Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 37 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Добави коментар

Решението на Али да се премести при баща си е поредното ново изпитание за Асия. Плановете на Дерин ще предизвикат голямо напрежение между нея и Волкан. Вижте какво ще се случи в епизод 37 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 март 2023 по bTV Lady.

В епизод 36 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Али е ядосан на майка си, че го е изложила пред съучениците му и избира да живее при баща си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 37 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 март 2023 по bTV Lady.

Решението на Али да се премести при баща си е поредното ново изпитание за Асия.

Плановете на Дерин ще предизвикат голямо напрежение между нея и Волкан.

Какво ще признае Тургай пред Асия?

Текст от potv.bg
  • Действието на новия епизод започва 20 дни по-късно, след като Али придружен от Дерин каза на майка си, че иска да живее с баща си.

Камерата ни показва дома на Волкан, разхвърляни мебели, детско шише и полиция, която разследва.

Един от полицаите намира дневник на Дерин под матрака на бебешкото креватче и го носи на комисаря. В него тя е написала:

„Дори и за ден не бих могла да се отделя от дъщеря си, едва се сдържах да не се разплача в деня, когато видях онази жена в чифлика, която така и не излезе от живота ни! Вече съм убедена, че Волкан иска да ме убие, защото все още е влюбен в онази жена и съжалява, че е с мен, гневен е, че не може да върне времето назад и излива целия си гняв върху мен и никак не е добре, защото погледът му ме плаши! Всичко започна, когато Али започна да живее с нас. Чувствам се толкова самотна и нещастна, че имам чувството, че ще полудея! Така ми се иска да не се бяхме връщали! Толкова неща да не се бяха случили! Волкан ме плаши, той вече не е мъжът, когато познавам! Ужасно ме плаши!“
  • Действието се връща обратно преди 20 дни, преди Дерин и Али да съобщят на Асия, че Али предпочита да живее с баща си.
Текст от potv.bg

Дария изпраща съобщение на Волкан, че иска да поговори за нещо важно с него и го моли да дойде утре в болницата.

Волкан отива при Дария, а тя му казва, че Мерт твърди, че американският проект не е негов, а той е бил просто един от архитектите, които са работили върху него, и всички новини за него са били измама и го пита, дали това е вярно.

-Разбира се, че не! Хванал се е за нещо дребно и е измислил цялата история, а ти си му повярвала!
-Всъщност снощи като се прибирах от Асия, погледнах информация в сайта на фирмата и открих информация потвърждаваща думите на Мерт.
-Дария, как ще придобиеш представа от малко информация в интернет? Да, много архитекти работиха по проекта, но аз го оглавявах!
-Ясно, но Мерт твърди, че новините по вестниците са работа на Гюнюл Гючлю!
-Нима има тук човек, който Гюнюл да не познава? Чрез тези безсмислици ли, Мерт иска да ме унищожи?! Той е един нещастник, който не знае, къде да излее гнева си от собствената си глупост! Значи снощи сте били при Асия?
-Да, милата беше съсипана, заради реакцията на Али! Но, да те предупредя, че може и да ме убеди, но Мерт няма да спре да рови, затова бъди внимателен!
-Благодаря ти, приятелко, но бързам, за да закарам Али вкъщи!
-Извинявай, че те извиках толкова рано в събота сутрин, но това не ми даваше мира!
Текст от potv.bg

Излизайки от болницата Волкан среща Хакан, който го пита, дали Халюк и Тургай не са приятели, защото снощи ги е видял на по питие, да си говорят много приятелски. Волкан отговаря, че не, но е много изненадан от новината.

Ядосан Волкан отива веднага при Тургай и го пита, за какво са си говорили с Халюк, защото нещо му подсказвало, че разговорът им засяга Асия. Тургай му казва, че ако е така, него какво го засяга. Ядосан Волкан му отговаря, че Асия е майка на сина му и затова много го засяга. Тургай му признава, че Халюк е поискал мнението му по-повод неговото(на Волкан) отношение към Асия.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Волкан. Дерин говори с майка си и я пита, дали Демир наистина ще се извини на Али, а Гюнюл ѝ потвърждава, като ѝ казва, че дано по-скоро се оправи Али, защото покрай него, току виж Асия и Волкан се сближат. Дерин отговаря, че няма да позволи това да се случи. След това отива при Али и му казва, че Демир иска да му се извини, защото случката не е трябвало да се разучва.

-Станалото-станало, ако мама не беше занесла кутията в училище, случката нямаше да се разчуе.
-Али, много съжалявам, ако искаш ще говоря със съучениците ти! Ставал ли? Само не се тормози толкова!
-Благодаря!

Дерин му отвръща, че няма защо, защото той е брат на дъщеря ѝ и тя винаги ще го подкрепя и му предлага да остане при тях, защото на двете със Зейнеп много им липсва, а на баща му най-много.

Текст от potv.bg

Волкан се обажда на Асия и ѝ казва, че е имал малко работа, но сега ще вземе Али и до 10 мин. ще са при нея. Волкан се прибира вкъщи и пита Суна, дали Али се е събудил. Тя му отговаря, че Али е излязъл с г-жа Дерин, за да му вземат багажа.

-Кога? Отдавна ли излязоха?
-Не, не беше отдавна!

