Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 25 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Добави коментар

Какво замисля Дария зад гърба на Асия? Асия продължава да получава анонимни заплашителни съобщения... Каква ще бъде причината за спора между Дария и Бахар? Вижте какво ще се случи в епизод 25 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 март 2023 по bTV Lady.

„Мрежа от лъжи“ епизод 26 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Вижте повече

„Мрежа от лъжи“ епизод 26 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Въпреки че нападението над дома ѝ тревожи Асия, тя е решена да не позволи на Волкан да се намеси в живота им с Али. Вижте какво...

В епизод 24 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Асия отива в дома на Волкан, за да върне на букета с цветя, който ѝ е изпратил. Как Дерин ще се справи с тази ситуация? Волкан иска да направи голямо дарение на болницата, в която работи Асия, но има едно условие


НА КРАТКО какво се случва в епизод 25 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 март 2023 по bTV Lady.

Какво ще си кажат Халюк и Волкан по повод дарението, което Волкан иска да направи но болницата?

След като Али става част от побой в училище, Асия и Вълкан се обвиняват взаимно за възпитанието на сина си.

Какво замисля Дария зад гърба на Асия?

Каква ще бъде причината за спора между Дерия и Бахар?

Асия продължава да получава анонимни заплашителни съобщения...

Докато Али е на училище, слушалките, който Волкан е подарил на Демир изчезват.

Демир казва на Али, че като гледа много се радва на новината и сигурно му завижда, че са му подарък от баща му и на стаята му завижда, като го предизвиква и Али го ударя. Идва учителката и пита, какво става, а Демир лъже, че Али го е ударил без причина.

Действието прескача във фирмата на Волкан, където идва Халюк и го пита, защо работи зад гърба му. Волкан казва, че не разбира за какво говори.
-Дочух, че искаш да дариш не малка сума на болница Асрън?
-Да, нали го обсъдихме с вас и вие одобрихте това дарение!
-Бях казал, че гледам с добри очи на всякакъв вид благотворителност, но не съм ти казал да отидеш и да дадеш един куп на пори на фондацията към болница Асрън!
-Г-н Халюк, взех това решение, защото искам хората да споменават семейство Гючлю само с добро, а и г-н Иксан ви е много добър приятел, нали? Ако идеята не ви допада веднага ще кажа, че се отказваме!
-Не, не! След като си дал дума, край! Друг път ще се радвам, да обсъждаме нещата предварително! Ясен ли съм!
Дария отива при Хакан и го пита, дали е казал на собственика на болницата за дарението на Волкан. Той ѝ отговаря, че г-н Иксан ще се зарадва за дарението, но не знае как да му поднесе условието на Волкан, затова още не му е казал.
-И по-добре, ще ми се да изчакате малко! Условието на Волкан не ми харесва и е неприемливо.
-Не искате ли да сте главен лекар?
-Иска ли питане?! Разбира се! Волкан поставя това условие, за да вгорчи живота на Асия!
-Нека да не бързаме с решението, имаме нужда от тези пари! Помислете си!

В този момент влиза Пелин, асистентката на Асия, която явно е чула разговора им.

Ася и Волкан са извикани в училище. Волкан
казва, че има някакво недоразумение, защото Али и Демир са почти родни и ще
разрешат проблема у дома.
Ася и Волкан са извикани в училище. Волкан казва, че има някакво недоразумение, защото Али и Демир са почти родни и ще разрешат проблема у дома.
Волкан, Асия и Али са в дома на Асия. Али им казва, че не е вземал слушалките на Демир.
-Ние знаем, че не си ги взел! Но, понякога когато сме афектирани реагираме много остро и необмислено! Важното е да се учим от грешките си, нали? - казва Асия.
-Да! Аз знам, че не трябва да се краде! – отвръща Али.

Асия казва, че не е имала това предвид, а е имала предвид сбиването. Али отговаря, че всичко е станало изведнъж и не е успял да се овладее.

-Ядосани ли сте ми? – пита Али
-Защо да сме ти ядосани? На твоята възраст това са нормални неща! Аз като бях на твоите години, ако знаеш какви съм ги вършил?! Всяка седмица бях при директора! Такива сбивания не са приемливи, а и Демир е добро момче, вярвам, че като се опознаете много ще си допаднете – казва Волкан.

Али им казва, че има домашни и се качва в стаята си.


Мислейки, че Али се е качил в стаята си Асия и Волкан спорят и се обвиняват един друг за възпитанието на сина им, а това което чува много засяга Али.

Разплакан Али влиза в стаята си и вади от чантата си слушалките на Демир.

Вечерта притеснен за Али в дома на Асия пристига Тургай като носи пици. Той разговаря с Али и му казва, че ако някога е разстроен, ако нещо го тревожи, ако се обвинява без причина или ако иска да удари някого, първо трябва да се обади на него, за да си поговорят или ще правят каквото поиска. Али се усмихва и се съгласява с него.

Дария отива на вечерята на фондацията преди благотворителния базар по съвет на Волкан. Тя моли Бахар да дойде с нея. Дерин също присъства на вечерята по настояване на Волкан. След това плаща сметката и дава подаръци на всички. Няколко жени, начело с Бахар и жената на собственика на болницата, не приемат това и си тръгват.

Това ядосва Гънюл Гючлю и Дерин.

Действието се пренася в къщата на Асия, където тя си говори с Тургай за нападението онази вечер върху дома ѝ. Тя му обяснява, че подозира Селчук, но от полицията са го задържали, а след това пуснали, защото няма доказателствата. Тургай ѝ казва, че има познат в полицията и ще ѝ даде номера му, може да помогне с нещо.

В този момент на вратата се звъни Асия става да отвори и е изненадана да види асистентката си Пелин. Асия я пита, какво прави тук по това време, а Пелин ѝ обяснява, че не е могла да чака до утре, защото е чула нещо ужасно. Пелин казва на Асия, че Волкан възнамерява да ѝ навреди.

В същото време Бахар разбира за плана на Волкан да направи Дерия главен лекар и предупреждава приятелката си, че Волкан мисли само за себе си и не го е грижа за никой от тях!
-Да, но защо да не му дадем шанс, в началото и аз се усъмних и реагирах точно като теб, но после се осъзнах, че откакто се е върнал, Волкан се опитва да компенсира за грешките си и не виждаш ли, че се старае да си върне приятелството с нас! Кажи нещо, де!
-Не, Дария, той не прави нищо за нас! Откакто се е върнал единствената му цел е да тормози Асия и да ѝ прави напук!
-Добре, да предположим, че ѝ прави напук, тогава защо предлага да стана аз главен лекар? Можеше да избере някой друг!
-Нали това ти казвам, че ако махнат Асия от позицията ѝ и назначат теб, тя ще се почувства много, много зле!
-Ти да не би да си против моето назначение? Аз нямам ли право на кариерно развитие?
-Отклоняваш темата! Говориш така, сякаш изборът е само между вас двете! Това, което Волкан прави не е дарение, а жив рушвет! Ако се съгласиш да поемеш поста, как ще погледнеш Асия в очите?!
-Защо, Бахар, какво има? Ти знаеше, че Волкан ѝ изневерява и ходеше с него и Дерин по почивки, помниш ли? При това цели 2 години! Ти как си гледала Асия в очите.

Без да каже нищо Бахар слиза от колата на Дария.

Късна вечерта на вратата на Ася, която си седи вкъщи, се чука. След което под вратата е подхвърлено писмо, в което се казва: „Мястото не ти е тук, Ася“.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…