разговора им.

-Поканила си децата с майките им, не помисли ли, че Али може да се почувства самотен?!
-Али не е сам, Волкан, защото аз съм тук! Не виждаш ли колко се боря за Али?!
-Виждам Дерин, но ти не си му майка! Той има майка, а освен това ще отмениш събирането!
-Няма!
-Ще го направиш!
-Не виждаш ли колко добре се чувства, колко се зарадва! Сигурна съм, че ще се оправи! Днес ми обеща, че няма да пипне чужда вещ, но това, което ти му причиняваш е най-лошото.

Волкан без да каже нищо излиза от стаята.

В същото време Бахар предлага на Дерия да си вървят. Идва Волкан, който казва, че и той ще излезе, за да потърси аптека, защо много го боли глава.

-И вкъщи има лекарства! – казва Гюнюл.
-Те не ми помагат! – отговаря Волкан.

Действието се пренася в дома на Асия, която си говори с Тургай и му казва, че Али трябва да се лекува, но тя не знае как да го убеди и точно в този момент се звъни на входната врата.

-Али, ли се върна? – чуди се тя и става да отвори.
Асия отваря врата и вижда Селчук, който казва, че е дошъл, за да ѝ благодари, че му е помогнала и я моли да се грижи за Нил, че я поверява на нея, защото иска да е щастлива.
-Селчук, майка ти дойде в болницата!
-Грешиш докторке, защото аз нямам майка!
-Но, дойде!
-Казах ти, нямам майка, докторке, защото е мъртва!
-Дойде и пита за теб, а аз дадох номера ти!
-Не ми се бъркай, докторке, не се меси и не отваряй дума за нея!

В този момент идва Волкан и виждайки Селчук ядосан го пита, какво прави тук… Асия казва на Волкан, че тя го е повикала.

-Защо?
-Няма да ти давам отчет, Волкан!
-Благодаря ти, че дойде, Селчук!

Селчук си тръгва, а Волкан пита Асия, какво става, а тя го пита, дали той ще ѝ каже, защо е тук.

-Трябва да говорим с Али, това е проблем, който засяга трима ни!
-И аз това казвам, но нямам достъп до него! Трябваше ти да говориш с Али и да го убедиш, че е редно да бъде тук с мен!
-Дай ми няколко дни, ще взема Али и ще го доведа да говорите!

В този момент излиза Тургай и пита Асия, дали е добре, защото той се е притеснил.

Виждайки го Волкан си спомня разговора с Халюк: „Тургай прекарва най-много време с бившата ти съпруга, а и при това не е безразличен към Асия. Той е сериозен и иска да се ожени за нея! “

Волкан пита Асия, дали знае, че Тургай е говорил с Халюк за тях и без да им влиза в работа им са провели разговор за връзката им!

-Един момент, това не е така! – казва Тургай.

Ядосана на Тургай, че нищо не ѝ е казал, Асия без да каже нищо подава палтото на Тургай и затваря входната врата след него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…