Волкан отново излиза.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Асия, която е направила палачинки и подредила масата. На вратата се звъни и тя отива да отвори. Асия отваря и е изненадан да види сина си с Дерин, която казва:

-Дойдохме да вземем вещите на Али, защото вече ще живее с нас!

Асия е шокирана и поглежда с питащ поглед сина си, а Али прави опит да избегне погледа на майка си и на бегом се качва в стаята си, а Дерин се провиква след него, че ще го чака в антрето.

Асия пита Дерин, какво се опитва да направи. Дерин отговаря, че Али е пожелал да живее с тях. В същото време Волкан звъни на Дерин, но тя му затваря. Асия отвръща на Дерин, че не е възможно синът ѝ да живее с тях, защото тя има попечителство над Али.

-Добре, а искаш ли, да го обясниш и на него, но нека те предупредя, защото не мисля, че ще ти обърне внимание? Ако искаш отиди и говори с него, че съвсем да те намрази! Наистина ли, искаш това, Асия, Али да те намрази?
-Никъде няма да го водиш, а сега напусни дома ми!
-Ще си тръгна, дойдох, за да помогна на Али!
Текст от potv.bg
В този момент влиза Волкан и ги пита, какво става, а Дерин го уведомява, че Али е поискал да остане при тях и са дошли да му вземат багажа, но желанието на Али, не беше посрещнато с разбиране.
-Синът ми никъде няма да отиде! Отведи жена си, преди да съм се обадила на полицията!
-Дерин, да ми се беше обадила, преди да идваш тук с Али!
-Али настоя!
-Трябваше да ми кажеш! – казва ядосан Волкан.

В този момент слиза Али с куфар в ръка и казва, че той е пожелал кака му Дерин да го докара и казва на баща си, че иска да живее с него.

-Но, синко по този начин?!
-Татко, ти не искаше ли това? - пита Али.
-Али, защо се държиш така, моля те нека да поговорим? – моли го Асия.
-Не искам да говоря и да живея тук! – отсича Али.
-Наистина ли обвиняваш мен?! Стореното от теб е неправилно, но въпреки това не те обвинявам! Заедно ще се справим с проблема, прости ми, позволи да ти помогна! – казва Асия.
-Да тръгваме, татко! – казва Али и тръгва да излиза от къщата. Волкан го спира и му казва, че майка му е права и го моли да поговорят тримата.
-Не искам да говоря! Не искам да стоя тук! - отсича Али и излиза, а Дерин тръгва след него.

Волкан казва на Асия, че не е знаел за това и също излиза.

Отвънка вижда Бахар, която с поглед пита Волкан какво става, а той пухтейки с уста посочва Али, като нарежда на шофьора да тръгва, а Али и Дерин ще се приберат с него.

Текст от potv.bg

Бахар влиза при Асия, която не изглежда никак добре.

Асия плачейки прегръща Бахар и ѝ казва, че Али си е отишъл.

Асия казва на Бахар, че всичко се проваля, и колкото повече се старее толкова повече всичко се руши. Бахар я успокоява, че всичко, което е направила е нормално и не е направила нищо погрешно и ѝ казва, че след време няма да си спомня за тази случка, защото всичко ще отиде в миналото. Асия казва на Бахар, че е с вързани ръце и ще почака Али сам да се върне. Бахар ѝ отвръща, че така е най-правилно, защото сърцето на Али няма да позволи да остави майка си сама, защото тя го познава много добре.

Текст от potv.bg

Гюнюл показва на Халюк снимката на която са Дерин, Али и Волкан, която ѝ е пратил Дерин и му казва, че Али вече ще живее при тях, при това сам е пожелала това. Демир протестира, че майка му го е наказала, че е казал пред всички, че Али е крадецът. Халюк предлага на сина си довечера да се извини на Али и да покаже, колко добре се разбират и може да размислят и прекратят наказанието му.

Текст от potv.bg

Волкан вдига скандал на Дерин, че ситуацията е много сложна и Али се нуждае както от него така и от майка си, и трябва да говорят с него открито и ясно, а не да му помагат да бяга от проблема.

Дерин е бясна, как така Волкан си е променил мнението и е взел страната на жената, която доскоро мразеше.

Текст от potv.bg

Селчук се извинява на Нил, че се е държал грубо в болницата. Нил му казва да си върви и да не идва повече. Селчук си тръгва, а Нил го пита, коя е била жената, която е дошла в болницата. Той ѝ отговаря, че никоя.

Текст от potv.bg

Асия отива при Тургай, за да говори с него за Али. Той ѝ казва, че правилно постъпва като е пуснала Али и е сигурен, че Али ще осъзнае грешката си и ще се върне много скоро обратно при нея. Асия се интересува, какво е искал да ѝ каже онази вечер с думите, че „не винаги бъдещото е такова, каквото го искаме“.

-Защото загубих жена си и детето си!
-Тургай, много съжалявам!
-Ето защо, Асия, нито една битка не е изгубена! А най-добре не го приемай за битка, защото двамата с Волкан сте най-скъпите хора за Али. Аз се надявам, че заради него ще постигнете компромис!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 9 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 8 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 7 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 6, сезон 2 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 5, сезон 2 – какво ще се случи…