Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 26 (bTV Lady) – какво ще се случи…

1 коментар

Въпреки че нападението над дома ѝ тревожи Асия, тя е решена да не позволи на Волкан да се намеси в живота им с Али. Вижте какво ще се случи в епизод 26 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 6 март 2023 по bTV Lady.

В епизод 25 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Какво замисля Дария зад гърба на Асия? Асия продължава да получава анонимни заплашителни съобщения... Каква ще бъде причината за спора между Дария и Бахар?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 26 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 6 март 2023 по bTV Lady.

Въпреки че нападението над дома ѝ тревожи Асия, тя е решена да не позволи на Волкан да се намеси в живота им с Али.

Волкан подготвя отмъщението си срещу Мерт.

След спор с Асия Али решава да прекара нощта в дома на баща си.

Волкан изпраща съобщение на Мерт: „Мерт, ще се с г-н Явуз, който много иска да работи с теб, ще ти изпратя часа на срещата.“

Мерт е много щастлив от новината.

Асия казва на Бахар, че вчера отново е имало някой пред къщата ѝ, който се опитва да я притеснява, но тя няма да го позволи. Бахар я пита, дали Али знае, а Асия отговаря, че той е спял и нищо не е разбрал. Асия казва на Бахар, че тази сутрин е поставила още две камери.

Бахар тръгва да си ходи и казва на Асия:

-Влизай вътре, че е студено и ако имаш нужда от нещо, кажи ми!
-Тя, няма нужда от нищо! – казва Волкан, който влиза в двора на къщата.
-Май не си свикнал с новия си дом, след като всеки ден си тук! – отбелязва Асия.
-Дългогодишният ми дом, не мога да го забравя, а сега е домът на сина ми! – отвръща той.
-Да, домът на сина ти, не е твой! – напомня му Асия.
-Здравей, миличка! - Волкан поздравява Бахар и я пита: - Как ти се стори срещата снощи? Дерин беше много радостна, че и ти си отишла.
-Беше много скучно! – отговаря Бахар.

Волкан мълчи, а Бахар казва:

- Както и да е! Асия, доскоро! - и си тръгва.
-Някой хвърля камък по прозореца, а твоето решение е да поставиш камери, така ли? Али и ти не сте в безопасност тук! – казва Волкан.
-И какво да направим, където и да се преместим пак ще сме двамата! Ти какво предлагаш? Да се преместим у вас или не, имам по-добра идея, да се омъжа! Така няма да сме сами! Защото една жена винаги има нужда от защита на мъж, нали? – пита Асия.

Волкан не казва нищо, а започва да вика сина си. Асия му казва, че Али ще ходи на училище и се приготвя. Волкан казва, че ще го закара, а Асия му казва, че не е закусил. Волкан ѝ отвръща, че ще закусят заедно. Асия му казва, че ще си помисли, защото знае какво е станало на партито. Волкан я пита, дали това не е станало, защото тя е нахлула в дома му и насила е отвела Али. Асия му припомня, че той лично я е поканил на партито.

Действието се връща назад и разбираме, че Волкан е поставил поканата за партито за Асия във вестника, който остави на предното стъкло на колата ѝ.

Волкан казва на Асия, че сега не говорят за това, а мерките, които е взела не са достатъчни, затова ще е добре синът му да остане при него. Асия му отвръща, че няма как да стане, а Волкан предлага да питат Али.

Али слиза по стълбите, а Асия му казва, че днес баща му ще го закара на училище и по пътя ще хапнат. Тя добавя, че баща му иска да се премести да живее при него.

-Мамо, аз не искам да те оставям сама! – отговаря Али.

Действието се пренася в болницата, където Тургай отива при Дария и я пита, дали Волкан и Хакан са се срещали във връзка с болницата. Дария му отговаря, че няма откъде да знае за такова нещо.

Тургай ѝ напомня, че е приятелка на Волкан и ако наистина има такова нещо и тя участва в това, Асия ще бъде много разочарована.

Дария го моли да напусне кабинета ѝ.

Ядосана Дария отива при Асия и ѝ казва, че ако има проблем да дойде и да говори открито с нея и ѝ признава, че Волкан иска да направи голямо дарение за болницата, но има условие - тя да стане главен лекар. Дария ѝ казва, че е можела да се възползва, но не го е направила, въпреки начина по-който тя се държи.

-Как се държа с теб?
-Стига за бога, дори Тургай намеси!
-Това, че не ми вярваш е много обидно, но да намесиш и друг в ситуацията, също е неприятно!

Асия отива при Тургай и му казва, повече да не се бърка в работата ѝ и отношенията ѝ с хората. Той отговаря, че само е искал да помогне! Асия му казва, че каквото и да прави Волкан зад гърба ѝ си е неин проблем и ще се радва ако известно време спазват дистанция, защото така ще бъде по-здравословно за двамата.

Селчук се среща с Волкан и му казва какво е открил за Тургай, че е бил женен и е имал едно дете, но е загубил жена си и детето си в катастрофа. Волкан нарежда на Селчук да продължава да следи Тургай, а когато го види заедно с Асия веднага да го информира.

Волкан и Дерин водят Зейнеп, за да ѝ поставят ваксина в болницата, в която работи Асия. Дерин го пита, дали няма да влезе с тях, а той ѝ отговаря, че много добре знае, че не издържа, когато Зейнеп плаче. Ако има нещо той ще ги чака отвънка.

Волкан се качва на етажа, на който е кабинета на Асия. Виждайки го Асия казва, че като са били женени не са се виждали толкова често. Волкан ѝ казва, че трябва да свиква, защото Текирдак е малко градче и ще се виждат често, ако не напусне този град.

Асия си спомня за анонимната бележка, която някой ѝ подхвърли снощи: „Мястото не ти е тук, Асия! “ и му казва, че е така и ще се виждат често, защото тя няма да замине.

-Но, и това да те виждам си има добра страна!
-И каква е тя?
-Всеки път като те виждам, благодаря на Бог, че не си част от живота ми!
Мерт отива в ресторанта, където Волкан му казва, че ще се срещнат с г-н Явуз, който уж искал да работи с него. Той разбира, че срещата е отменена. Мерт се обажда на Волкан, а той се прави, че е забравил да му каже.

След училище Али отново се изнервя заради Демир. Той отива при Тургай, за да поговорят. Като го вижда там, Асия се ядосва и се сърди както на Тургай, така и на Али. Али не може да понесе това и решава да остане при баща си.

Волкан идва и взема сина си от болницата, Асия му казва да си легне рано, защото утре е на училище.

Асия тъкмо да се качи в колата си, когато от болницата излиза Тургай и я моли да поговорят. Асия се съгласява. Тургай казва на Асия, че ставащото между нея и Волкан вреди на Али и е нормално той да дойде да говори с него. Тургай казва на Асия, че Али е объркан в чувствата си към баща си, защото от една страна му липсва, а от друга му е ядосан и обиден, затова както възрастните, така и децата имат нужда от разговор с безпристрастен човек. Асия му отговаря, че е прав, но тя се е ядосала, защото не е била информирана. Асия му казва, че ще си върви, защото иска да остане сама.

Отвънка пред заведението Селчук прави снимки на Асия и се обажда на Волки-Толки и му казва, че му изпраща порция актуални снимки.

Мерт и Бахар са на ресторант, където една от сервитьорките не спира да гледа Мерт. Докато Мерт плаща сметката, сервитьорката му дава телефония си номер.
Действието се пренася в дома на Асия, която е сама и мисли върху това, което ѝ каза Тургай за Али.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…